Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)

Anonim

Tekst Pritisnite: [Hide]

  • Glavni zahtjevi za namještaj
  • Proces proizvodnje puffe
  • Krevet za proizvodnju: Značajke
  • Proizvodnja dječjeg namještaja u igri

Glavni dio roditelja zbog njegove ljubavi prema djetetu snove da mu daju najbolje, visokokvalitetno i zanimljivo. To se odnosi na dizajn dječjih soba. Glavni dio takvih briga pada na ramena čovjeka.

Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)

Dijagram kreveta na kat s garderobom.

Namještaj koji se nalazi u ovoj sobi trebao bi biti čist s gledišta ekologije, sigurnog za mlađe dijete i dobro se uklapa u cjelokupno okruženje. Naravno, može se kupiti u trgovini. Ali dječji namještaj će se odlikovati jedinstvenom opcijom i postaje pravi ukras sobe.

Glavni zahtjevi za namještaj

U prvoj fazi morate odabrati materijal. U isto vrijeme, ne smijemo zaboraviti da je namještaj namijenjen djetetu, odnosno, mora biti bezopasan i istovremeno jednostavan, dobro obavljati svoje funkcije. Ne zaboravite na njegovu funkcionalnost. Osim toga, sva djeca brzo rastu, pa je potrebno pružiti odgovarajuće zalihe. Svi detalji dječjeg namještaja treba pažljivo promisliti. Požurite u tako odgovorno poslovanje.

Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)

Niska knjiga s vlastitim rukama.

Namještaj za djecu mora nužno biti izrađen od netoksičnih materijala. Od toga će ovisiti o zdravlju i blagostanju djeteta.

Prije početka glavnog rada morate pročitati relevantne informacije o proizvodnji raznih atributa dječjih soba. U slučaju instaliranja ne bi trebalo biti posebnih poteškoća, a sama proces ne čini se posebno teškim.

Nakon primitka potrebnih informacija, možete nastaviti razmišljati o nacrtu namještaja. Ovaj proces uključuje povezivanje vlastite mašte i maštu. Ne zaboravite odabir sobe za rješavanje boja. Za uvođenje novih ideja i ideja u unutrašnjost možete privući dijete ako dopušta njegovim godinama. Dječji namještaj oduševit će jedinstvenošću i posebnom toplinom. Uostalom, ljubav i trud, koji se manifestiraju u svojoj proizvodnji, bit će preneseni na sve prisutne.

Članak na temu: Kako šivati ​​kruti lambrequen bend s oblogom i bez njega

Trebate razmisliti o atributima koji nadopunjuju bilo koju sobu. Bit će šarene slike, originalne svjetiljke, sconces, razni ukrasni elementi, obrazovne igračke.

Tradicionalni set namještaja za dječju sobu najčešće je predstavljanje kreveta, ormara za pohranu odjeće, regala za igračke i druge dodatke za djecu.

Natrag u kategoriju

Proces proizvodnje puffe

Početni proces instalacije namještaja s jednostavnijim namještajem. To može uključivati ​​pouf na kotačima. Možeš to učiniti gotovo svaka žena. Da biste to učinili, morate obaviti niz sljedećih radnji:

Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)

Pyphic shema izrade.

  1. Uzimajući list iverice, nacrtajte 6 krugova istog promjera na njemu naizmjenično. Njihov radijus može biti jednak 30 cm.
  2. Zatim uz pomoć električne slagalice izrežite ove krugove.
  3. Iskorištavanje odvijača, popravite 3 dijela ovih dijelova međusobno, stavljajući jedan na drugi.
  4. Zatim, uz pomoć ljepila do spremljene baze, 2 drvene tračnice bilo koje konfiguracije su zalijepljene. Oni će dati chaulu višu bazu i izvorni izgled.
  5. Zatim, iskorištavajući građevinski klamericu, rukovati bočnim dijelovima sjedala s mekom pjenastom gumom.
  6. Onda morate uzeti gustu mekanu tkaninu i pokriti gotovu bazu na njega. Ovdje je koristan i klamerica.
  7. U zaključku, kotači su pričvršćeni na sjedalo.

Ispao je izvornu dječju pouf na kotačima.

Kao rezultat toga, oslobođena je ekonomska verzija namještaja za dijete, a on je napravljen vlastitim rukama. Vlasne snage i napori mogu biti složeniji elementi namještaja. Na primjer, gradim krevet za dijete.

