Klizna vrata s vlastitim rukama: dizajne i metode montaže (fotografija, video, crteži)

Anonim

Fotografija

Uz pomoć kliznih vrata možete stvoriti neobičnu unutrašnjost stana ili privatne kuće. Koristeći uporabu ovog uređaja, to će biti racionalno koristiti prostor, razgraničiti ga u odvojene sektore, bez gubitka integriteta prostorije. Govoreći o tome kako napraviti klizna vrata vlastitim rukama, trebali biste znati da je sve jednostavno. Potrebno je samo razumjeti proizvodni proces i imati neke vještine za rad s alatima.

Klizna vrata s vlastitim rukama: dizajne i metode montaže (fotografija, video, crteži)

Shema kliznih vrata.

Elementi koji će biti potrebni za montažu klizna vrata:

  1. Videozapisi.
  2. Premaz vrata.
  3. Vodič.
  4. Ručke. Domoroci.
  5. Reiki za dekor.

Postojeće konstrukcije kliznih vrata

Danas postoje različiti sustavi vrata ovog tipa, koji se međusobno razlikuju po izgledu. Trebalo bi biti poznato da je sama dizajn najčešće ostaje isti. Takva vrata su sustav koji se sastoji od nekoliko valjaka, vodilica i platna. Mehanizam valjaka je pričvršćen na vrata, a valjci se kreću duž vodilica koji su fiksirani iznad otvora. Različiti modeli mogu biti opremljeni s 2-4 valjci, nekoliko vodilica i platna.

Klizna vrata s vlastitim rukama: dizajne i metode montaže (fotografija, video, crteži)

Vrste kliznih vrata.

Dizajn uključuje PlatBorks, tijesto, posebne opreme, kao i ukrasne panele koji su zatvorili sam mehanizam.

Postoji dovoljno velik broj različitih vrsta vrata, ali se najčešće koriste sljedeće:

  • klizni kupe;
  • harmonik;
  • kaskada;
  • pojedinačni ili multi-člani;
  • Radius.

Pribor za klizni dizajn

Klizna vrata imaju neobičan dizajn jer ih treba kupiti posebni pribor. Olovke nisu tako pronađene na običnim vratima. Razlika između takvih uređaja je da se odvode u tkaninu. Potrebno ih je nacrtati kako bi se uređaj slobodno kretao s jedne strane na drugu i nazovite otvor, koji je namijenjen za njega. Mehanizam za zaključavanje je dizajniran za vertikalne snimke.

Članak o toj temi: Odbačena ploča: seksualno polaganje i foto jezik, udarac s rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Uključeni zajedno s gotovim dizajnom postoje svi potrebni priključci. Međutim, ako postoji želja za montiranje ručke i zaključava se, bit će potrebno ispravno odabrati. U tom slučaju, preporuča se tražiti savjet stručnjacima ili potražiti model u direktoriju.

Mehanizmi za vrata ovog tipa

Klizna vrata s vlastitim rukama: dizajne i metode montaže (fotografija, video, crteži)

Klizna vrata valjci pričvršćivanja.

Ova metoda otvaranja javlja se zbog kretanja valjaka na vodilicama. Mehanizam i valjci treba odabrati na temelju vrste dizajna, broja krila i materijala iz kojeg se proizvodi platno. Različiti sustavi mogu imati različitu težinu, u vezi s kojom će imati drugačiji teret na svim proizvodima. Na primjer, ako usporedite vrata iz MDF-a s 1 krilam i čašom stakla s 2 krila, onda će 1. manji težiti, u vezi s kojima treba odabrati pojednostavljeni mehanizam valjaka.

Kada instalirate vrata nekih vrsta, morat ćete uzeti u obzir broj valjnih mehanizama, u ovom slučaju će biti važan i da će se izvršiti točan izbor vodiča.

Na primjer, za kaskadno dizajn, trebali biste instalirati 2 mehanizme za nekoliko platnih granica i višestrukih gutanja. Posebnu pozornost treba posvetiti činjenici da će u procesu proizvodnje kaskade i kupe za pretinca biti potrebno instalirati jedan yob za platna vrata.

Kao što je već spomenuto, moguće razdoblje korištenja takvog uređaja ovisit će o skupu valjaka i vodiča. Međutim, u nekim slučajevima bit će potrebno instalirati 2 vodiča - jedan na vrhu otvora, a drugi je u donjem. Samo tako će biti u mogućnosti dobiti stalan i kvalitetan proizvod s teškim webom.

Postojeće metode za montažu klizna vrata vlastitim rukama

Klizna vrata s vlastitim rukama: dizajne i metode montaže (fotografija, video, crteži)

Pomaknite se kliznim vratima.

Funkcionalnost i udobnost vrata mogu omogućiti utjeloviti bilo koju unutarnju dizajnu rješenja za male veličine i velike prostorije. Sličan proizvod savršeno će se uklopiti u unutrašnjost, koji će pružiti priliku transformirati prostor stana ili privatne kuće.

