Dnevni boravak u stilu zemlje - Kutak udobnosti i mira (+29 fotografija)

Anonim

Ako niste odlučili opremiti svoj dom, ali glavna stvar o onome što sanjate su - udobnost, najbolja opcija nego dizajn u stilu zemlje nije pronađen. Karakterizira se jednostavnost i jednostavan nemar, ali u isto vrijeme daje najširi prostor za provedbu vlastitih želja. Nema okvira i ograničenja, to znači da se možete kombinirati bez straha na prvi pogled, a ne u kombinaciji. Dnevni boravak u stilu zemlje može uključivati ​​drveni stol na kojem će stajati antička vaza, a pod iznimnih ploča prekrivenih perzijskim tepihom.

Malo povijesti

Korijeni stila koji se razmatra danas idu iz Engleske. Karakterizira se jednostavnost, nema jasan okvir i granice i daje slobodu kreativnosti i samoostvarizaciji, omogućuje vam da stvorite pojedinačni interijer s punim računom želja i preferencija vlasnika u kojem će uistinu udoban. Zemlja se može naći u bilo kojem kutku svijeta, ali u različitim zemljama postoje razlike povezane s nacionalnim osobitostima.

Stolica i stol

Vrlo često se zemaljski stil uspoređuje s rustikalnim, a oni su stvarno vrlo slični. Međutim, vrlo ih je lako razlikovati. Prisutnost modernih dijelova u unutrašnjosti, prisutnost modernog namještaja i elegantne dodatke omogućuje čak i "amater" od prvog pokušaja da odredi stil zemlje. Dizajneri, sastavljajući sobu, pokušavaju napraviti naglaske na jednostavnosti, jedinstvu i harmoniji s prirodom, ali u isto vrijeme dopustiti vlasnicima da ne osjećaju uskraćeno zbog nedostatka mogućnosti da koriste kreacije modernosti i koristi od civilizacije.

Univerzalna opcija

Zemlja se koristi za seoske kuće i vikendice, ali karakterizira takva raznovrsnost i fleksibilnost dok se apartman smješten u srcu Megapolisa ima pravo postojati. U takvom stilu može se izraziti kuhinja ili dnevna soba. Zemlja se uspješno kombinira s najmodernijim mogućnostima unutarnjih poslova.

Kauč ​​i stol

Obvezno pravilo

Iako stil i pozdravlja modernost u dizajnu, materijali za sobu moraju biti iznimno prirodni. Nije prihvatljivo koristiti plastiku, linolum, pločicu itd. Ako se sastavi kuhinja ili dnevni boravak, zidovi trebaju biti spremljeni po pozadine, bolesni ili koristiti kamen za završnu obradu. Za podove idealne za korištenje parketa. Kada je kuhinja sastavljena, češće se koristi ekonomičnija opcija - parket ili dekorativni kamen. Strop se može jednostavno slikati u bijeloj boji, ali najspektakularniji je strop s drvenim gredama. Naravno, možete koristiti najviše podebljane kombinacije predloženih opcija.

Članak na temu: Top 7 proizvoda iz Lerua Merlin za dnevni boravak do 2000 rubalja

Svijeće

Dizajn boja također bi trebao biti što je moguće prirodan i prirodan. Prisutnost velike količine tekstila je dobrodošla. Kada je kuhinja sastavljena, zavjese, stolnjaci, salvete, deke i dekorativni jastuci odabrani su u tonu na pozadinu. Pomaže u stvaranju posebne domaće atmosfere, rasporedite potrebne naglaske.

Preporuke za pridošlice

Stvorite dnevni boravak dizajn u stilu zemlje - zadatak nije jednostavan. U ovoj sobi je teže biti suzdržano i ne pretjerivanje s brojem opreme. Osnova bi trebala biti najprirodnija i prirodnija, a sve prednosti civilizacije su skromne i nevidljive. Na primjer, ako postoji stereo sustav, bit će bolje da ne žure u oči, i bit će sigurno prekriven kutijom ili krevetom.

TV i kauč

Čini se da je nemoguće samostalno stvoriti kombinaciju namjernog jednostavnosti i nemara, maksimalne udobnosti i praktivnosti, i nekomplicirane, ali takve udobnosti domaće udobnosti, kada je sastavljen dnevni boravak ili kuhinja u zemlji, ali u stvari to je vrlo jednostavan. Trebate samo uskladiti sa sljedećim preporukama:

  • Kao shema boja, koristite najmanje tri i ne više od pet glavnih nijansi, crtanje površina u prirodnim i prirodnim bojama. Pribor mogu biti više svijetle boje.

Kauč ​​i kamin

  • Kada je sastavljena kuhinja ili dnevna soba, bolje je kupiti pozadinu za zidove u malom cvijetu ili traci. Ako je moguće, oni moraju biti u jednoj boji s presvlake namještaja ili nekih dekorativnih elemenata bez složenih ukrasa. Za završnu obradu koriste se samo prirodni materijali koji izgledaju kao jednostavniji.

Stolice i kamin

Jednostavnost i skromnost

Kuhinja ili dnevni boravak mogu biti u čistom stilu zemlje, već s elementima američkih, engleskih, njemačkih ili ruskih stilova. Sva ta područja kombiniraju zajedničke detalje, kao što su pregledava, tepisi, obiteljske fotografije i mnoge druge detalje unutarnjih interijera. Glavna stvar nije pretjerivanje s brojem svih vrsta dijelova. Inače, od elegantnog i modernog, kuhinja dnevni boravak se pretvara u stereotipnu mrežu.

