Nego skinuti kuću izvan dnevnika ili aeriranog betona

Anonim

  1. Registracija Bruđane kuće
  2. Fasada strukture iz aeriranog betona
  3. Polifoam i blockchaus
  4. Odabir boje za drvenu kuću, njegovo popravak i pozadinsko osvjetljenje

Tijekom završnog rada za kuću iz bara ili aeriranog betona, potrebno je koristiti samo visokokvalitetne materijale koji mogu čak promijeniti i ukrasiti strukturu strukture. Pogledajmo što šivati ​​drvenu kuću vani, za koju je potrebna prosvjetljenje fasada, njegova zaštita i kako najbolje ukrasiti kuću vani.

Nego skinuti kuću izvan dnevnika ili aeriranog betona

Nosimo kuću izvan sebe

Registracija Bruđane kuće

Nego skinuti kuću izvan dnevnika ili aeriranog betona

Vanjski završetak kod kuće s drvom

Prije odvajanja kuće iz bara, treba zapamtiti da su značajne deformacije moguće zbog izgradnje skupljanja. Stoga bi dekoracija kuće iz bara ili seoske kućice trebala dogoditi negdje 2-3 godine nakon završetka gradnje. Vrlo često se prirodni materijali koriste za suočavanje s kućama iz bara, kao što su: drvo, kamen, metal ili dekorativna žbuka.

Postoji mogućnost skidanja kuće s oblogom vani. Korištenje takvog materijala za strukture iz bara je zbog takvih prednosti:

  1. Podstava je izdržljiva i pouzdana, dizajn uz njegovu pomoć će vam pružiti dovoljno dugo vremena
  2. Jednostavna instalacija omogućuje vam da obavite rad s vlastitim rukama.
  3. Koristite unutar kuće vam omogućuje da sakrijete komunikacije
  4. Pokazatelji dobre toplinske i zvučne izolacije
  5. Eco-friendly materijal se provodi ne samo zaštita pročelja. Uz pomoć obloge, možete ukrasiti bilo koji dom
  6. Popravak oštećenog područja ne stvara probleme

Osim prirodnih elemenata, mogu se primijeniti umjetni materijali. Njihova prednost je jednostavnost obloge vlastitim rukama, niskim troškovima, mogućnost ukrašavanja fasade i dati joj bilo koju boju. Trajnost takvog kućišta omogućuje dugo vremena da zaboravi na završnu obradu fasade kuće iz bara. Posebno, za ovu uporabu:

  • Sporedni kolosijek
  • Fibro cementne ploče
  • Termofali.

Siding paneli su najčešći i traženi opcija jeftini za odvajanje smještaja. Obrada takve materijale nije potrebno, briga za to je vrlo jednostavna, a instalacija i popravak moći će uskladiti čak i početnike. Međutim, imajući dovoljnu težinu, ploče treba instalirati samo na pouzdan temelj i okvir kuće iz bara. Fibro-cementne ploče su također dobra opcija dizajna. Sposobnost da pokupi bilo koji cvijet čini tanjure više potražnje.

Nego skinuti kuću izvan dnevnika ili aeriranog betona

Što vidjeti kuću vani?

Članak o temi: Kombinirajući pozadinu u unutrašnjosti: u dnevnom boravku (hodnik), u kuhinji, hodniku

Brick se može koristiti za fasadu kuće iz bara, međutim, tijekom posla ne možete zaboraviti na skupljanje. Osim toga, cigla ima mnogo težine za koje bi temelj trebalo imati posebnu snagu. Brick ima takve prednosti:

  1. Otporna na vatru
  2. Jednostavan za korištenje
  3. Estetski pogled - dizajn fasade izgledat će mnogo privlačnije od sive žbuke
  4. Brick vam omogućuje da postignete dobru zvučnu i toplinsku izolaciju

Da biste koristili opeku za drvenu kuću, zapamtite potrebu za ventilacijskim prazninama - možete instalirati ventilacijske rešetke na udaljenosti od 2-3 m od drugih. Da biste povezali ciglu i drvenu zidu morate primijeniti metalne elemente. Jedna strana je pričvršćena na drveni zid, a drugi se cementiran. Brick vam omogućuje da date fasada estetski izgled i ukrasite staru zgradu. Međutim, zbog svoje vrijednosti, cigla se ne tako često primjenjuje.

