Visoke stolice za hranjenje: kako sastaviti vlastite ruke

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Kako sastaviti stolicu za hranjenje "agu"
  • Kako sastaviti dječju stolicu za hranjenje "beba" vlastitim rukama
  • Kako okupiti dječju stolicu za hranjenje "dadilja" 4 u jednom
  • Potrebni materijali i alati za hranjenje za hranjenje

Za svakog roditelja, prerano je ili kasni pitanje povećanja funkcionalnosti dječjeg namještaja. Sve unutarnje stavke u rasadniku trebaju postati stvarni transformatori kako bi opravdali sredstva koja se troše na njima i ne stoje bez uporabe. Osim toga, moderni izumi mogu djelomično osloboditi ruke angažirane majke, pretvarajući se u stolicu, a zatim u zamahu, zatim u cijelom skupu namještaja.

Visoke stolice za hranjenje: kako sastaviti vlastite ruke

Prije svega, morate prikupiti stolice, a onda možete otići na sastanak stola, koji će se prikupiti mnogo lakše.

Često, takvi uređaji mogu komplicirati život roditelja dok ne shvate kako ih prikupiti nakon kupnje. Neće biti iznimke i obične dječje stolice za hranjenje. Naravno, lako je stolice za hranjenje za prikupljanje, kao što je navedeno u uputama, ali to nije uvijek pričvršćeno, a ako postoji, nije uvijek jasno za korisnika.

Kako sastaviti stolicu za hranjenje "agu"

Sve dječje trgovine prodaju dječji namještaj u sklopljenim, osim ako posljednja instanca ostane na izložbi. Da biste sastavljali stolicu za hranjenje AGU modela kod kuće sami, morate dobiti sve komponente elemenata iz kutije, uključujući Eurovenes s posebnim ključem za njih. Mali detalji su već prikupljeni u velikim dijelovima, što olakšava zadatak. Najlakši način za početak prikupljanja stolice, a zatim idite na stol.

Visoke stolice za hranjenje: kako sastaviti vlastite ruke

Dijagram stolice za hranjenje dimenzijama.

Stolica ima dva naslona za ruke s trostrukim okomitim drvenim šipkama. Rub na koji je štap bliži, smatra se frontom. Nasloni za ruke se kombiniraju s križnom drvenom daskom, pričvršćuju ga s dva vijka ispred naslona za ruke, ispod. Već nakon toga, baza za stolicu će biti stabilna. Zatim biste trebali instalirati mekani sid stolice za hranjenje na bazu, tako da se rest remen ispada da bude ispred i ispod. Drvene premčenice već su sjebane na dno mekanog sjedala.

Članak o temi: Kako instalirati i spojiti bojler u kućici?

Sjedalo je fiksirano s četiri vijka, a leđa na naslone za ruke su dva. Sada ostaje instalirati plastičnu borbu koja se nalazi na vrhu i čvrsto se sjedi u utore u svom danu na naslonima za ruke. Na lijevom naslon za ruke nalazi se plastični regulator tabletopa. Vrijeme je da se presele u zbirku stola ili stoji za stolice za hranjenje.

Da biste to učinili, potrebno je povezati dva identična dijela koja nalikuju rimskom broju II, okomito jedni na druge. Na njima je priključna mjesta s vijcima označena potezima. Zatim stavite dobiveni dizajn na noge i pričvrstite preostalu stavku s čvrstim zidom kako biste stvorili stabilan dizajn. Spojite noge s dva skakača, osigurajte ih vijcima. Na ovom montažu je dovršeno.

Dakle, da je stolica za hranjenje je veća, morate okrenuti stol s stolom i gore da biste instalirali stolicu i plastičnu pultu. A kako biste dobili set, opet povucite stolicu na podu, uklonite plastični stol, pomaknite stol s drvenom stolom.

Natrag u kategoriju

Kako sastaviti dječju stolicu za hranjenje "beba" vlastitim rukama

Visoke stolice za hranjenje: kako sastaviti vlastite ruke

Detalji za sastavljanje stolica za hranjenje.

U početku, morate ukloniti sve detalje za hranjenje iz kutije i razgraditi ih na stolu. Može se odmah primijetiti da su pojedini dijelovi mnogo veći nego u prethodnom primjeru, ali svaki od njih je brojan - dijelovi tablice s brojevima od 2 do 9, dio stolice od 11.

Evrogisti s ključem također moraju biti priključeni. Da biste počeli prikupljati stolice za hranjenje, morate razgraditi sve komponente u redoslijedu numeriranja na dijelovima tablice i stolicu zasebno. Tada trebate kombinirati i uvrnuti dijelove s rupama, numerirati iste brojeve, počevši od 12. Zatim spojiti dijelove s oznakom 13. Zatim izrežite rupe s numeriranjem 11 i 14, respektivno. Nakon toga, to bi trebao biti detalj koji se sastoji od četiri odvojene stavke.

Slično tome, prikupite drugi dio, naizmjence spojite iste konfiguracije brojeva, a zatim spojite ove dijelove prečke.

