Nezavisna instalacija unutarnjih vrata vlastitim rukama: Upute korak-po-korak (video)

Anonim

Proces, kako samostalno instalirati vrata u prostoriju, podijeljena je u nekoliko faza. Rezanje spojnica izrađuje stručnjaci. U suprotnom, detaljno se proučava shema instalacije priključaka.

Nezavisna instalacija unutarnjih vrata vlastitim rukama: Upute korak-po-korak (video)

Uređaj za unutarnji vrata.

Pravi izbor

Prije nastavka na samostalno instaliranje unutarnjih vrata, bit će potrebno saznati značajke dizajna i specifikacije proizvoda. Leaf vrata je izrađen od drva, plastike, metala, stakla, MDF panela.

Nezavisna instalacija unutarnjih vrata vlastitim rukama: Upute korak-po-korak (video)

Mjere prije instaliranja unutarnjih vrata.

Izmjerite visinu i širinu otvora. Vrata snimanja odabrana su na temelju dobivenih podataka. Ugradnja se proizvodi tako da je između osnovne baze otvora i okvira vrata bio razmak od 10-15 mm. Kako bi dizajn ne priložio, osiguran je dodatni razmak (5 mm) između weba vrata i kutija. Prije kupnje i instalacije vrata, morat ćete uzeti u obzir naknadne završne radove poda površine. Proizvod je potvrđen za prisutnost žetona i drugih nedostataka.

Instalacija dizajna vrata se vrši korištenjem montažne pjene, podupirača, vijaka, vijaka, odvijačima, razina i hakera na drvu. Postupak je zastupljen kao montaža odgovarajućeg okvira i njezine instalacije, ugradnja vrata i platforma.

Montaža

Prvo napraviti završava u kutiji. Tada se uzima konstrukcija. Vrh kutije je fiksiran za klinove. Koristeći razinu, provjerite ispravnu poziciju vodoravno i okomito. Klijeni su postignuti. Ugradnja potpora je izrađena ispred nižih prethodnih elemenata. Njezini parametri trebaju biti jednaki duljini vrata plus 5 mm.

Nezavisna instalacija unutarnjih vrata vlastitim rukama: Upute korak-po-korak (video)

Okvir.

Instaliranjem vrata provjerite praznine. Dizajn bi trebao biti slobodno otvoren i zatvoren. Kutija se bori montažnom pjenom. Pre-betonska površina navlaže se vodom. Budući da je prethodni materijal otrovan, on negativno utječe na lak. Može se štititi viski. Klinovi se demontiraju nakon potpunog sušenja pjene. Njegov višak je izrezan s nožem.

Članak o temi: Površina podne na lože i balkonu

Da biste instalirali PlatBorks, bit će potrebno saznati njihovu duljinu. Da ga prokuha u glupim, koristite hacksaw. Tada je platforma fiksirana s dovršnim noktima. Možete povećati vrijeme rada vrata ako vam je ispravno stalo do njega. Za ovu uporabu proizvoda za njegu drva. Kontakt platna s alkalizom i kiselinama je zabranjen.

Kutija MDF-a.

Ako je kutija prikazana u obliku MDF-a, tada se postavi ugradnja vrata uzimajući u obzir slabe mehanička svojstva karakteristična za prvi dizajn. Napravljen je skup elemenata kutija ovisno o vrsti postavljenih vrata. Uklonjiva pločica je instalirana prema navedenim parametrima. Takva tehnologija doprinosi formiranju četvrtine željene širine.

Nezavisna instalacija unutarnjih vrata vlastitim rukama: Upute korak-po-korak (video)

Instaliranje unutarnjih vrata.

Zatim izmjerite pojedinosti o kutiji, koji dolazi u kontakt s webom na mjestu krošnje susjedne. Višak odsječen. Posljednji element je povezan s vratima s leptir petlji. Ne moraju biti utješni. Ovaj je faktor važan prilikom instaliranja vrata iz MDF-a. Zatim montirajte preostale dijelove kutije. Oni su fiksirani samo-crtanjem. Proizvođači se savjetuje da dodatno kompaktiraju mjesta elemenata uz pomoć drvenih helikoptera. U tu svrhu, PVA ljepilo. Rupe pred rupa.