Fasada strukture iz aeriranog betona

Nego skinuti kuću izvan dnevnika ili aeriranog betona

Završiti dom vani

Ne samo vlasnici drvenih zgrada nisu zainteresirani za skidanje kuće vani. Što je bolje koristiti za kuću aeriranog betona? Najčešće se žbukanje nalazi na zidovima iz aeriranog betona, ali možete koristiti ciglu i pločice za njih.

Važno! Zaštita pročelja izvan kuće održavanja trebala bi se dogoditi nakon završetka završnih djela unutar. To je zbog mogućnosti nesmetanog izlaza formiranih para kroz zidove.

Treba pamtiti da se uobičajena žbuka ne koristi ovdje, jer zidovi aerirano betona odmah apsorbiraju vlagu. To je za aerificirano beton da se proizvode posebne smjese koje ometaju apsorpciju vlage. Nakon završetka procesa zatvaranja, možete ukrasiti fasadu i dati mu potrebnu boju s bojom. Prerada aeriranog betona također se javlja uz pomoć posebnih hidrofobizatora. Putničke ploče su u stanju značajno ubrzati i pojednostaviti proces obloge vlastitim rukama. Ploče imaju velike veličine, a njihova instalacija se javlja ne samo uz pomoć ljepila rješenja, već i na sanduku.

Također nedavno, ukras zidova metal-proizvoda je vrlo popularan. A ako je ranije korišten više za industrijske zgrade ili skladišne ​​objekte, sada metalni profil može biti ukrašen fasadom čak i seoske kuće. Boja materijala je tako raznolika da je moguće koristiti najviše izvanredne boje za fasadu. Osim toga, metalni proizvodi mogu biti fiksirani i okomito i horizontalno. Vertikalne opreme nisu niže od horizontalnog položaja.

Članak o temi: pomstable pod - što je to i gdje se primjenjuje

Polifoam i blockchaus

Nego skinuti kuću izvan dnevnika ili aeriranog betona

Nosimo kuću Blokhasom

Vrlo često, pri odabiru suočavanja, privilegija se daje dizajnu Blokhausa. Kako biste napravili dizajn kuće po blok kredu vlastitim rukama, trebate:

  • Prva stvar je izračune potrebne količine materijala. Samo s desnim brojem, brzo ćete se natjerati fasadne ploče
  • Paneli trebaju potjerati nekoliko dana nakon kupnje za "aklimatizaciju", instalirati odmah nakon što se ne preporučuje stjecanje.
  • Očistite površinu drvenog zida za naknadnu oblogu. Osim toga, trebamo liječenje antibakterijskom smjesom. Također je potrebno obradu pored
  • Svjetiljka se proizvodi pomoću razine, morate se držati korak u 50 cm
  • BlockChaSomdostusko samo razdvaja površinu. Pričvršćivanje se javlja pomoću sustava Schip-Paz i Savores
  • Ako se podizanje zidova kuće dođe do vinilnog blokiranja, ostaje mali klirens za kompenzaciju ekspanzije

Ploče za blokiranje su univerzalne: boja i tekstura omogućuje vam da implementirate bilo koji dizajn čak u kući. Zaštita panela Blockhausa govori o mogućnosti obavljanja konja, jer prilikom grebanja, površina je dovoljna i obojana. Paneli imaju jedan nedostatak koji se mnogi okreću u dostojanstvo: materijal je dužan povremeno obojiti. U isto vrijeme, postaje moguće promijeniti boju zidova zemlje.

