Kako napraviti prekrasnu sobu za slijetanje

Anonim

Kako napraviti prekrasnu sobu za slijetanje

Naši sunarodnjaci nazivaju naše sunarodnjake s malim ograđenim cvjetnim vrtom ili vrtom ispred kuće. Tradicija ukrašavanja ovog zemljišta ispred ulaza u kuću ide iz dubine stoljeća, pa čak i naše bake znaju kako napraviti prekrasnu sobu za slijetanje.

Međutim, tradicionalne barisade - šikare običnih boja, trešnja, maline, ogromanja ili ribiz, nisu uvijek prikladne za moderne kuće.

Takav parisader može se naći u bilo kojem selu, gdje pored drvene kuće, obilje cvijeća uvijek izgleda slatko i privlačno.

Ako imate moderno stanovanje, na primjer, cigla kuća neobične arhitekture, bolje je odbiti organiziranje organizacije klasičnog rustikalnog sela. Ovdje ćete vam pomoći neke druge opcije za uređenje stranice ispred kuće koje možete uspješno koristiti.

Ako želite unaprijed planirati organizaciju palanisdera, lako možete to učiniti bez pribjegavanja usluga profesionalnog dizajnera krajolika. Razmotrite nekoliko glavnih faza organizacije paravljana.

Velika ili mala parcela

Da bi se pretvorilo u luksuznu udarcu ispred kuće, veliko zemljište je mnogo lakše nego učiniti isto s kopnom Zemlje.

Orijentacija, prije svega, na veličini zemljišta dodijeljeno pod paleisader. Dakle, na prostranoj zemljištu ne možete samo slomiti cvjetnjaka s vlastitim rukama, već i stavite grmlje, pa čak i drveće.

U maloj parceli, pogotovo ako zemlja nije previše dobra na njemu, morat ćete pokušati napraviti čak i skromni cvjetni krevet.

U slučaju zemlje na takvom zavjeru kvalitete, imate dva izlaza:

  • Osigurati dovoljnu količinu plodnog tla, distribuirati ga na planiranom području i biljke u zemlju.
  • Koristite gotove vaze i cvjetne krevete, koji su, zauzvrat, ispunjeni plodnim tlom i ispunjeni cvijećem.

Članak o temi: Klasični stil u unutrašnjosti

U krajobraznom dizajnu vrta ili parisader, betonski, plastični ili drvena kaša i cvjetnjaka savršeno će se uklopiti. Oni će zamijeniti biljke raste u otvorenom tlu, dok će biti puni ukras fasade kuće.

Kako odabrati ogradu za parizadu?

Govoreći o parisader u uobičajenom razumijevanju nas, mi mislimo na parcelu, gusto posađene biljkama i ograđena visokom drvenom ogradom.

Da, stablo kao ograda je još uvijek popularna. To je prilično izdržljivo, pogotovo ako se posebno obrađuje prije instalacije. Osim toga, drvene ograde parizada savršeno su u kombinaciji s pročeljem kuće.

Kako napraviti prekrasnu sobu za slijetanje

Međutim, kombinacija je dobra ako je kuća sa same stabla. Ali moderni dizajn betona ne izgleda uvijek dobro pored klasične ograde dionika.

U tom slučaju, to će vam pomoći drugim materijalima od ostatka teritorija kako bi poboljšali područje od ostatka teritorija:

  • Kovane rešetke i niske ograde. Vrlo estetski atraktivne i moderne opcije.
  • Kamene ograde, ne previsoke. Može biti konkretne stupce, između kojih je lanac zategnut.
  • Liverskore, na primjer, srednja visina Samshet, savršeno je u kombinaciji s modernim krajobraznim dizajnom.

Odabir jedne ili druge opcije, ne zaboravite uzeti u obzir cjelokupnu sliku dizajna i stila web-mjesta unaprijed.

Koje su biljke prikladne za parizaciju?

Od parisadera, to još uvijek nije samo cvjetni vrt, ali razne vrt, biljke se koriste razne biljke. Mogu se razlikovati tri glavne skupine biljaka, koje se koriste u organizaciji paleža:

  • Drveće
  • Grm
  • Cvijeće i biljke

Vaš izbor, opet, ovisi o veličini paraolisa. Na velikoj parceli možete pronaći mjesto za par jabuka, trešnje, šljive i drugih voćaka.

Kako napraviti prekrasnu sobu za slijetanje

Dobro u vijesti, Rowan ili Lil. Ali iz prevelike biljke zasađene u neposrednoj blizini kuće, bolje je odbiti.

Članak o toj temi: Kako napraviti vrata skladišnoj sobi: preporuke

Ako prvi put izgledaju prilično privlačno, onda u budućnosti, kada su dovoljno rastu, mogu uzrokovati ozbiljne probleme. Na primjer, oštetite korijenski sustav temelj ili grane žičane linije.

Što se tiče grmlja, ovdje imate prilično širok izbor. Da bi parisader ne samo da se drži fasada kuće, već je također koristio, bobički grmlje se može priložiti: ogrozda, ribiz, barbaris i tako dalje.

Dekorativni grmovi, kao što je već spomenuto, može postati većina ograda Paralisa.

Što se tiče ostalih biljaka, možete odabrati cvijeće za cvjetne krevete. U klasičnim paturirama često se koriste kao osnovna biljka zvona, kamilice, zlatne kuglice, božur, astere i tako dalje.

Ne zaboravite da će svaka tkanina ukrasiti web-lokaciju samo ako redovito brinete za to.

Čitaj više