Originalni kruh

Anonim

Originalni kruh

Proizvođač kruha to radi s vlastitim rukama je dostupan za izvršenje ne samo s radionicama, gdje je prisutnost drvenog materijala i određeno iskustvo rukovanja stablom, ali iu svakom apartmanu.

I nije potrebno kupiti skupe materijale za proizvodnju krevetića koje treba pričvrstiti s nekim posebnim putem.

Glavna stvar je da jasno zamislite što trebate kruh krevet - otvoreni tip ili zatvoren. Ako je otvoreno - sve će biti vrlo jednostavno, ali u slučaju zatvorenog malo teže.

Otvorite vrećicu za kruh to učiniti sami

Originalni kruh

Kako bi se napravio mali, udoban, lijep i originalni kruh bez poklopca, koji će ukrasiti vaš stol za večeru, morate zaliha takve materijale:

  • Gusta karton. Možete uzeti okvir s nekog uređaja i odrezati dio prikladne veličine;
  • Svijetla tkanina koju želite i koji će se dobro uklopiti u unutrašnjost sobe u kojoj će biti kruh krevet. Ovisi o tkanini hoće li dekor biti zanimljiviji

    , Bolje je uzeti pamuk ili lanac. Posljednja opcija je posebno relevantna, jer je izdržljiva, prirodna, mrvica neće biti začepljena između njegovih niti, ali u slučaju pamuka može doći;

  • Niti. Također možete uzeti svijetle ako želite izraditi šavove. U nekim slučajevima tkanina je ušivena kaotična i debela niti tako da je to vidljivo;
  • Ako želite, možete zaliha u obliku trake Guipure, lukove, openwork trake, perle i druge dodatke.

Međutim, za stalno skladištenje kruha, takav proizvod se ne može pojaviti. Ako čak pokrijte kruh ručnikom, to neće samo tako - to će početi

Podsmijeh Stoga je mnogo profitabilnije napraviti mali kruh za ukrašavanje tablice.

Originalni kruh

Tako da unutrašnjost kuhinje ne sadrži previše privlačne i ukupne proizvode, njezin kruh treba učiniti malo kruha.

Ne bi trebalo nalikovati spremnik ili ladicu s visokim stražnjim stranama, stoga bi trebalo biti dovoljno 20 cm promjera. Akcije su dovoljno jednostavne:

  • Prvo izrezati iz lista kartona trg ili pravokutnik oko 20 x20 cm plus nekoliko centimetara za visinu kutije za kruh (oko 5);
  • Tada smo označili olovku u unutrašnjosti buduće krevetice nabori nabora, kao i dno. Uzmite vladar ili nož (odaberite tupu stranu) i napravite zavoje. Potrebno je to učiniti vrlo pažljivo tako da je karton primio minimalne pukotine tijekom obavljenog posla;
  • Sada morate šivati ​​"poklopac" za proizvođače kruha vlastitim rukama.

Poželjno je napraviti poklopac za kruh, jer će biti prljavo s vremenom, i neće biti nemoguće staviti kruh na takvo mjesto. Stoga, da biste mogli ukloniti proizvod tkiva za pranje, morate osigurati mogućnost uklanjanja.

Hostesa, koji u njihovom arsenalu imaju šivaći stroj, lako može ući u zipku na jednoj strani kruha. Također možete napraviti par gumba i moguće je ograničiti se na drugi način.

Na primjer, tako da ne morate šivati ​​proizvod, dovoljno su rubovi tkanine, tako da ne brinu. Također je važno zapamtiti da bi dio lica tkanine trebao biti i ispod i na stranama i, naravno, biti smješten u unutrašnjosti kruha.

Da biste to učinili, moramo šivati ​​poklopac kruha za poseban način.

Originalni kruh

Posebno zanimljiva opcija - čak i na fazi oblikovanja kartona na bočnoj snoci, možete napraviti rezove na dnu. I za svaki detalj da se u svom posebnom slučaju:

  • Prvo, zašijte dno za vjerovniku, koji se može učiniti mekim, ispunjen malim slojem vune, koji će stvoriti volumen proizvoda;
  • Zatim šivamo granične pokrivače koje trebate nositi na njima;
  • Prvi rub svake strane može se šivati ​​na jednom užetu, koji će međusobno komunicirati, pričvršćivanjem glave širine.

Ova opcija proizvođača kruha je dobra s činjenicom da se može prekriti, ali ne samo ručnik, već napraviti poseban rt na elastičnom traku.

Sjećate li se kako izgledaju plivači u uklanjanju? Otprilike takav proizvod treba učiniti.

Uzmite veliki komad tkanine, izrežite ga u krug, čitanje olovke unaprijed. Sada ostaje samo za rukovanje rubovima i ući u fini gumeni pojas. Treba odabrati veličinu takve "kapu", ovisno o tome kako se ispalo temelj.

Zatvorena kutija za kruh to učiniti sami

Originalni kruh

Bar stalak za kuhinju se također može ukrasiti kruhom, ali je bolje napraviti moderniju opciju.

Šitili smo dva bambusa salvete.

Dakle, za proizvođač kruha, učinite to sami kartonsku kutiju ili samo karton. Bolje je uzeti veliki format, ali odbiti, naravno, bolje od vlastitih želja.

Glavna stvar je da je potrebna veličina kruha popraćena.

Možete obraditi kartonske alate po vlastitom nahođenju - možete primijeniti originalne crteže, a možete napraviti aplikacije.

Jednostavno i dobro rješenje - za pričvršćivanje stazera vaše tkanine koju želite.

Da li stoji pažljivo, u najudaljenijim rubovima, bez povlačenja tkanine. Ali za pokriće će morati kupiti tanki bambusov stav za vruća jela - to ne samo da ima mogućnost stjecanja potrebnog oblika, ali i održava temperaturu, što znači da će vrući kruh ostati takav u proremici.

Karakted stalak za krušnu padriju s vlastitim rukama na ljepilo, na vrh proizvoda. Ali tako da je u pravu i postupno leži, spustivši se, karton treba unaprijed odrediti oko zaobljenog oblika na vrhu.

Članak o toj temi: Kuće u stilu modernog s elementima polubrdice s vlastitim rukama

Čitaj više