3 načina za nježno preklopite košulju tako da se ne sjeća

Anonim

Da bi vaše košulje izgledale savršeno, bolje ih je pohraniti u ormaru, zabavljati se na ramenima. Ali ako ne postoji takva mogućnost, ili ćete se odmoriti ili na poslovnom putovanju i morate staviti košulje u prtljagu, morate znati kako ispravno sklopiti košulju kako biste ga zadržali pristojan izgled i da ne sjećate.

Presavijte stvari i lijepe i spriječite stvaranje nabora na tkivo je mnogo lakše nego što se može činiti prvi. Prije uzimanja crtež košulje, morate učiniti sljedeće:

Nakon što pripremite stvar i gumb sve gumbe, uključujući manžete, može se presaviti.

Kako brzo dodati košulje

3 načina za nježno preklopite košulju tako da se ne sjeća

Možete dodati muške košulje na nekoliko načina, a možete odabrati onaj koji vam najviše odgovara.

Metoda 1

Dakle, moguće je dodati proizvode s dugim i kratkim rukavima, također je prikladan za proizvode od osjetljivih i tvrdih tkanina. Poštujte sljedeći postupak:

Sada samo trebate ispraviti ogrlicu, a odjeća se može položiti u ormar, komode ili torbu za cestu.

Kako izbjeći košulje kod kuće

3 načina za nježno preklopite košulju tako da se ne sjeća

Metoda 2.

Ako vaša košulja ima dugi rukav, manžete bi trebale izgledati besprijekorno. Da biste spremili svoj pristojan izgled, koristite sljedeću metodu preklapanja:

Koristeći takvu opciju preklapanja, možete biti mirni za spremanje manžeta u istom obliku kao odmah nakon glačanja. Naravno, pod uvjetom da ste učinili sve ne samo brzo, već i ispravno.

3 načina za nježno preklopite košulju tako da se ne sjeća

Kako kotrljati košulju tako da se ne dobije označeno

Ako je vaša košulja ušivena iz materijala koji ne smeta previše, ne možete ga preklopiti, ali okrenite valjak. To će vam omogućiti da uštedite prostor u ormaru ili kovčegu i savijene stvari kompaktno, jer je odjeća presavijena na ovaj način potrebno mnogo manje prostora.

Članak o toj temi: Stvari za dom s vlastitim rukama za unutarnji dekor s fotografijom

Kako staviti majicu

Kako to brzo i desno? Muške košulje su potrebne tako:

  • Proizvod je također presavijen kao u prethodnim shemama.
  • Rukavi su složeni paralelno s bočnim savijanjem.
  • "Uvijanje" košulje proizvedene od donjeg ruba do ovratnika.

"Roller" iz košulje nalazi se u kovčegu ili na polici ovratnik dolje. Osim toga, ne bi smjelo uvrnuti proizvod previše čvrsto, to će dovesti do deformacije.

Mali trikovi

Kako bi vaše košulje zadržali pristojan pogled čak i nakon dugoročnog prijevoza ili pohrane na polici ormarića, koristite sljedeće savjete:

  • Kada sklopite košulje, koristite karton koji je bio u paketu pri kupnji stvari. Ako niste spremili pakiranje shopping, problem se može riješiti rezanjem odgovarajućeg lista kartona.
  • Košulje od skupe ili visoko uvijene tkanine bolje omotajte fine papir, vrstu praćenja. To će pomoći zadržati izgled i zaštititi stvar od onečišćenja.
  • Polaganje košulje u torbi za cestu ili garderobu, stavite ih odozgo. Pritisnite proizvode s drugim stvarima čvrsto postavljenim gore, a ne preporučeno.
  • Ako uzmete nekoliko košulja na cesti, preklopite ih u kovčeg "solet" i "licem u lice". To će smanjiti rizik da će doći.
  • Počnite sklopite stvari tek nakon što se potpuno osuše i ohladi nakon oružja. Inače, riskirate dobivanje odjeće, zgužvane čak i više nego prije glačanja.

Primjenjujući ovih malih trikova u praksi, možete spasiti besprijekoran izgled košulja, koji će vas uštedjeti od potrebe da ih opet udari.

Kako brzo izgladiti košulju ako je ubrilala?

Bez obzira koliko pažljivo, stvari nisu bile položene na police ormarića ili u torbi za cestu, uvijek postoji rizik da će se proizvod ostvariti. Kako preklopiti košulje u torbi ili kovčegu.

Članak o temi: Liječenje vrata kukičanice: Sheme s fotografijama i videozapisima

Najlakši način je da ponovno udarate košulju, ali što učiniti, ako ne postoji takva mogućnost?

Nemojte žuriti na očaj ili hitno potražite drugu odjeću, lako je riješiti problem. Za ovo trebate:

  • Uključite vruću vodu u kupaonici i čvrsto zatvorite vrata.
  • Nakon 10-15 minuta, kada će zrak u zatvorenoj sobi biti dovoljno vruć i mokar, stavite košulju, nježno strašan na mojim ramenima.
  • Nakon 5-10 minuta donesite proizvod u sobu i pričekajte da se vlakna tkanine potpuno ohladi i osuši (obično traje 20-25 minuta).

Ova metoda je prikladna za mnoge vrste tkiva, i prirodne i sintetičke. Iznimka je lan, odjeća iz ovog materijala, "glatka" na ovaj način može dati malo skupljanje.

Zapamtite da je bolje precizno preklopiti košulju nego još jednom uzeti na željezo ili pokušati ispraviti situaciju na druge načine.

Čitaj više