Vrpca čipka kukičanica: glavni razred s opisom posla

Anonim

Traka čipka s kukičanom je tehnika koja predviđa oporavak čipkanih traka različitih duž duljine i širine. Ribdovi se mogu vrednovati na temelju ovalnih, kvadratnih ili trokutastih motiva. Možete koristiti takav izvorni tip čipke i kada završite i u proizvodnji određenih predmeta, kao što su majice, haljine ili salvete. Tehnika izvršenja je vrlo jednostavna u nastavi, tako savršeno pogodna za početnike majstora.

Ova glavna klasa s opisom posla nužno je koristan svakome tko želi diversificirati svoju garderobu sa svijetlim i originalnim elementima, kao što su stvari pletene s čipkom.

Vrpca čipka kukičanica: glavni razred s opisom posla

Vrpca čipka kukičanica: glavni razred s opisom posla

Vrpca čipka kukičanica: glavni razred s opisom posla

Prekrasna otvorena

Divan je Bolero pletio s suptilnim nitima, predivan je za proljeće ili ljeto.

Za 46 modela veličine koristit ćemo takve materijale:

  • pamučna pređa (300 g);
  • Kuka broj 2.

Prije početka glavnog procesa potrebno je napraviti istinsku vrijednost svih elemenata - rukava, transfera i leđa. Zatim provjerite svaki detalj za takav opis.

Vrpca čipka kukičanica: glavni razred s opisom posla

Leđa. Napravite pet pruga. Od njih, dva - duljina od 38 centimetara (1 i 5) za povezivanje duž manje uzdužne strane, i duljinu od dva 46 cm - u velikom smjeru. Veličina druge vrpce je odrediti uzorak na predavanju na vrijeme. Zatim nastavite na desnu polovicu prijenosa. Prema uobičajenom dijagramu čipke vrpce, napravite 5 kazeta, koji ih povezuju odmah tijekom rada. Svi bendovi, osim 3, nastupaju s neparnim brojem motiva. Trake duljine također određuju uzorak. Lijeva polovica se prenosi u zrcalo.

Zatim nastavite rukav. Koristeći prvu shemu, napravite 6 traka i još dva u Oakat i dva motiva vjere. Potonji će organizirati zrcalno. Elementi za montažu. Besplatni rubovi motiva za povezivanje s air petljima, a zatim ih pričvrstite na same trake. Sve stavke šivaju ili oblikuju proizvod kroz kuku.

Članak na temu: prsluk pletenje iglice za početnike s opisom

Ovratnik. Napravite dvije pruge, u kojima će se drugi motiv sastojati od devet kvarova. Pričvrstite ovaj dio na rt, a zatim ga vežite uz rub. Bolero je spreman! Ako želite, možete promijeniti shemu i povezati Bolero s ananas, koji samo naglašavaju spremnost za ljetnu sezonu.

Rezultati fotografija:

Vrpca čipka kukičanica: glavni razred s opisom posla

Izvorna haljina za vrući dan

Da biste napravili takvu zapanjujući haljinu, morate pripremiti 550 g pređe (300 g - pistachio boju, a 250 g - maslina) i kuka №1.1-1.25.

Da biste sletjeli na sliku, morate dodati umetke datoteka, koje će spojiti vrpce. Prvo morate napraviti uzorak svih detalja haljina u punoj veličini, podešavanje uzorka za sve standarde. Dijagram haljina izgleda ovako:

Vrpca čipka kukičanica: glavni razred s opisom posla

Napravite uzorak vrpce, provjerite da li veličine odgovaraju brojkama prikazanim na slici ispod 8. Ako želite, možete povećati ili smanjiti širinu trake. Za leđa, vežite dvije pruge, svaka 99 cm, dvije trake u dužini 97cm. Plesti iz maslinovog pređa. Za prijenos haljine, morate vezati dvije trake 99 cm i 85 cm.

Ready backdrop Detalji za prikupljanje na vrhu pistacija niti. Pruge za organiziranje asimetrično. Udaljenost od ramena do linije struka mora biti spojen na mrežu na filenu, koja će biti široka 2 centimetra. Za povezivanje s prugama koje trebate započeti na početku rada. Preko uzorka možete uzeti shemu 7b. Zatim spojite sve bočne šavove s mrežom file. Prostori ostavljaju otvorene 20 cm u visini.

Završena haljina šivala duž linija ramena s šavom za pletenu. Koristeći osam sheme, povežite rukave, nakon što ih se okrene u vojske. Vrat do uređenja prema shemi 8a. Haljina je spremna!

Vrpca čipka kukičanica: glavni razred s opisom posla

Video na temu

Izbor videozapisa za detaljnije teme:

Članak na temu: Kako šivati ​​plažlu s vlastitim rukama

Čitaj više