Primjena valjka za iglu za pričvršćivanje

Anonim

Posljednjih godina postaje sve popularnije uz neovisno rješavanje problema s popravcima, uključujući polaganje rasutih podova. Ako ste i sami odlučili postići ovu operaciju, onda ne možete učiniti bez nekoliko specijaliziranih alata. Jedan od njih je igličasti valjak za masovni seks koji omogućuje dobivanje ujednačenog raspodjele smjese i homogene podne obloge.

U procesu punjenja podova apsolutno je potrebno tekuće otopine. U suprotnom, u njoj se u njemu formiraju praznine napunjene zrakom, što će jasno pokvariti pojavu poda i njegove operativne karakteristike. Činjenica je da će kada zamrznuti s mjehurićima unutar poda primit će nepoželjnu poroznu strukturu, koja će povećati svoju krhkost.

Primjena valjka za iglu za pričvršćivanje

Rolling vam omogućuje da se riješite čak i od najmanjih mjehurića, omogućujući vam da izbjegnete probleme u budućnosti, uključujući i kada instalirate dovoljno tvrdog namještaja na podu. Pravilno tretirani valjkom, kat za masu ne traže i ne prekida, što znači da može poslužiti jako dugo vremena.

Stručnjaci koji stalno rade na završnim ili popravljanju stanova ili kuća, postoje slične stvari različitih veličina u arsenalu i za različite potrebe. No, s neovisnim rješenjem tog pitanja s rasporedom masovnog spola, potrebno je voditi brigu o stjecanju takvih stvari. U ovom materijalu, mi ćemo pogledati koja pravila potrebno je voditi odabirom valjaka.

Načelo rada

Primjena valjka za iglu za pričvršćivanje

Valjak igle je različitih veličina i različitih namjena. Širina ovog alata može biti 20 i 60 centimetara. To je najpogodnije za rad s valjkom, koji ima dovoljno veliku radnu površinu, ali postoje situacije u kojima trebate hodati u uskom ili teško mjestom, a zatim mali alati dolaze do spašavanja, koji prodiru tamo gdje Masivni alat neće proći. Ako ne postoji želja za kupnjom cijele "obitelji", vrijedi obratiti pozornost na valjke srednjih veličina.

Članak o toj temi: Produžetak verande do kuće radi sami

Također važan dio za koji trebate obratiti pozornost pri kupnji valjka je duljina šiljaka. Njihova veličina se kreće od 8 do 35 milimetara. Ovaj parametar mora biti izabran na temelju prezentacije, što ćete učiniti pokrivenost debljine. Glavna stvar je temeljito pomiješati slojeve tako da ne date zrak uništiti vašu želju da dobijete jak izdržljivi premaz.

Gdje se koriste

Puff valjak je koristan kada slijeva pod bilo kojeg tipa. To se odnosi:

  • Mješavine na bazi gipsa;
  • mješavine cementa;
  • Polje polimera.

U potonjem slučaju, debljina podova je relativno mala, to je samo 1,5 centimetra, tako da će biti potrebno zaustaviti se na valjcima s malim šiljcima. Kada slijeva podove drugog tipa, njihova debljina već može biti do 3 centimetra, bit će potrebno odabrati valjak s dužim šiljcima.

Ako namjeravate obraditi pod, debljina od čega je manje od pet centimetara, onda je bolje zaustaviti izbor na valjku, koji nije zaobljen i oštre igle za bolji posao.

Primjena valjka za iglu za pričvršćivanje

Većina valjaka izrađena je od plastike, pa prije kupnje vrijedi razjasniti konzultant, koliko je valjak igle otporan na učinke otapala i drugih kemikalija koje se koriste u završnoj obradi.

Kako izgleda

Razlikuju se dvije vrste igličastih valjaka - to su alati za rad s gipsanim pločaom i računom polika za preradu masovnih podova. Cilindrična baza uređaja završava se s šiljcima i pričvršćena je na posebnu ručku.

Najčešći materijal, kao što je već zabilježeno, za proizvodnju valjka je plastika. To je prilično lagan i praktičan, tako da valjak može koristiti dugo vremena, ne umoran i bez smanjenja tempa rada. Međutim, postoje i opcije koje su napravljene od metala. Takvi proizvodi su teži, češće se koriste tamo gdje je potrebno za liječenje velikog područja.

Članak o temi: Uređaj domaći jacuzzi

Za jednostavnost korištenja proizvođači često opremljuju valjak igle posebnom teleskopskom ručkom, što vam omogućuje da se nosite s prilično velikom području bez napora. Takva je ručka izrađena od plastike ili drva, što vam omogućuje da postignete veću lakoću i upravljivost proizvoda koji pruža normalan rad.

http://www.youtube.com/watch?v=don94h47Bjs.

Kako raditi valjak

Rad s valjkom ovog tipa pretpostavlja da vam je potrebno svaki put s izlijevanjem smjese kroz njega s takvim alatom. Zato je bolje ne riskirati i odmah odabrati najviše proračuna i najkvalitetniju opciju situacije.

Valjak pomaže distribuirati smjesu na površini ravnomjerno, ali u većini slučajeva posebna razina željeznica je korisna za pomoć.

Za bolje izvršavanje masovnog spola moraju se promatrati druga pravila:

  • Prije punjenja poda pažljivo se uklanja na tlo;
  • koristiti samo visokokvalitetne materijale i alate;
  • Dopustiti da se osuši u uvjetima navedenim u uputama;
  • koristiti za obradu i slikanje samo visokokvalitetnih materijala;
  • Zapamtite da je takav pod, prije svega, neophodan u prostorijama, gdje morate strogo izdržati sanitarne standarde.

Primjena valjka za iglu za pričvršćivanje

Gdje mogu kupiti alat

Takav alat može se naći na različitim mjestima ako je potrebno. Ako želite osjetiti i provjeriti robu prije kupnje, možete otići u specijaliziranu trgovinu. Ova metoda je dobra za neiskusne finišere koji će vjerojatno imati korisne konzultacije stručnjaka.

Dobre opcije po nižim cijenama mogu se naći na bilo kojem građevinskom tržištu. Istina, ovi valjci neće uvijek odgovarati visokoj kvaliteti. Međutim, cijena će vam omogućiti da steknete nekoliko opcija odjednom.

Oni koji su već odlučili o proizvođaču i materijalu, možete odabrati i prikladan valjak u online trgovini. U tom slučaju, neće ni morati ići nigdje, kupnja može biti laganje na kauču.

Članak o toj temi: Kako odabrati zavjese na zastornoj vrpci

Čitaj više