Članak o temi: Prašina betona preklapanja ili seksa s vlastitim rukama

U većini slučajeva, klizna vrata su instalirana između nekoliko stambenih sektora. Za zonate sobu i vizualno održavati svoj integritet, trebate koristiti vrata s 2 krila. Kada će dizajn biti u zatvorenom položaju, možete dobiti 2 različite sobe. Kada su vrata otvorena, to će ispasti 1 veliku veličinu prostora. Uz pomoć ugradnje takvog dizajna, možete, na primjer, odvojiti radno mjesto iz zajedničke prostorije pregovora.

Još jedna mogućnost instalacije sličnog proizvoda je ugradnja vrata između stambenih soba i balkona ili terase u seoskoj kući. U ovom slučaju, najbolje je koristiti dizajn koji je izrađen od stakla. Kroz to će biti u stanju proći veliku količinu svjetla.

Kako napraviti klizna vrata i učiniti ih instalacijom?

Prije svega, bit će potrebno odrediti s vrstom gradnje. Nakon toga, bit će potrebno kupiti sve potrebne stavke. Sam instalacijski proces razmatrat će se na primjeru kliznog dizajna s 1 krilom. Ova su vrata najčešće jednostavna. Instalacija je dovoljno jednostavna. Međutim, spominjat će se ističe koje se odnose na druge vrste kliznih vrata.

Proizvodnja i ugradnja dizajna ovog tipa napravljena je kako slijedi:

Shema instalacije kliznih vrata.

  1. Prije svega, morat ćete označiti vodilice. U tom slučaju možete koristiti 2 opcije. Mjera trake mjeri se visinom vrata od vanjske baze. Nakon toga, dobiveno je 17-20 mm na jaz između podne baze i dizajn. Rezultirajuća visina je sažeta uz visinu strukture valjka i vodiča. Zatim morate staviti nekoliko naljepnica na zid i nacrtati liniju. Druga verzija se praktički ne razlikuje od prvog. Jedina razlika je u tome što će se platno morati pričvrstiti na način, postaviti vrhove na vrh, nakon čega se doda na rezultat strukture valjka.
  2. Prije instaliranja vodiča provjerite jesu li naljepnice nalaze horizontalno. To možete izvršiti pomoću razine izgradnje. Ako se ovaj ček ne proizvodi, nakon instalacije vrata se mogu pogrešno otvoriti.
  3. Zatim morate instalirati vodič na željenu značajku tako da se dizajn nalazi ispod linije. Vodič se može popraviti na različite načine. Neki su dizajni pričvršćeni na zid tikla, ostali su pričvršćeni na zagrade ili šipke s drveta. Vodič bi trebao biti na kratkoj udaljenosti od zida tako da se proizvod ne drži otvor. Važno je pažljivo odabrati vodiče i odabrati ispravnu metodu privitka.
  4. Nakon što je vodič fiksni, bit će potrebno umetnuti valjci umetati vijak za pričvršćivanje i napraviti cijeli uređaj u vodiču. Za obične vrata koriste se 2 valjka. Ali ako planirate instalirati kaskadne vrata, valjci bi trebali biti na svim krilama.
  5. Na vrhu tkanine, morat ćete instalirati zagrade za CARNet od valjaka. Oni bi trebali biti fiksirani s alinetom od 4-5 mm od ekstremnog dijela vrata. Ako planirate instalirati dizajn stakla, onda se nekoliko metalnih šapa treba koristiti kao zatvarač, koji su fiksirani jedni s drugima i zategnuti vijcima za pričvršćivanje. Staklo ima mnogo težine, stoga se preporučuje instalirati nekoliko vodiča.
  6. Kada su valjci i svi pričvrsni uređaji postavljeni, bit će potrebno staviti tkaninu, podići ga i pričvrstiti pričvršćuje u zagrade na vrhu vrata. Ova faza se preporučuje za proizvodnju s partnerom, koji će pomoći u podizanju i zadržavanju dizajna dok se ne instaliraju vijci. Tada ćete morati provjeriti horizontalnu strukturu. Ako je potrebno, morat će se uskladiti uvijanjem vijaka.
  7. Otvaranje i padine mogu se skrivati ​​iza platbara i pasa. Mehanizam samog valjaka bit će skriven iza dekorativne željeznice, koji je domaćin odozgo.
  8. Na samom kraju morat ćete instalirati vrata vrata.

Članak na temu: Stanite za cipele s vlastitim rukama

Učinite vrata ove vrste je jednostavna ako imate sve potrebne stavke i slijedite slijed akcija.

Klizna vrata s vlastitim rukama: dizajne i metode montaže (fotografija, video, crteži)
Klizna vrata s vlastitim rukama: dizajne i metode montaže (fotografija, video, crteži)
Klizna vrata s vlastitim rukama: dizajne i metode montaže (fotografija, video, crteži)
Klizna vrata s vlastitim rukama: dizajne i metode montaže (fotografija, video, crteži)

Čitaj više