Zagrijavanje kod kuće, kao i njezino pokrivanje može se pojaviti u penpexu. Glavna stvar je da zapamtite da ovaj materijal zahtijeva naknadno širenje. Penplex Finish je visokokvalitetna zaštita u seoskoj kući, koja će vas koštati mnogo jeftinije od pokrivanja ploča za sječenje ili s vlaknima cementnih ploča. Prije početka izolacije, penplex treba osigurati u ravnomjernoj zidovima i ako imaju značajne razlike, onda će se površina morati uskladiti. Zidni dekoracija se događa s gustim penplexom, čiji debljina treba biti najmanje 5 cm, ploče su pričvršćene ljepilom i tiplelima. Važno je pre-Prim površine i postaviti pjenu u redoslijedu kontrole. Nakon završetka Penplex, to je dovršeno, potrebno je početi zatvaranje površine. Ako još niste odlučili nego skloniti kuću vani, onda razmislite o sve uobičajenoj opciji: izolaciju penplex i šokantnog. Usput, ako dodate pigment u otopinu žbuke, onda se fasada može dati još jedna boja. Čini mi se da jeftiniji način odvojiti zidove kuće jednostavno ne.

Odabir boje za drvenu kuću, njegovo popravak i pozadinsko osvjetljenje

Nego skinuti kuću izvan dnevnika ili aeriranog betona

Pružamo kućište kuće

Naravno, s vremenom, drvena kuća u zemlji gubi svoj primordijalni izgled, a mi striptiramo popravak fasade. Ali ono što se događa, a koja se obrada zida treba napraviti za spašavanje zaštitnih svojstava za drvo?

Članak na temu: Značajke klinove ventila

Ako ne znate što odabrati boju za buduće fasade, onda biste trebali razmotriti cjelokupni dizajn i boju krova. Obično u sjevernim geografskim širinama koriste toplije nijanse, a hladni motivi se koriste u južnoj, popularnost. Međutim, dizajn vašeg fasade je čisto vaše pravo i stoga ga možete odvojiti, čak i plavom, čak i lila bojom. Vrlo često, kuće koriste slične boje za oba dizajna unutar kuće i dizajn zidova izvan kućišta. Prije nastavka s bojanjem, površina treba pripraviti. U nekim slučajevima, za fasadu mogu biti potrebna samo obrada posebnih stihova i impregnacija. Usput, liječenje laka će omogućiti drvo da se drveni i time štiti od vanjskih negativnih utjecaja.

Popravak bi trebao uključivati ​​samo visokokvalitetne materijale, a ponekad i ti elementi s kojima je izgrađena kuća. Ako govorimo o drvu, onda je sve jasno, ali i glina, pa čak i gnojivo se često koristi za zgrade. Popravak zemlje može se dogoditi bez privlačenja ljudi sa strane, jer se slika fasade, izolacija zidova i njihova obrada raznih impregnacija, popravak ograde može se provesti samostalno. Također je važno je dizajn unutarnje sobe, mora se podudarati s cjelokupnim stilom zgrade. A ako ste izgradili drvenu kuću u zemlji, nema smisla koristiti u njoj dizajn stil visoke tehnologije.

Vrlo često se pozadinsko osvjetljenje koristi za zidove kuće. Naglašava neke arhitektonske elemente ili rješenja. Pozadinsko osvjetljenje se također koristi oko perimetra kuće za praktičnost prolaza u mraku. Osvjetljenje se može izvesti za različite svrhe. Na primjer:

  • Skriveno pozadinsko osvjetljenje omogućuje vam da istaknete neke fasadne elemente, uz njegovu pomoć Kuća je ispunjena mekim sjajem
  • Lokalno osvjetljenje se koristi u komercijalne svrhe. Koristi natpise ili znakove
  • Cololodinyk vam omogućuje da se igrate s nijansama i svjetlinom stvarajući svjetlosne sjene

Koristeći osvjetljenje fasade u njegovom domu, možete je spektakl da ga predstavite za goste i obične prolaznike, prisiljavajući ih u isto vrijeme zaustaviti vaše oči na vašem stanovanje.

Čitaj više