Članak o toj temi: Stvaranje harmonije u hodniku 18 m2 M: Registracija i aranžman

Morate odabrati stvari koje naglašavaju ovaj stil. Njihov je cilj stvoriti jedan prostor u kombinaciji s elementima namještaja i dekoracijom soba. Kuhinja u stilu zemlje trebala bi uključivati ​​veliki stol prekriven stolnjak svjetlosnih tonova.

Kuhinja dnevni boravak

Luster ili svjetiljka s lampom, kao i police s ukrasnim jelima, slika ili obiteljske fotografije - sve je to sastavni dio dnevnog boravka u rustikalnom stilu.

Nije potrebno imati previše opreme i kućanskih aparata ovdje, a ako bez njih, ne čine bez njih, pokušajte ih učiniti prisustvom nenametljivom, neprimjetnom. Obratite pozornost na ugrađene opcije. Pomoći će sakriti prisutnost potrebne opreme u sobi i značajno će uštedjeti prostor u zatvorenom prostoru. Kuhinja - dnevni boravak bit će omiljeno mjesto za slobodno vrijeme, ako u njemu instalirate ploču plazme.

Kamin - glavni ukras

Jedan od najporučljivih elemenata dizajna stila zemlje u stilu zemlje je kamin. Poželjno je da je to stvarno, ali ako ne postoji takva mogućnost, sasvim je moguće učiniti s dekorativnim opcijama. Potrošači se nude masa grijača, koji su izvana uređeni kao pravi kamin. Pogodno je brinuti za njih, a vizualni učinak nije lošiji nego s prirodnom verzijom, čak je i pucketanje drva za ogrjev. Prikladno takvim modelima, što može uživati ​​u spektaklu vatre, bez zagrijavanja prostora. To je osobito dobro ljeti. A možete se diviti vatri, a toplina neće proći. Bez obzira na opciju nije izabrana, ne zaboravite na poker i drva za ogrjev. Ovi dodaci ponekad igraju veću važnost od glavnih detalja.

Bijeli kauč

Namještaj

Odabir namještaja, izbjegavajte izvrsne i namjerno skupe modele. Bolje je odabrati jednostavne opcije i nadopuniti ih prekrivačima, kaidu, dekorativnim jastucima, itd. Zahvaljujući takvim dekorativnim detaljima, možete stvoriti potrebnu atmosferu u sobi.

Preporučljivo je izbjegavati simetriju prilikom stavljanja prostorije, a posebno se to pravilo odnosi na poravnanje namještaja. Jednostavno nemarnost najbolje odražava glavno značenje stila zemlje. Iznimno izgleda niske i udobne sofe s drvenim nedraziranim naslonima za ruke, male zamjenike i namještaj od pruća.

Kauč ​​i stolica

Presvlake namještaja, zavjesa, deka i dekorativnih jastuka moraju se preklapati s pozadinom, prostirke, itd. Svjetiljke moraju biti ugrađene u ukupnu gamutu. Optimalna opcija je tkanina. Glavna rasvjeta može se stvoriti korištenjem referenci koje se neće požuriti u oči i tako uspješno uklopiti u situaciju.

Članak o temi: Dizajn stila zemlje: kombinacija rustikalnih stilova

Namještaj u stilu zemlje je jednostavnost i ne prihvaća dekorativne dekoracije. Ako je kauč pričvršćen na prekrivač, onda bi također trebalo biti što je moguće jednostavnije, ne smije se presaviti u obliku ukrasnih nabora i valova. Ručni proizvodi su dobrodošli, kao što su pleteni ili izrađeni u patchwork plaidu i jastuci

Detalji su važni

Stil zemlje stvoren je točno zahvaljujući uspješnoj uporabi dijelova. Samo nekoliko obiteljskih fotografija u umjetno ostalu okvir omogućuju nam da postignemo mnogo veći učinak nego temeljito odabrane pozadine ili podove. Također možete koristiti različite figurice, chaskets, škrinje. Zidovi mogu biti ukrašeni slikama s životinjskim slikama ili prirodnim krajolicima u drvenom okviru.

slika na zidu

Kuhinja će izgledati mnogo vjerojatnije sa slikama povrća i voća. Ne zaboravite na boje. U ljetnim mjesecima moraju biti svježe, a suhi buketi su pogodni zimi iu jesen.

Izlaz

Veliki broj pravila i preporuke može se prva osoba po prvi put uplašiti za neovisni dizajn njihovog stanovanja, ali u stvari pravilo je samo jedna stvar - djelovati u skladu s unutarnjim senzacijama. Nijedan dom, čak ni s najskupljim i profesionalnijim dizajnom dizajn, neće biti udoban, ako ne može staviti dio sebe i vaše duše.

Dizajn stila zemlje za dom (3 video)

Opcije stila zemlje (29 fotografija)

Kuhinja dnevni boravak

Svijeće

slika na zidu

Kauč ​​i kamin

TV i kauč

slika na zidu

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Stolice i kamin

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Kauč ​​i stol

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Stolica i stol

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Kauč ​​i stolica

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Bijeli kauč

Dnevni boravak i dizajn kuhinja: Pravila i preporuke

Čitaj više