Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

Anonim

Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

Oblikovanje je element koji se primjenjuje u unutrašnjosti za uređenje. To je volumetrijski na 240 cm bar, koji se nanosi na površinu. Dekor zidina u granicama dnevne sobe razlikuje se u obliku i proizvoljnoj širini. Prebacivanje profila se događa, jednostavan (gotovo ravan, blago konveksan), i prilično komplicirano, ima mnogo ukrasnih elemenata.

Materijal

Letvice čine različite materijale. Dovršen u unutrašnjosti plastike, polistirena ili poliuretana. Liječišta ovog pripravka su ili fleksibilni ili kruti. Oni koji su molili prodaju se skuplje, jer su oni univerzalni u uporabi. Kupite ih kada trebate napraviti kut, preklopiti u unutrašnjosti. U drugim slučajevima možete učiniti ravno.

Oni se smatraju najboljim drvenim letvicama, mramornim ili gipsom. Trošak takve značajno više. Neki jači, drugi krhki, ali jednako lijepi. Dekor zidina u dnevnom boravku obavlja se u starim, poznatim stilovima ili čine te sobe u kojima tehnološki duh našeg vremena nije prihvatljiv.

Poliuretan

Poliuretanske pluća. Dizajn zidova u dnevnoj sobi je jednostavan i lijepo raditi. Prodaju se po pristupačnoj cijeni. Možete ih kupiti u izgradnji supermarketa na tržištu, naručiti kroz specijaliziranu online trgovinu.

Poliuretan se naziva plastika, koja u pjene za proizvodnju. Ova višnja pjena se nameće u oblicima, a zatim na visokim temperaturama u peći "peći." Ispada veliki materijal za kompetentan dizajn ravnog dizajna.

Lepunina ostavlja lako i vrlo slično gipsa. Ali prema svojstvima, mnogo je jača. To je elegantan, možete ukrasiti policu s TV-om. Možete napraviti Kanti oko svjetla svjetla ili utičnice. Izgleda lijepo, pretvara unutrašnjost, čineći sobu ugodno, slatko.

Ovo rubova je izdržljiva, otporna na učinke agresivnog vanjskog okruženja (ljetna vrućina, zimska hladnoća) i to je ugodno, otporna na vlagu. Poliuretansko rublje je jači od gipsa. Neće se slomiti ako slučajno padne s visine, neće se podijeliti i neće se preraspodijeliti, ne okreće se tijekom vremena. Visokokvalitetni završni materijal.

Članak o temi: šljokici za pozadinu: atraktivan interijer

Od poliuretanske žbuke:

  1. Napraviti pilastere.

    Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

  2. Utičnice.

    Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

  3. Vijenac.

    Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

  4. Odgovara.

    Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

  5. Kupola.

    Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

  6. Stupci.

    Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

  7. Različite kompozicije iz cvijeća.

    Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

  8. Zvijezde. Zalijepljeni su na tamno plavom ili plavom stropu ili zidu ispod noćnog neba. Postoje i drugi poliuretanski proizvodi.

    Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

Ovi letvice se često primjenjuju za registraciju u unutrašnjosti. Oni su nužno tlo nakon proizvodnje. Spremni su primijeniti bilo koju boju, osim nitrokracije. Ponekad naprave nišu s TV-om.

Poliuretanske strehe ukrašene zidove u dnevnom boravku Kada žele ukrasiti, zatvoriti zglobove između zidova na stropu, provjerite mjesto s TV-om.

Često, ova granica izvornog oblika u obliku ukrasa, kontrastira glavnu pozadinu sobe i čini strop u unutrašnjosti vizualno ispod. Jer ako imate niske stropove, granica obojite zid na zid, tako da se spaja sa zidovima, bilo je manje vidljivo. Takve granice nalaze se druga uporaba.

Upotreba

Ove granice su lijepe i uspješno skrivaju nepravilnosti ili široke zglobove između zidova, ukrasite kutove. Oni mogu zonirati zid, stvoriti zanimljivu sastavu. Zone mogu obojiti u različitim bojama ili držati razne pozadine. Ako postoji defekt na zidu, zatvorite ga s oblikovanjem ili pozadinom, boje, a rubnik će odgovoriti na pozornost gostiju.

Drveni su dovoljno izdržljivi, osim ukrasa, služit će kao zidna zaštita od mehaničkih oštećenja. Zglobovi na stropu skriveni su postolja za strop - to su gotovo u obliku širine. Drveno rubove izgleda luksuzno, draga. Ovisno o vrsti drva, može biti skupo. Na primjer, hrast se smatra šik, elitom.

Najbolje drveno rubove učiniti u tonu namještaja. Ako vaš namještaj nije skup bor, tada se drveni može naručiti od bora. Time ćete pokazati zajednički okus dizajn dizajna dnevnog boravka i uštedjeti znatna sredstva za uređenje prostora.

