Unutrašnjost dvorane u apartmanu od 20 m2: Kombinirajući spavaću sobu i kuhinju

Anonim

Potrebe ljudi za organiziranje stana su približno iste. Svatko želi imati zasebnu spavaću sobu, mjesto za goste - hodnik i osobni prostor u kojem nitko ne nastavlja bez dopuštenja. Nisu svi imali sreće s dimenzijama stana, tako da će pomoći u rješavanju problema s presvlakom koji je stvorio individualno dizajn. Unutrašnjost hodnika u apartmanu je 20 m2, ima smisla kombinirati s kuhinjom ili spavaćom sobom.

Razmotrite potrebe

U studiju od 20 četvornih metara. m. Jedna soba se koristi kao hodnik tijekom stanja vlasnika i spavaće sobe. Stoga morate odabrati namještaj za unutrašnjost, tako da gosti ne mogu ništa pogoditi. Uvjerenjem unutrašnjosti jedine sobe, odmah je potrebno napustiti tradicionalni krevet s drvenim okvirom i proljetnim madracem. Ali nije potrebno zamijeniti njezinu kauč "knjigu", jer će nakon nekog vremena spavati u neugodnim uvjetima utjecati na blagostanje. Madrac bi trebao biti ravnomjerno, srednje krutost. Takvi zahtjevi su odgovorili taht i kauč.

Slike na zidu

Kombiniranje spavaće sobe

Kutija za posteljinu je izvrsno mjesto za pohranu posteljina u dnevnim i ukrasnim jastucima noću. Dekorativni jastuci su potrebni za vizualno smanjenje osmanla i stvaranje udobne zajednice. Širina kreveta može biti preširna, što će učiniti Ottoo neugodno za sjedenje. U ovom slučaju, par skeletonskih pravokutnih valjaka bit će dobar dodatak, koji će poslužiti kao izmjenjivi leđa improviziranog kauča.

Crna stolica

Takvo dizajnersko rješenje je dopušteno za jednu ili dvije osobe koje žive u stanu. Prisutnost u obitelji djece je ideja potpunog nedostatka kreveta križeva u fazi planiranja unutarnjih poslova. Ako razmišljate o tome, onda 20 četvornih metara. m. Nije tako mala soba, kako ne bi istaknula prostor za spavanje u njemu, skriven od znatiželjnih očiju.

Vraćajući se s tradicionalnih stavova o postavljanju namještaja ormara duž zida u hodniku, ispostavilo se da je soba odvojena u dva dijela, s knjigom ili ormarima u sredini dnevnog boravka. Oni su lako staviti bračni krevet za djecu s jedne strane, as druge strane, stavite računalo stol koji će poslužiti kao radno mjesto na radnom mjestu. Što više polica iznad zaslona monitora, to će se potrošiti više racionalnije.

Članak o temi: Kako stvoriti moderan dizajn dvosobnog stana?

Zavjese umjesto vrata

Ostavljajući većinu dvorane ispod dnevnog boravka, moguće je interijer kako bi se završio bez pribjegavanja instalacije dodatne pregrade i vrata. Pričvršćeni bliže stražnjim zidovima ormarića karnice s zavjesama stvorit će vidljivost prozora. Samo takav dizajner potez zahtijeva instalaciju dnevnih svjetiljki za rasvjetu. Uostalom, dio svjetla iz prozora, koji pada na teritoriju dvorane, dodijeljenog za primanje gostiju, padat će s velikim poteškoćama. Takvo rješenje prisiljeno kada se dijeli spavaće sobe i sobe u 20 m2., U kojem samo jedan prozor. No, s takvim rješenjem u unutrašnjosti sobe opće namjene, dva je soba za spavanje ili djecu s prirodnim prozorom, a na drugom dijelu, više u sredini, dnevni boravak.

Kauč ​​i stol

Apartman s jednom sobom od 20 četvornih metara. m., Smješten u kući za blokiranje, ima područje veće od 2-spavaće sobe Hruščekve. Ako postoji loggia u kombinaciji s prostorom, mogu se ispuniti 3 m razlike s, uklanjanjem vrata balkona i provoditi ostakljenje i izolaciju.

Odabir spavaće sobe od strane ormarića namještaja

Unutrašnjost u malom cvjetnom stanu treba temeljiti na načelu racionalnosti korištenja svakog metra, i horizontalno i okomito. Stvaranje 20 četvornih metara na području. m. Zona namjenske spavaće sobe morat će osloboditi prostora. To se može učiniti uz pomoć lažnog zida, nakon čega slijede kutije i vješalice za odjeću. Svjetlija od takvog zida, to će se pojaviti veća soba.

slika na zidu

Ako naglašavaju spavaću sobu, podižući pod na 2 niske korake, i stvaranje točne kopije postolja u ogledalu refleksiju na stropu, gornji i donji dio stupca će se ispasti. Zakrivljeno mat organsko staklo stvorit će vidljivost same kolone. Samo se ograda ne smije stvoriti gluhi - od poda do stropa. Jaz između stropa i ruba particije učinit će sobu iznad vizualno. Glučka podjela naprotiv privukla će strop na pod.

