Uzorak aplikacija za popravak balkona

Anonim

Primjena uzorka u GEK-u za popravak balkona omogućuje vam da formalizirate postupke vezane uz remont, obnovu, poboljšanje balkona ili loggia dizajna.

Unatoč prethodno uobičajenoj praksi, rekonstrukcija tih elemenata fasade u mnogim slučajevima ne bi trebalo provoditi vlastite snage, iako se odnose na osoblje stanara.

Konstruktivne značajke

Uzorak aplikacija za popravak balkona

Balkon se nalazi izvan ravnine pročelje zgrade, govorimo o udaljenosti od oko jednog metra. Sa stajališta konsolidacije, odnosi se na konzolne ugrađene, što znači tešku fiksiranje greda ili ploče s jedne strane. U isto vrijeme, fizičko stanje čvora za podršku i sam panel je kritično za percepciju regulatornog opterećenja.

Uzorak aplikacija za popravak balkona

Odbori lože oslanjaju se na vertikalne ploče ili zidarstvo, koje se mogu uništiti pod utjecajem štetnih čimbenika, čiji je primjer korozija hipotekarnih dijelova ili betonsku degradaciju kao rezultat stvaranja leda u šupljinama i pukotinama.

U slučaju nepravilnog iskorištavanja ili u procesu prirodnog trošenja, događa se elementi, koji se mogu eliminirati, koji se može obnoviti nosivosti ploče i čvora.

Ovdje ovdje neće pomoći ovdje, jer je potrebno razumjeti prirodu pojačanja takvih struktura, interakciju elementa armature i betona. Mogu se popraviti samo stručnjaci koji imaju potrebne tolerancije i iskustvo.

Legalan

Uzorak aplikacija za popravak balkona

Opće vlasništvo stambene zgrade je odgovoreno od strane tvrtke za upravljanje

Tehnički parametri balkona i logova stavili su ih u niz struktura i elemenata koji se mogu pripisati zajedničkom vlasništvu vlasnika stambene zgrade. Njegova usluga provodi tvrtka za upravljanje na temelju ugovora s vlasnicima stanovanja.

Ona nosi ugovornu odgovornost vlasnicima nekretnina za održavanje objekta u ispravnom redoslijedu, a osim toga, upravne i kaznene mjere i nepopunjavanje svojih obveza, ako je pritužba zanemarena na društvo za upravljanje za alarmantno stanje strukturnih elemenata ,

Članak na temu: Kako izgraditi dušu paletu vlastitim rukama

Odnos vlasnika stanova s ​​poslovnim poduzećima uređuje se odlukama Vlade Ruske Federacije br. 170 od 27. rujna 2000., br. 491 od 13. kolovoza 2006. i odredbi koje su uključene u stambeni broj, na primjer, članci 138, 161, 162, 168. O gdje granica između općeg vlasništva i vlasništva vlasnika, vidi ovaj videozapis:

Dakle, organizacija koja osigurava rad kuće dužan je prihvatiti zahtjev od stanara i pravodobno u vrijeme provodi mjere za procjenu stanja statusa struktura navedenih u njemu i obnovu standardnog funkcioniranja ,

Interakcija s Zhekom

Uzorak aplikacija za popravak balkona

Budite sigurni da registrirate izjavu u časopisu dolaznih dokumenata i postavite pečat na vašu kopiju

Izradom zahtjeva za popravak balkona ili loggie, trebali biste navesti informacije o sebi kao vlasniku ili korisnik imovine uz primjenu podataka o kontaktu potrebne za daljnju interakciju s zaposlenicima tvrtke za upravljanje:

  • Naziv ustanove;
  • službenik kojem se rješava izjava;
  • Prezime, ime, patronem podnositelja zahtjeva;
  • kućna adresa;
  • Kontaktirajte telefonski broj.

Uzorak aplikacija za popravak balkona

Ako se dogodila nesreća s balkonom, WEK bi trebao odmah reagirati

Nadalje, to je bit problema s naznakom hitnog stanja prijevoznih struktura balkona ili lože.