Sada možete sastaviti stolicu za hranjenje, zajebavanje mekog sjedala do rezultirajuće drvene osnove, dok će križanica morati biti pod nogama djeteta, a limiter remena spustio se. Sjedalo je fiksno s šest vijaka. Posljednji korak u Skupštini stolice za hranjenje bit će vijak drvenog stola s dva vijka do naslona za ruke. Dodatna rupa u naslonu za ruke će omogućiti u budućnosti da lako podesi položaj pultop, gurajući ga ili približavajući djetetu i uvijanju.

Članak o temi: Kako napraviti pouzdan kružni stol s vlastitim rukama?

Visoke stolice za hranjenje: kako sastaviti vlastite ruke

Shema detalja evrovine.

Dakle, stolica za hranjenje se montira, stalak ostaje ispod njega ili stol. Logika za prikupljanje istog. Odaberite četiri elementa s brojevima stanica 3 i uvijanje vijaka. Detalj bi trebao biti u obliku slova N. Druga za uvrtanje istog dijela četiriju elemenata na stanicama numeriranja 3. To će se razlikovati samo za povezivanje zadnje točke dijela, numeriran da bude numeriran 2 I to nije spoj u zglob, već kao rezultat prekrivanja jedne daske na drugu.

Ostaje za okupljanje tablice za hranjenje, povezivanje svih glavnih detalja. Prvo morate kombinirati vrh stola s nogom, uvijanjem stanica s brojevima 5. Dodajte treći dio i uvrtanje stanica s brojevima 6. Osigurajte dobiveni dizajn s dva drvena traka s brojevima stanica 4. Nakon montaže potrebno je Provjerite čvrstoću svih veza dodatno zatezanje s ključem. Za okretanje vijka previše se ne preporučuje, jer to može smanjiti vijek trajanja proizvoda, povećati trošenje s navojem.

Da biste dobili visoku visoku stolicu za hranjenje djeteta, stolica s mekom sjedalom mora biti instalirana na stolu, dok je njezin countertop trebao biti ispod nogu ispred ili odostraga na zahtjev roditelja. A kako biste dobili skup namještaja, morate povući stolicu, za praktičnost, okretati malu radnu ploču iz njega i premjestiti veliki stol na podu.

Natrag u kategoriju

Kako okupiti dječju stolicu za hranjenje "dadilja" 4 u jednom

Kompleks na prvi pogled visoke stolice za hranjenje. Ali u isto vrijeme takva stolica ne zahtijeva složenu montažu, moguće je biti zbunjen samo u promjeni načina uporabe. Kompletan set stolice za hranjenje čine sjedalo, bazu, okvir, stol, noge, podnožju, suspenziju, prsten, rukavac, kapu, mekane podove, os i trake za osiguranje.

Članak o temi: Balkon Interijer u apartmanu

Da biste instalirali stolicu na podnožju stolice za hranjenje, slijedi krajeve osi umetnutog u sjedalo, ugradite čahure i prstenove koji se primjenjuju u kompletu. Labavi krajevi osi preskaču u rupe u bazi. Pričvrstite silu će morati stegnuti poklopce na izbočenim krajevima osi. Da biste pojednostavili proces, možete zagrijati prije elastične kape u spremnicima s toplom vodom. Kada dijete raste, na sjedalu stolice za hranjenje, prikladno je instalirati podnožju, osiguravajući njegove zagrade.

Da biste dobili stolicu s stolice od stolice za hranjenje, trebate posebne zaustavljanja kako biste se pretvorili u unutarnji položaj, bez postizanja dodira od njih.

Visoke stolice za hranjenje: kako sastaviti vlastite ruke

Evrolech shema.

Stupanj nagiba se lako podešava pomoću pokreta jednog rukom, mijenjajući položaj stalka u žljebovima.

Da biste dobili stolicu za hranjenje stolom, stalkom, koji se nalazi iza stražnjeg dijela sjedala, instalirajte u donji žlijeb i čvrsto ga pričvrstite u bravu. Tada trebate instalirati na naslone za ruke za hranjenje plastične countertop i čvrsto ga popraviti na mjestu, implementirati na karakteristični klik u utorima. Stop gdje se visoke stolice nalaze glatko rasporediti na donji položaj tako da su formirali stalni dizajn.

Izlazite iz stolice za hranjenje jednostavne dječje stolice mogu biti nekoliko jednostavnih manipulacija. Dovoljno stolica za instalaciju u posebnom okviru. Učvršćivanje nogu se provodi na štetu gumba na stolici. Zatim gurnite okvir i povucite zaštitne pokrivene na šarke. Podrška se sada može vratiti u donji položaj. Pomaknite stolicu na kuke, umetnite potporu u utore i pričvrstite bravu i kuke. To je sve što možete dobiti od stolice za hranjenje "dadilja".

Natrag u kategoriju

Potrebni materijali i alati za hranjenje za hranjenje

Kako biste sastavljali stolicu za hranjenje tipa transformatora "agu" ili "beba", trebat će vam sljedeće materijale:

  1. Drvene premčenice.
  2. Meko sjedalo.
  3. Malaya i Big Countertops.
  4. Eurovints.

Alat za montažu jedan:

  1. Ključ za everrohovine.

Svi alati i materijali treba priložiti uključeni u komplet za hranjenje. Detaljno kako sastaviti stolicu, naznačeno u uputama, ako je priložen.

Čitaj više