Natrag u kategoriju

Krevet za proizvodnju: Značajke

Poznato je da ovaj komad namještaja igra vrlo važnu ulogu rasta i razvoja djeteta. Pravilno napravljen krevet postat će simbol zdravlja, dobrog držanja i izvrsne dobrobiti. To se može učiniti neovisno. Za početak rada, važno je napraviti detaljan crtež na kojem će se snimiti veličina budućeg sloja. Onda morate nacrtati detaljnu shemu. Važno je napomenuti da će svaki komad namještaja biti proizveden odvojeno i pričvršćen na desnu bazu. Postupak instalacije također će biti postupno.

Članak o temi: Pozadine vruće žigosanje: Kako ljepilo i što pozadinu odabrati?

Najčešće, proizvodnja dječjeg namještaja koristi MDF listovi. Štoviše, njihova debljina treba biti najmanje 2 cm.

Pokretni strukturni elementi mogu se izraditi od tanje materijala. Za granične letvice će biti prihvatljiva debljina 12 mm.

Elementi dizajna su uzorke s ljepilom ili učvršćuju gustom vezom s vijcima ili aluminijskim kutovima. Za fiksiranje dizajna na zid koristit ćemo doklje plastike ili vijaka.

Proizvodni proces treba započeti s krajnjeg zida koji se nalazi u donjoj zoni glave.

Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)

Primjer crteža domaćeg kreveta.

Na gornjoj rubnici popravlja glavnu dasku drva, na donjoj strani, vodič ploča s osebujnom cijevi namijenjenom za montažu ladicu. Krajnja ploča je fiksirana u podnožju zida nije vrlo čvrsta. Na mjestu njegova vezanja dovede se kvadrati iz MDF povećane debljine. Kraj ove baze pomiče se od zida na istoj udaljenosti. Ovi otvori kasnije bit će glavni zidovi kućišta kreveta.

Čim je krajnji zid fiksiran u kutnoj zoni, posebna particija je montirana u okomito mjesto, sposobnog za razdvajanje odjela. Ovdje se može kasnije pohraniti madrac. U radu možete koristiti metalne kutove.

Na mjestu završetka zida za odvajanje, bočni stijenka je fiksiran. Prilikom instaliranja također se treba poštivati ​​od zida. Zidni zid će biti smješten ovdje. Čim se ploča za razdvajanje završi, njegov nastavak će biti početak sljedeće baze.

Početak rada s procesom instaliranja dječjeg namještaja, ne zaboravite da se mora poštivati ​​rast djeteta, biti udoban i istovremeno obavlja nekoliko funkcija. Ne bi na posljednjem mjestu trebalo biti praktičnost.

Natrag u kategoriju

Proizvodnja dječjeg namještaja u igri

Bilo koje dijete je zainteresirano za igračke. Dječja fantazija nema granica, a često djeca iz prividnih običnih predmeta stvaraju nešto izvanredno i jedinstveno.

Članak o temi: Pozadine za potkrovlje: pravilan dizajn

Zaduživanje ovih značajki kod djece trebaju se približiti dizajnu sobe, s entuzijazmom.

Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)

Montaža dijagrama dječje drvene stolice.

Dakle, kao namještaj za igru ​​djece, možete napraviti neobične stolice koje mogu zauzeti bilo koji položaj, okrenuti se. Napravljen je u obliku slova "g", tako da će bilo koji njegov položaj biti točan. I učiniti takav atribut vrlo jednostavan:

  1. Da biste to učinili, uzmite čvrstu pjenastu gumenu limu, koji ima razinu tvrdoće 30. Zatim se izreže na 5 ploča kao odabrano slovo.
  2. Svi dijelovi se pričvršćuju ljepilom.
  3. Da biste poboljšali svojstva šava, možete se odvojiti Vatin, koji će dati dizajnu dodatnu mekoću.
  4. Bljesak je umotan s bilo kakvom gustom tkaninom.
  5. Dizajn spreman.

Da biste dobili jedinstvene i jednostavne opcije, važno je povezati fantaziju i kreativnost. Učiniti dječji namještaj samostalno lako. Nezavisna proizvodnja namještaja je istovremeno nekoliko zadataka: spašavanje materijalnih resursa, sposobnost prerade kao dijete raste, prisutnost raznih funkcija.

Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)
Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)
Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)
Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)
Dječji namještaj vlastitim rukama: značajke (fotografija)

Čitaj više