Da biste napravili isti razmak između weba i kutije, preporuča se otvoriti perimetar detalja linoleuma ili drugog materijala. Primijećen je korak od 50 cm. Kutija je zategnuta konopcem do vrata na 3-4 mjesta. Metoda koja se koristi poravnava kutiju prema vratima, uzimajući u obzir potrebne praznine.

Sljedeći korak osigurava ugradnju vrata u otvoru pomoću spacera iz Bruseva. Dobiveni prostor između kutije i otvora ispunjen je građevinskom pjenom. Nakon 24 sata možete izbrisati uže. Zatim su rezali ručke i instalirali bravu s platformama.

Uputa korak po korak

Rupa je izrezana u platnu tako da ručka može ući bez druženja. Takav rad se provodi pomoću električne jedinice. Prvo, odbijaju visinu na kojoj će biti ručka. Standardna vrijednost ovog indikatora je 1 m od poda. Napravite oznaku na vratima. Produbljivanje se bira ispod tijela mehanizma. Lock je instaliran u udubljenju, odaberite žlijeb. Zatim napravite rupu za ručku. Zaključavanje je fiksna. Prethodni element je fiksiran. Sljedeći korak osigurava instalaciju odgovora.

Članak o toj temi: Širina vrata unutarnjih vrata prema standardima Snip

Nezavisna instalacija unutarnjih vrata vlastitim rukama: Upute korak-po-korak (video)

Razmak između vrata i poda.

Ispisi se montiraju nakon sušenja građevinske pjene. Višak posljednji materijal je rezan. Za fiksiranje platforma, ljepilo ili nokte se koriste. Montirani elementi izrađeni su od MDF ili drva. Ako platbods imaju mat površinu i prekrivene su lakom, nokti se koriste za njihovo ugrađivanje. Pričvršćivači su vođeni s 1 mm. Ako se koristi teleskopski dizajn, noktiju neće biti potrebni. Element oblika m-oblika je umetnut u žlijeb. Takve platfords su izrađene od MDF-a, tako da se instalacijski rad mora obavljati pažljivo. U suprotnom, izbočina će se slomiti.

Uspostaviti izazov (debljina više od 15 mm), vijci se primjenjuju. Rupe pred rupa. Ako je potrebno, ispuštanje se priprema za ugradnju dobrog. Jaz između posljednjih elemenata i zidnog ispunite pjenu.

Ako postoji neovisna instalacija debljine debljine 10 mm, tada se određuje točan pristajanje sklopne jedinice i stalak s odgovarajućim utorom.

Na perimeru kutije je instaliran na baru. Na vratima odaberite četvrtinu (10x10 mm). Čini žlijeb koji je potreban za pristanište. Parametri 2. elementa ovise o dimenzijama vrata.

Dobor je umetnut u žlijeb. Ako je kuća panela, onda je presjek vrata (debljina stijenke 14-22 cm) predstavljen kao trapez. Dizajn na jednoj strani panela razlikuje se od druge širine 5-8 cm. Ako je kutija instalirana u uskom dijelu, onda je dobra stvar široko. Udaljenost između zida i posljednjeg elementa je 3-5 cm.

U tom slučaju, na obodu problema štapići, dužina je 30-40 cm. Debljina treba izračunati uzeti u obzir razmak od 1 cm. Dobro je umetnuti u utor, a prostor je blizu pjena. Još jedna tehnika osigurava okvir okvira. Na zidovima koji se nalaze okomito (u visini otvora), pričvrstite tračnice na nekoliko mjesta. Oni su instalirani u odnosu na pojas s leđa. Dobar umetnite u utorak fiksiranjem na okvir. Ako su postavljene vertikalne trake, montirana je vodoravna tračnica. Završna faza ugradnje unutarnjih vrata prikazana je kao ugradnja čepova na mjestu fiksacije okvira vrata.

Članak o toj temi: Frameless kauč to učiniti sami: proizvodna tehnologija

Čitaj više