Kako popraviti lambrequen na vijene vlastitim rukama

Anonim

Labraken je ukrasni element gornjeg dijela prozora. Ovaj dio je ispred zavjesa i tila. Uz pomoć Lambrequena, možete sakriti vijence koji se ne razlikuje od vanjske atraktivnosti, moguće je promijeniti proporcije prozora. Dakle, prozor dobiva ne samo lijep, već i gotov izgled. Nije ni čudo da se koristi lampichena prilikom uređenja prostorije postaje sve popularnije.

Kako popraviti lambrequen na vijene vlastitim rukama

Uzorak lambrequin.

Prisutnost zavjese često podrazumijeva prisutnost krutog lambrekina (još uvijek ima mekane i kombinirane).

Lambrekvini su izrađeni od istih tkiva koji se koriste pri šivaći Tervos tkiva ili portera. Najbolji proizvodi izrađeni su od lakih tkanina, organske ili prozirne vele. Da biste dobili cjelovitost kompozicije, koristi se pribor kao što su pickup, četke, pumpe, dekorativne kabele.

Pričvršćivanje lambrekin provodi se na specijalnom vodiču. Takav posao nije jednostavniji, tako da nije dovoljno ići i kupiti lambrequin, morate instalirati ovu vrstu draperije. Dakle, kako popraviti lambrequen, što za to trebate posjedovati vještine, što će materijale trebaju? Na što je LAMBRENE?

Da biste osigurali lampreknu na strehe, bit će potrebno kako slijedi:

  1. Tvrdi lambrequen.
  2. Stropni vijenci za zavjese.
  3. Vrpce.
  4. Ljepljiva traka.

Kako je proces pričvršćivanja?

Prije svega, morate kupiti vijenac u trgovini, koji ima odgovarajuću veličinu. Što se tiče duljine, sve ovisi o preferencijama vlasnika. Sada je potrebno napraviti oznaku na stropu, ispušta se rupe tamo. U tim rupama morate vrlo pažljivo umetnuti dowla. Kornič je jedva fiksiran, vijci su zategnuti na njemu.

Shema pričvršćenja lambrekina na strehe s čizcima.

Kako priložiti lambrequen na kornično uz pomoć ljepljive vrpce? Njegova ljepljiva dio treba zalijepiti na vanjsku stranu gornjeg vijenca, tako da je sve pričvršćeno da bude sigurno, morate koristiti ljepilo.

Članak o toj temi: Kako obložiti zidove u zemlji unutar jeftinog, spremiti stil i čisto okruženje u zatvorenom prostoru

Sada slijedi mekani dio vrpce kako bi priložio kruti lambrekin u offline, za to morate koristiti tajni šav, sve to je učinjeno tako da vanjska atraktivnost nije oštećena. Da biste to učinili, možete koristiti niti, ali jednostavnu ribolovnu liniju, koja, zbog njezine transparentnosti, nije vidljiva, a time ne krši cjelokupnu estetiku. Lambrelin do vječnosti je vezan što je moguće više moguće, za to je potrebno spojiti dvije strane trake.

Ako su stropni nadstrešnice za zavjese ukrašene spektakularnom bagetom (koja se često događa), tada se tada nesumnjivo, nesumnjivo, ne smije očistiti. Mekani dio trake mora biti lagano ušiven na prednju stranu lambrekina. Što se tiče njezine ljepljive strane, to bi trebalo biti zalijepljeno na desidu na bagetu. Potrebno je spojiti dva dijela bageta, što je rezultiralo iznimno elegantnom draperijom.

U slučaju da se koristi cjevaste ili krivotvorene strehe, ali još uvijek želite pričvrstiti lambreknuti na strehe, bit će potrebno koristiti poseban pričvršćivanje (ona se u većini slučajeva implementira). Prije početka takve instalacije morate vidjeti davatelje unaprijed da biste imali ideju o tome kako će sve gledati u kuću. Ako postavite strehe za lambrekin u Erkeru ili na strop, morate koristiti fleksibilan profil. On će biti iza kovanih streha. Fiksira se na profil, koji se dodatno kupuje, fiksiran je sve to s ljepljivom vrpcom ili pletenicama.

Korisne preporuke

Ako trebate popraviti lambrequin mekani, onda biste trebali koristiti za ovu pletenicu.

Kako popraviti lambrequen na vijene vlastitim rukama

Shema montaže gornje građevine.

Da biste sve učili uredno, s prednjom stranom strehe, potrebno je pričvrstiti kuke od plastike. Tada trebate šivati ​​vrpcu kako biste objesili zavjese. Nakon toga sve visi na kukama i role. Preporuča se smjestiti kuke s maksimalnom blizinom jedni drugima, a onda se nećete morati bojati.

Članak o toj temi: Kako napraviti topli kat u kupaonici od grijanja u apartmanu

Ako je lambrequen fiksiran izravno s vrha vijenca, ona stvara takav dojam da zavjese potječu iz stropa. Ako takav uređaj ima mnogo težine, tada se vjerojatnost opuštanja javlja u slučajevima kada se koristi pletenica. U tom smislu, potrebno je koristiti Velkro Velcuch, zahvaljujući kojem lambrequen točno visi i ne gapa.

Dakle, ništa nije komplicirano takav proces nije. I rezultat koji će biti dobiveni na kraju nesumnjivo, molim vas. Treba napomenuti da prozor koji je ukrašen ovim dekorativnim elementom uvijek izgleda originalan i atraktivan od običnog otvaranja sa standardnim zavjesama. Ako je napravljen kompetentni izbor (odabran je najprikladniji model, a boja tkanine je ispravna), tada je moguće postići proporcije prostorije vizualno mijenjati. Ako se brda provodi visoka, visina zidova i stropovi se vizualno povećavaju. Ako je širok i daleko stoji iza bočnih zidova prozora, granice se šire.

Uz pomoć Lambrequina, postoji elegantan izgled, malo ljudi će se raspravljati s činjenicom da je atmosfera topline i udobnosti u kući lijepa. Štoviše, sva instalacija se može obaviti s vlastitim rukama.

Čitaj više