Kako napraviti svjetiljku pod antikom vlastitim rukama?

Anonim

Priroda čovječanstva dobila je jedinstveni građevinski materijal - stablo. Vrijedi samo razmišljati koliko možete napraviti iz ovog univerzalnog materijala: od sićušne utakmice do gigantskog dnevnika. U unutrašnjosti pronašao je aktivnu primjenu u stilu zemlje i ekoostela. Unatoč činjenici da je modernost sintetski, umjetni materijali, unutarnji elementi od drva ne gube popularnost i univerzalnu ljubav.

Kako napraviti svjetiljku pod antikom vlastitim rukama?

Lampica (luster) ispod antika može dati interijeru plemenitog i jedinstvenog izgleda.

Svjetiljka ispod antike može biti ne samo drva. Mali oblikovani preko starog lustera s metalnim kućištem, možete stvoriti jedinstveno remek-djelo koje će se skladno uklopiti u gotički stil kod kuće i postati unutarnji naglasak. Moderne boje su tako realni "konstituiraju" metalne površine koje nema sumnje da predmet unutarnjih poslova ima dugu povijest i čuva obiteljske tajne.

Umjetna formacija metalne svjetiljke

Kako napraviti svjetiljku pod antikom vlastitim rukama?

Za umjetno stvaranje predmeta trebat će metalna vuna.

Ako već imate svjetiljku koja nema dovoljno privlačnosti i boje, možete ga koristiti. Budući da nije potrebno prikupiti detalje, to čini rad jednostavnim i pristupačnim čak i za početnike majstore i ljubitelje jedinstvenih domaćih stvari.

Alati i materijali:

  • Metalni pamuk;
  • Četkica za zube;
  • Ravna četka;
  • disperzijska boja;
  • Ravna sintetička četka;
  • Četka za praćenje.

Površina svjetiljke temeljito očisti metalni pamuk. Za bolje čišćenje, navlažite ga u koncentriranoj otopini sapuna. Ako takve manipulacije nisu dovoljne da pažljivo pročišćavaju svjetiljku, koristite staru četkicu za zube. Pomoći će se nositi se s prljavštinom u produbljivanju. Nakon završetka pripreme površine, vlaga uklanja meku, dobro apsorbirajuću tkaninu. Svi daljnji rad mogu se izvesti tek nakon potpunog sušenja svjetiljke.

Članak o temi: pletene stvari u uređenju interijera stana

Odaberite boju disperzije smeđe boje. Koristeći ravnu umjetničku četku, nanesite ga na svjetiljku. Ako postoji potreba za ponovnim bojanjem, pričekajte prvo sušenje prvog sloja.

Kako napraviti svjetiljku pod antikom vlastitim rukama?

Za umjetno stvaranje svjetiljke, prvi sloj na njemu mora se primijeniti smeđa boja.

Nakon završetka radova s ​​bojom boje čokolade, u malom udobnom spremniku ulijte boju svjetlosti zelene boje u boju. Da bi radili s ovom nijansom, trebat će se okruglanje četka s maksimalnom krutošću. Imati biranje četke potrebnu količinu boje, temeljito ga smijete na komad papira. Praktički suha četka prolazi po površini poda. Kada slikate, ne stavljajte svoj cilj za pažljivo popunjavanje udubljenja i žljebova. Kao rezultat vaših kreativnih napora, luster bi trebao pronaći vrstu proizvoda s laganim bakljom.

U nekim žljebovima nanesite malu količinu voska, preferencija je vrijedna plaćanja zlatnožuta. Postupak je najprikladniji za izvođenje prstima.

Moguće je ukrasiti novu svjetiljku s lišćem papirnatog grožđa, čija površina obrađuje nar-medica. Ukrasni privjesci za lustere mogu biti napravljene od staklenih perli, naljutali na zlatnoj žici. Pokušajte odabrati najfinije žice tako da je njegova prisutnost u dekoru minimalno vidljivo.

Lampa kotača

Kako napraviti svjetiljku pod antikom vlastitim rukama?

Kotač iz košarice je prilično zanimljivo rješenje za stvaranje svjetiljke.

U uvjetima velikog grada, pronađite kotač iz stare kolica nije lako, ali u ruralnom outback takva rijetkost nije neuobičajeno. Prije nastavka s izradom jedinstvenog lustera, pripremite potrebne materijale i alate:

  • bušilica;
  • Stari kotač iz košarice;
  • dekorativni lanac;
  • Olif;
  • terpentin;
  • tiple;
  • kliješta;
  • svjetiljke;
  • odvijač.

Površina kotača pažljivo tretirajte bušilicu s željeznom četkom.

To će vam pomoći da se riješite laganog sloja drva i cestovnog blata. U malom kapacitetu, pomiješajte terpentin i maslinu, dobivenu smjesu, nanesite u nekoliko slojeva na drvu. Detalji metalnog kotača liječite otapalo za hrđu. Prilikom odabira potonjeg, dajte prednost antikorozijski učinak.

Članak na temu: Kako izračunati linoleum na sobi: Kalkulator

Kako napraviti svjetiljku pod antikom vlastitim rukama?

Izrada svjetiljke iz košarice.

Osigurati izvore svjetla, uloga će obaviti 6 E14 svjetiljki, a izlaz žica u kotaču mora biti bušene rupe za ne-odvajanje. U patronama zategnite adaptere. Za njihovu proizvodnju, najlonske tiple su prikladni promjerom od 1 cm. Spremnik se okreće na dowel, obavlja rad tako da se odzivni utori podudaraju kada se zajebavaju. Izrežite žice i patrone su paralelne s nagnutim kanalom.

Svjetiljke s vlastitim rukama mogu biti ukrašene lancem. Za njezinu umjetnu formaciju, postavite lanac u predpušnu peć. Kako bi se osiguralo krugove, potrebno je prstenje, čija je uloga mogla izvršiti čeličnu žicu promjerom od najmanje 4 mm. Ekstremni lanci lanac izaći u prstenje i povezati se s elementima od kovanog željeza.

Metode stabla stabla

Ako kotač iz košarice ne dovoljno naglašava odabrani stil, nacrtajte postupak za umjetni sastav drva. Najpopularnija metoda je zadrhta. Da bi ga proveli od drva, uklonjene su mekana vlakna, a bušilica s tankom vježbom čine imitaciju wormochina. Najviše podrška za ovu metodu je hrast i borova šuma. Ako će temelj vašeg budućeg jedinstvenog lustera biti dio trešnje, javora ili bukve, od ideje će morati odbiti.

Druga metoda je više univerzalnija i da koristi lak crockel, koji daje učinak pukotina na površinu. Površina prije nanošenja laka čisti se, pažljivo osuši i tlo. Nakon toga, element je u potpunosti prekriven bojama, najskladniji u ovom slučaju će biti korištenje zlatne boje. U sljedeću fazu idite samo nakon potpunog sušenja sloja boje. Lak od kružnice se nanosi s krutom četkom u jednom smjeru, nakon sat vremena, nanesite sloj boje.

Čitaj više