Bulk podrum vlastitim rukama

Anonim

Jeste li već željeli riješiti problem skladištenja vaše bogate gradnje žetve podrumom ili šupom u području zemlje? Ali ne želite kopati duboke jame i izgraditi velike sobe, uzimajući korisno područje s vaše web-lokacije? Pričamo vam divnu alternativu - podrum je rasutan. Ova zgrada će vas zaštititi od potrebe za kopanjem, a vrh podruma može se koristiti kao cvjetni vrt ili krevet. Osim toga, ova soba će vam omogućiti da pohranite žetvu praktički u idealnim uvjetima, koji će isključiti svoju masovnu štetu.

Podrum

Bulk podrum vlastitim rukama

Idemo na detalje. Bulk podrum je podignut na dovoljno suhom mjestu, bit će potrebno za njegovu konstrukciju: ploče za okvir i krovove, vreće, ventilacijske cijevi, trupci za oslonce, glinu za podove i kit, kao i malo vapna. Konstrukcija izgradnje počinje kopanjem jame, prije početka kopanja, potrebno je staviti područje ispod njega i mjeriti dijagonale, važno je da je kontura bila glatka. Nakon mjerenja radova, oni se kreću izravno u Crkvu, prvo, u usponu se uklanja glatkim kriškama, koji se zasebno presavijaju u zasjenjenom mjestu, gomile pokrivaju burlap na vrhu, i redovito se zalijeva tijekom rada, tako da trava se ne osuši.

Bulk podrum vlastitim rukama

Kada kopaju, potrebno je redovito izmjeriti svoju dubinu i kontrolu tako da ne prelazi unaprijed određenu, budući da je tlo isključeno isključeno, baza vašeg budućeg podruma treba biti isključivo iz zubnog tla. Osim toga, morate brzo obaviti rad na Crkvi, u suho vrijeme kako biste uklonili odbacivanje baze i zidova.

Bulk podrum vlastitim rukama

Nakon što je jama spremna, možete otići na zidove zidova, najbolja opcija je zidove okvira iz ploča. Kao podrška, koristi se u promjeru promjera 18 cm, najbolje je nositi ih izravno u tlo do dubine pola metra, gornji dio trupaca su izoštreni ispod lopova za bolje pričvršćivanje trčanja i legnuće.

Članak o temi: Kako skloniti vrata kalku: preporuke, prednosti materijala

Bulk podrum vlastitim rukama

Zidovi zidova na vanjskoj strani provode se odbori bilo kakve kvalitete i raznolikosti, moguće je koristiti za to, čak i rog, za uštedu novca. U intervalima između tla i trima, potrebno je uhvatiti čvrsti sloj gline.

Bulk podrum vlastitim rukama

Kada su zidovi spremni otići na krov. Krovnu bazu je čvrsto odijelo iz ploča, čija debljina ne bi trebala biti tanji od 40 mm, ploče su složene u rafter i prekrivene su slojem vrećica, butts od ploča moraju biti omotani glinom, kiselo vrhnje kao ova dosljednost. Krovni valjak je napravljen sa suhom glinom ili tlom, na vrhu humka, outmant je ranije snimio, trebala bi postojati velika udaljenost između njegovih dijelova.

Bulk podrum vlastitim rukama

Konačno, pod raste i konstruira se ventilacija. Kat u vašem podrumu treba biti izrađen od glinene smjese s malom količinom vapna i pijeska i temeljito nagrebanog. Debljina poda ne smije biti manja od 20-30 centimetara. Ventilacijske kutije su instalirane na dva suprotna kuta sobe, ventili ili sjedala, izravno u kutijama, mogu se instalirati za podešavanje intenziteta dovoda zraka.

Bulk podrum vlastitim rukama

Veličine podruma mogu biti različite, ali poželjno je da njegova visina nije manja od 2,5 metra u najvišoj točki i 1,8 m na zidovima.

Bulk podrum vlastitim rukama

Kada je vaš podrum spreman, ne možete se bojati za svoj usjev i radovati se očuvanom korisnom prostoru vaše web-lokacije, jer kada dolazi turbe, a tlo će doći u normalu pod njim, ne možete samo organizirati cvjetni krevet na brdo, ali čak i lako rastu nešto korisno.

Čitaj više