Kartonska kuća to učiniti sami

Anonim

Kartonska kuća to učiniti sami

Kuća od kartona je izvorno i zanimljiva, a što je najvažnije, elegantno za neobičan interijer.

Kartonska kuća može pronaći određene funkcije, na primjer, biti pravo stanovanje za životinje - mačke, pse, a ponekad i druge kućne ljubimce.

Osim toga, kuća se može učiniti za bebu - djeca vole igrati gdje se možete sakriti, povući se s igračkama, i što je najvažnije, osjetiti pravi i jedini vlasnik.

Ukrasna kuća karton

Da bi se stan ukrasio slatkim kućama koje mogu imitirati naselja, dovoljno zaliha s takvim materijalima:

  • Kartona različitih boja. Možete kupiti paket jednobojnog kartona, a zatim ga samo obojiti u različite boje;
  • boje. Čak i ako se odlučite kupiti s raznobojnim listovima kartona, boje će sigurno doći do vas. Možete uzeti akvarel, to je praktički u svakom domu, u svakom slučaju, gdje postoje djeca;
  • Novogodišnje vijence;
  • škare;
  • Papir u boji, također možete karton;
  • ljepilo.

Kako napraviti kuću od kartona

Akcije će biti sljedeće:

  • Prvo, uzmite papir, napravite kutiju za kuću od kartona od njega. Bolje je ako je kuća mala jer ćete morati napraviti takve nekoliko. Rezanje uzorka za buduće obrta, bolje je posvetiti posebnu pozornost na iskopavanje koje će biti uhvaćene ljepilom kako biste popravili zidove međusobno;
  • Vrh kutije, koji će poslužiti kao osnova za kuću od kartona, izbrisati i instalirati krov na njegovo mjesto. Također je potrebno pričvrstiti na iskopavanje, tako da se proizvod ne sruši. Ako planirate ukrasiti kuću s nečim drugim, možete napraviti zatvarače s klamericom, ali ljepilo će izgledati bolje, ne dopustiti da karton miris i stvoriti razmaknice;
  • Kuća od kartona mora biti instalirana na osnovnom pripremljenom papiru. Trebalo bi biti gusta da se brzo nasmijava. Ovisno o tome koliko ćete kuća imati, morate uzeti list papira. Možete odabrati jedan major, a možete se zaustaviti na malom rezu. Ljepilo kuću u bazu;
  • Učinili smo sve ostale kuće, nakon čega ih pridajemo osnovnom materijalu. Stavite boje kuća slijedi kako se nalaze lampe vijenci (na primjer, ako je prva svjetiljka plava, a zatim crvena i žuta, također mjesto kod kuće). Međutim, važno je zapamtiti da vijenci najčešće sadrže previše čvrsto susjednih svjetiljki jedni drugima, tako da ovo pravilo može biti irelevantno;
  • U svakoj kući, ovisno o veličini svjetiljka i kabela, radimo rupe (ako postoji velika rupa - to će biti najbolja opcija);
  • Uzmite vijenac u svakoj rupima kroz kuće.

Članak o temi: Originalni kruh za kruh

To je sve, sada možete instalirati u polukružnom rasponu od kartonskih kuća i uključiti vijenac u utičnicu.

Kartonska kuća to učiniti sami

Tu će biti vrlo lijep sjaj unutra. Naravno, broj prozora i vrata u takvim kućama može biti drugačiji, ali bolje je učiniti ih višebojni - učinak sjaja će se ojačati.

Također je dopušteno izlučivanje obrta iz papira, koji će savršeno gledati na krovove, na postolju i kao fiksni elementi zidova kuća. Usput, pričvršćivanje se izvodi, opet, klamerica.

Kartonska kuća za djecu

Kartonska kuća to učiniti sami

Kuća od kartona za bebu je lako, baš kao i kuća za voljenog ljubimca.

Cijela razlika je u tome što će kuće imati različite veličine. Za dijete, naravno, bolje je odmah napraviti veću kuću.

Ipak, savršena opcija nije samo dodatna oprema za igre, već instalacija koja se može presaviti i skriven neko vrijeme.

Kupite prevelike i izdržljive kartonske ploče teški, tako da možete pokušati pronaći ili zatvoriti stare kutije od kućanskih aparata. Sjeti se što je hladnjak pakiran, to je ta kutija koja može postati nova kuća igračke za djecu.

Dovoljno mjesta? Naravno, dovoljno!

Kartonska kuća to učiniti sami

A ako uzmeš, recimo, kutija iz hladnjaka, televizije i mikrovalova, cijene neće biti takva kuća kartona za dijete.

Dakle, bit će moguće koristiti najviši okvir za stvaranje određene kule u kojoj će se smanjiti s patentnim nožem od TV prijemnika.

Kartonska kuća to učiniti sami

Dijete će biti dodijeljeno mnogo prostora, i što je najvažnije, osjećat će se kao cjelokupni dvorac. Mikrovalna pećnica je pogodna za stvaranje krova. Što si mislio?

Vrh kutije s TV mora biti uklonjen, a L-oblika krov je fiksiran na svom mjestu. I visina "stropova" će biti veća, a mjesta su veća, a vrsta originalne će biti.

Članak o temi: Pogreške prilikom postavljanja laminata tijekom samostalnog rada

Kartonska kuća to učiniti sami

Usput, krovna obloga kartonske kuće može se izvesti pomoću prirodnog materijala, za koji će obrt obrta porasti. Ali zidovi su dopušteno da se drže malih grana - takva će kuća uzeti vrstu brusade, ili neke strukture pješačke šume.

Pričvršćivanje svih elemenata bolje je provesti uz pomoć velikog klamerica, jer ljepilo ne pomaže uvijek u izgradnji takvih ozbiljnih struktura koje aktivno koriste djecu, i, kao što znate, djeca se rijetko pamte Njihova "igračka" može se slomiti.

Kartonska kuća to učiniti sami

Unutarnji dio kuće je bolji ili uređen ili postavljen plakatima, slikama, naljepnicama. I obrte iz grana izgledat će sjajno gdje su napravljeni vrata i prozori.

Čitaj više