Aplikacija je dovoljna osnova za usvajanje hitnih mjera od organizacije za rad i omogućit će vam da čuvate nedostatke pod kontrolom.

Oblik opisuje problem može biti slobodan bez artikuliranja tehničkih detalja. Skala razmjera i složenosti nedostataka provodi stručnjaci za poduzetništvo ili stručnjaci privučeni od strane stručnjaka koji djeluju u njegovo ime.

Uzorak aplikacija za popravak balkona

Provjerite je li aplikacija za popravak balkona registrirana u časopisu dolaznih dokumenata s dodjelom registracijskog broja i fiksacije datuma hrane. Iz ove točke broji trajanje odgovora na vašu žalbu.

Ako nije moguće osobno posjetiti ured organizacije, ispunjeni obrazac za prijavu može se poslati poštom preporučenim pismom, u ovom slučaju razdoblje rada s vašom pritužbom će se računati od datuma donošenja dopisivanja.

Prije isteka 30 dana, društvo za upravljanje je dužno osigurati nalog koji obuhvaća procjenu nedostataka i razdoblje tijekom kojeg će biti eliminirani.

Zakonodavstvo traje mjesec i pol, iako uz međusobni pristanak, vrijeme se može mijenjati u jednom ili drugom smjeru.

Članak o temi: Kako ukloniti balkon vrata

Nemojte to učiniti sami

Uzorak aplikacija za popravak balkona

Nemojte popravljati sami balkonu - dizajn mora biti u skladu sa sigurnosnim standardima

Ponekad stanari radije kombiniraju rad na loggiji ili balkon s rasporedom vlastitog popravka, ne želeći se vezati za vlakna i birokraciju, obično svojstvene svim institucijama. I umjesto korištenja predložene primjene uzorka za popravke balkona, oni pokušavaju riješiti problem samostalno, računajući na osobno iskustvo i zdrav razum.

Nemojte to učiniti. Prije svega, jer bez znanja, vještina i potrebne sigurnosti, rizikujete vlastiti život, podcjenjivanjem rizika rada na visini.

Uzorak aplikacija za popravak balkona

Drugo, kvaliteta popravka mora biti u skladu s normama sigurnog rada zgrada i struktura, a ne nositi kozmetički karakter s punjenjem pukotina između zarđalo armature s SHPLANIE ili montažnom pjenom. Procesi uništenja ne zaustavljaju ovo, a vi ste u opasnosti ne samo vašem životu, već i preuzimajte odgovornost za ljude koji mogu patiti u konstrukcijama.

Odvojeno, treba spomenuti o potrebi za pravilnim i pouzdanim pričvršćivanjem balkona i dizajna loggia. U sovjetskoj zgradi kuće, oni su provedeni vrlo pažljivo, gotovo nikada ne-korozijski tretman je provedeno, a stanari su vjerovali da je žlijezda gusta, a onda nema problema. Primjer rada stručnjaka za popravak balkonskih ploča, vidi ovaj videozapis:

Imajte na umu da je kada je beton ploče ili korozije armature neizbježno oslabljen i zavareni spojevi koji pričvršćuju vanjsku ogradu.

Kako biti ako se problem zanemaruje?

Uzorak aplikacija za popravak balkona

Ako problem nije riješen - kontaktirajte nadzorne slučajeve

To znači da društvo za upravljanje krši ne samo sporazum s vlasnicima stambenih, već i zahtjevima stambenog zakona i odluka Vlade Ruske Federacije. Stoga je potrebno kontaktirati kontrolne i nadzorne vlasti, na primjer, do Gospise ili ekstranvzor. Preporučuju se da reference priložuju kopiju zahtjeva za popravke na balkon s datumom podnošenja organizacije za posluživanje. Zahtjev se može odnositi na nepoštivanje rokova, nedostatak potrebne reakcije ili pritužbi na kvalitetu obavljenog posla.

Članak o temi: Usklađivanje zidova gipsa za ljepilo ili okvir

To se mora učiniti ne samo zato što neprikladna imovina nekretnina stvara nelagodu, već i kako bi se osigurala sigurnost drugih, za koju ste odgovorni i kao suvlasnik nekretnina.

Čitaj više