Osvijetljene staklene police: raspored vlastitim rukama

Anonim

Staklo kao materijal za uporabu kada je popravak stanova odavno jako raspodijeljen. Oni se mogu kombinirati dizajne ili odvojene unutarnje otopine od stakla. Što se može izraditi od ovog naizgled krhka materijala? Koristi se u dizajnu snimljenih vrata i particija, proizvodnju svjetiljki, police na zidu i za kabinet i tako dalje. Takvi dizajni izgledaju vrlo izvrsno i lijepo, ali još jedan važan čimbenik je njihova funkcionalnost. Na primjer, police izrađene od stakla uključene su u dizajn interijera i istovremeno ne inferiorne u svojoj funkcionalnosti s drugim materijalima.

Osvijetljene staklene police: raspored vlastitim rukama

Sladne police će dati prostoriju lakoće i težine za razliku od običnih drvenih.

Uglavnom staklo se može koristiti u prostorijama bilo kojeg odredišta, što je važno. Stoga će se raspravljati upravo o staklenim police. Točnije, onda kako ih učiniti, objesiti i istaknuti. LED rasvjeta staklenih polica dostupna je svakom od njih.

Rad na rezanju stakla i njezinoj daljnjoj obradi

Ako odlučite da će polica od stakla biti prisutna u vašem interijeru, onda je vrijeme da razmislite o tome kako ih učiniti. Postoje dva rješenja. Ovo je proizvodnja za narudžbu u posebnoj tvrtki ili neovisnom radu.

Želite li spremiti ili samo naučiti kako raditi sa staklenim materijalom? Zatim će naknadne informacije biti korisne. Trebat će vam:

  • staklo rezanje dobre kvalitete;
  • Mljevenje vrpce, žitarica korištenih koža treba odgovarati vrijednosti od 120 jedinica.;
  • Crta.

Osvijetljene staklene police: raspored vlastitim rukama

LED pozadinsko osvjetljenje je sposobno slušati 100.000 sati neprekidnog rada.

Da bi se posao pružio zadovoljstvo, trebat će vam, kao što je već navedeno gore, linija i jake ruke. Ne radi se o snazi, već o povjerenju. Za praktičnost, rezanje stakla je najbolje kupiti rezač nafte. A ako ćete prvi put izrezati čašu, bolje je malo vježbati. Imajte na umu da stručnjaci ne savjetuju da naprave staklo re-reziza, kao na taj način ogrebate staklo. Dovoljno je jednom, nakon čega se mora podijeliti prema planiranoj liniji.

Članak o toj temi: Kako napraviti polaritet preko kreveta. Ideje dizajna (43 fotografije)

Dakle, osim rezanja, ostvarivanje obrade staklenih rezova smatra se važnim čimbenikom. To je preduvjet, jer u procesu rada i rad vrlo je lako izrezati na oštar rub. Osim sigurnosti, obrada će dati estetski izgled staklenog proizvoda. Kao što je već spomenuto, za te svrhe obično se koristi mlin za vrpcu. Ali ako tako nije, onda možete izvršiti ovaj postupak i ručno. Samo se pripremite za to dovoljno veliko vrijeme.

Prilikom izvođenja staklenog brušenja, obrađena površina mora biti napravljena vodom.

Kao rezultat tih postupaka, spriječit ćete širenje prašine od stakla u atmosferi prostorije. To je potrebno, jer je takva prašina vrlo štetna za ljudsko zdravlje. Svakako koristite osobnu zaštitnu opremu, kao što je respirator. I korištenje vode tijekom mljevenja omogućuje vam da u konačnici transparentna površina ruba. Ako se brušenje provodi bez vode, rub će ostati mat.

Pričvršćivanje staklene police

Osvijetljene staklene police: raspored vlastitim rukama

Aluminijski profil mora točno odgovarati debljini police, a onda će biti gotovo oštećena.

Da li se vaša staklena polica nalazi na zidu sigurno i lijepa, možete koristiti jednu od dvije opcije. Prvi pruža korištenje posebnih nositelja, drugi se temelji na korištenju aluminijskog profila. Možete dati prednost ovom ili tom metodom samo na temelju vlastitih želja, jer je cijela razlika samo kako će se staklo instalirati.

