Domaća magnetska ploča za noževe vlastitim rukama

Anonim

Domaća magnetska ploča za noževe

Noževi leže u tablici - većina je uspostavljena. Ali najviše se koristi iz nekog razloga uvijek se pokazuje na stolu. Možete, naravno, kupiti prevarant za par topikalno korištenih noževa. I možete pokušati ostvariti ideju magnetske ploče.

Domaća magnetska ploča za noževe vlastitim rukama

Da biste proveli tu ideju, trebate ploču u par centimetara debljine i ravnog magneta. A ako je ploča još uvijek s druge strane s uskrćavanjem, općenito je izvrsno - glavna stvar je pronaći magnet željenog oblika. Takav magnet koji sam pronašao u lokalnom buvljaku. Crvena cijena za njega na tržištu - 50 rubalja. Magnet je ravan, u obliku prstena - može se lako pričvrstiti na stražnjoj strani ploče. Ako nema rupa - nije važno. Možete obrisati produbljivanje, razbiti magnet u nekoliko dijelova i zalijepiti sve dijelove na drvo u produbljivanju s nekim super ljepilom.

Domaća magnetska ploča za noževe vlastitim rukama

Blackboard sam s magnetom pričvršćenim na poleđini mora biti pričvršćen na zid u kuhinji. To se može učiniti ako krenete samo jednu rupu u središtu ploče. Vijak, koji umetnete u ovu rupu, proći će kroz ploču i kroz središnju rupu u magnetu, pričvršćivanje cijelog dizajna. Ostaje samo da se nasloni nož na ploču - i ne ide nigdje. Ako imate blagi produbljivanje, onda je bolje objesiti ploču na dvije petlje.

Domaća magnetska ploča za noževe vlastitim rukama

Uistinu, magični odbor ispada!

Članak na temu: Povezivanje PE Explorer do mjesta

Čitaj više