Članak na temu: zavjese na prozoru s balkonskim vratima: pravila za odabir optimalnog dizajna

Za visoke stropove koriste se široki zanimljivi dizajn postolja, za nisku uži i češće stan, ali može biti kovrčava. Dizajniran dizajn ispod stropa na štandovima vrata, lukovima s jednostavnim ravnim regalima, ali vrlo često koristite konveksne ili konkavne oblike, s pigtails, cvjetnim ornamentima, drugima. Oni se nazivaju dekorativni, primjenjuju se i štukatura rukom.

Za dizajn klasičnog stila je širok sa štukatom, a ako je unutrašnjost uređena u modernim stilovima, kao što je high-tech, tada koristite ravni oblik kalupa modela letvica.

I u naše vrijeme, ljudi i dalje naručuju instalaciju platforma za Windows. Ovo je stoljetna praksa. Prije toga su bili moderni rezbareni, prekrasne platfords koji su zatvorili prozor vani. Još jedan pristup, krajolik je napravljen unutar sobe, što nije manje lijepa.

Kalupljenje se pokuplja tako da bi se oblikovao prema van, uklopiti stil i materijal u unutrašnjosti. Plastični oblikovanje pogodan je za plastični prozor. Ne pokušavajte pod plastičnim prozorima kako biste napravili drvene platfords - to je besprijekoran i cijeni više. Plastika je ugodno obojiti okvire prozora. Obično bijela boja.

Primjena letvica, soba je ukrašena pilasterima, napravite niše, izrađene stupove ili shvaćene lukove. Luk s kuhinjom u dnevnom boravku vizualno širi prostor sobe, povezuje radno područje kuhinje s blagovaonicom - dnevni boravak. Dizajn zidova u dnevnom boravku stječe završetak, sofisticiranost ukrasa.

Dizajn interijera

S tim dizajnom, lijepo uređenim u unutrašnjosti zidova i stropa rezidencijalnih soba, ukrašenih kamina. Lijepo pogledajte elegantne lukove koje vode do drugih soba. Vođeni svojim okusom, odvojite masivne okvire zrcala ili platforma.

U velikim sjedećih mjesta privatnih kuća, elegantni pravi kamini instalirani su na drva za ogrjev. Zid od kojih je postavljen kamin, lijepo je ukrasiti prekrasne letvice. Preferencija da daju gipsa, nisu se rastopili, transformiraju dizajn sobe, vatrootporan.

Članak o toj temi: Kako udariti zavjese iz organizacije bez kvarenja?

Liječići savršeno maskiraju defekte na zidu (na primjer). Ili možete napraviti učvršćenje, skrivanje žice ili kutije za raspodjelu električne energije. Pozovite majstora, on će sakriti žice pod takvim dekorom.

Elegantne letvice mogu se ukrasiti visokim leđima. Takvo štukatura se može zalijepiti na ručkama vrata, što će ih pomoći u zaštiti od mogućih oštećenja, ukrasiti vrata. Ako ste prethodno uklonili zid između kuhinje i dnevnog boravka, možete zonatiti sobu uz pomoć granica. Naglasite boju i graničite prijelaz iz jedne zone u drugu.

Dekorativne granice

Za remont, napravite prednost aktivnosti. Razmislite i zamislite vjerojatne promjene. S tim materijalima možete utjeloviti mnoge ideje. Dekoriranje ovih dizajna, dat ćete mu lakoću, stvoriti osjećaj udobnosti i narudžbe. U građevinskom supermarketu odaberite rub i počnite ukrasiti dnevni boravak.

Primjena različitih reljefnih, bežičnih ukrasa na stropu, u dizajnu zidova, utjelovljujete kuću bilo koji zamišljen stil.

Letvice u unutrašnjosti dnevnog boravka: dizajn i ukras zidova s ​​TV-om

Čak i razraditi svoje miješane, originalne. Odvojite sobu, osim klasika, možete i na japanskom i na engleskom stilu, u svakome tko razmišlja. U sobi se nalazi mjesto za veću ili manju količinu štukature.

Ako se Stucco primjenjuje kompetentno, naglasite kontrastnu boju zidova u dnevnom boravku i vizualno će se razmak male prostorije povećati. Stropovi su vizualno podignuta, au prostranoj sobi je lakše disati. Slični prozori sobe ukrašeni su stoljećima, oni su vremenski testirani dekor element.

Stucco je lako usidren i može biti na stropu u krugu, duž perimetra. Iskusni majstor će uredno lijepiti štuko gdje ćete odrediti i bit ćete zadovoljni svojim radom. Skupi profesionalac za to neće uzeti, usluge će pružiti na prosječnu tržišnu vrijednost. Jeste li začeli da ukrasite unutrašnjost s letvicama? Potražite oglase čarobnjaka.

Čitaj više