Korištenje nositelja je univerzalna opcija. Pogodni su za čašu bilo koje veličine (debljine). Ali aluminijski profil je kvaliteta nije svojstvena, jer ima određenu svrhu. Prednost korištenja profila je mogućnost opreme takve pozadinskog osvjetljenja LED police, koja se u njemu ponovno napuni i zrači svjetlo kao da iznutra dizajna. Ali o tome malo kasnije.

Članak o temi: Povezivanje elektromagnetske brave

Držači police imaju prilično jednostavnu metodu instalacije. Njezin dizajn ima dva dijela: to je osnova koja će biti montirana na zid, a gornji dio koji je dekorativan. U procesu rada oni su isključeni, a baza je fiksirana na zid. Da biste to učinili, morate koristiti razinu i titke, koje obično idu zajedno s držačom. Minimalni broj jednog polica ima 2 računala. Ali ovisno o tome koja je veličina vaša pukovnija, njihov se broj može povećati.

LED rasvjeta staklenih polica: uređaj s vlastitim rukama

Osvijetljene staklene police: raspored vlastitim rukama

Ako postoji mnogo polica, onda za svaku od njih možete napraviti pozadinsko osvjetljenje druge boje.

Kao što je već postalo jasno iz gore navedenih podataka, za napraviti police s pozadinskim osvjetljenjem, aluminijski profil će biti potreban za pričvršćivanje.

Redoslijed rada na proizvodnji LED pozadinskog osvjetljenja.

Prvo morate otići u trgovinu i kupiti profil izražen gore. Glavna stvar je da odgovara debljini stakla iz koje napravite policu.

Zatim se podrezivanje provodi pod željenom veličinom. Ne zaboravite da se svi burrs koji se pojavili u procesu moraju pažljivo ukloniti.

Sada morate izvršiti visokokvalitetnu fiksiranje profila na zidu. U tu svrhu profil čini rupe namijenjene pričvršćivanju. Montaža profila na površini zida treba koristiti vijke i posebne plastične čepove. Važno, izvođenje označavanja i pričvršćivanje police na zidu, ne zaboravite na korištenje razine izgradnje.

Sljedeća faza podrazumijeva ugradnju ugradnju s diodom vrpce. Gotovo u bilo kojem profilu nalazi se umetak od plastike. Zapamtite da ga ne morate izbrisati. Takva prilagodba će zaštititi traku od mogućeg kontakta s aluminijskom površinom. Oslobodit će vas od mogućih zatvaranja. Pripremite se na činjenicu da će instalacija LED osvjetljavanja staklene police, izvodi se pomoću LED trake, bit će dugotrajna, jer njegovo gorivo u profilu pruža masu neugodnosti, osobito ako nema slobodnog pristupa svojim krajevima , S otvorenim krajevima umetnite traku nije jako teška, jer je postojeći žlijeb dizajniran za te svrhe. U drugoj situaciji, različite tehnike mogu se koristiti za postavljanje vrpce unutar profila. Jedna od opcija za postavljanje trake unutar profila podrazumijeva svoj zavoj prema tipu "domika". Samo ne zaboravite da onda morate koristiti postavu za poravnanje. Vladar se može izraditi od drva ili plastike.

Članak o toj temi: Kako instalirati valjane zavjese i sjenila na prozor - 3 učinkovit način

U posljednjoj fazi, staklena polica s osvjetljenjem već postavljenim unutar profila zahtijeva instalaciju stakla. Proces je jednostavan, ali trebate primjenu neke vrste truda. Budući da je za pouzdanost mjesto stakla u profilu gusta. Ako ne možete nositi s vlastitim rukama, tada je dopušteno korištenje drvenog bakra i gumeni čekić.

Sada ste potvrdili da napravite staklene police s LED pozadinskom osvjetljenjem prilično jednostavno i brzo. Ali ako ste došli na mišljenje da je to vrlo težak zadatak za vas, onda će se najpogovarati se na radionicu.

Čitaj više