Bijeli kauč

Boja bijela spavaće sobe je vrlo hladna. Učinite njezinu atmosferu toplijom pomoći će ispravno odabranoj, integrirati u strop, rasvjetu. Postoji nekoliko rješenja za ovaj zadatak:

  • Instalacija LED-a sa žutim sjajem, blizu temperature svjetlosti ne na dnevnom svjetlu, već na žarulju sa žarnom niti.
  • Instalacija u svjetiljci žarulje, čiji su tikvice ispunjeni plinom. Plava nijansa, koja daje heliumu ne odgovara, bolje je koristiti tople i bogatije tonove.
  • Izrada bijelih bočnih elemenata drugog sloja stropa spavaće sobe, nitko neće slomiti dio iznad njega, napraviti organsko staklo s crtež primijenjenim.
  • LED ili plinske svjetiljke koje se nalaze iza njega će dati prigušeno svjetlo. Shade će ovisiti o tonovima odabranog uzorka.
  • Možete postaviti višebojni plinske svjetiljke iza bijelog mat mat i kontrolirati boju rasvjete s daljinskog upravljača.

Članak na temu: Top 7 proizvoda iz Lerua Merlin za dnevni boravak do 2000 rubalja

Dizajn zidova ostatka sobe je da imaju tople nijanse.

Plavi dnevni boravak

Odabir pozadine

Ako želite napraviti sobu solara s bilo kojim vremenom izvan prozora, bolje je koristiti žutu narančastu gamut. Lounge će se činiti prostranijim pri odabiru nježno ljubičaste zidove. Pozadine u malom cvijetu su prikladniji za spavaću sobu, poželjno je koristiti veći crtež za hodnik. Uzimajući u obzir mali prostor koji ne prelazi 20 četvornih metara. m., Morat ćete odabrati njihove obrasce srednje veličine, gdje se elementi nalaze na udaljenosti od drugih od strane 30-50 cm. Veća područja slobodnog polja na pozadini, čini se da se razbija prostor.

Kombinirajući kuhinju s dnevnim boravkom

San većine vlasnika stanova je povećanje u kuhinji. Soba dodijeljena brodom s 20 četvornih metara. m., koji se nalazi kroz zid iz kuhinje, veliko rješenje 2 problema:

  • San o proširenju kuhinjskog prostora postići se zbog kretanja stola za blagovanje izvan prostorija za kuhanje;
  • U slučaju priljeva gostiju, prostor hodnika se povećava zbog kuhinjskog prostora.

Žuti kauč

Istina, potrebno je napraviti neki obnovu u stanu, a ne samo mijenjati dizajn. Od rješenja za kombiniranje kuhinje s dnevnom boravkom, sve dok inkarnacija plana u životu ne može proći nekoliko mjeseci. Ovaj put će se potrošiti na dizajn relevantnih dokumenata o dopuštenosti promjena u apartmanu. Igra je vrijedna svijeća, jer će se život od toga u svom stanu postati ugodniji.

Plan poravnanja

Glavna faza, to je najsloženije - demontaža zidova i uklanjanje cigle ili betonske baze koja je odvojena kuhinja iz dnevnog boravka. Dalje, potrebno je odrediti kakvu vrstu poruke između prostora treba biti. Mogućnosti da interijer učini privlačnijim, a soba je udaljena 20 četvornih metara. M je više funkcionalnije na nekoliko načina.

Smeđu stalak

Umjesto nekadašnjeg zida, možete staviti privid bar brojača. Takav dizajn omogućuje hostesa crtež u kuhinji, lako je komunicirati s osobom u dnevnom boravku bez doživljavanja neugodnosti iz mljevenosti kuhinje. Također je lako mlada majka, šaljući bebu igrati u dnevnoj sobi, gledajte ga, a da ne razbijemo od kuća. Beba, bez gledanja mame, otišla bi je potražiti, iu kuhinji toliko zanimljivih, ali vrlo opasnih predmeta koje bi morala biti rastresena cijelo vrijeme.

Članak o temi: Klasični stil u dnevnom boravku: moderno uređenje (35 fotografija)

Značajka razdvajanja između kuhinje i dnevnog boravka u apartmanu može biti klizna vrata. Ova opcija napušta sobu s dnevnim boravkom od 20 četvornih metara. m., Kuhinja s zatvorenom particijom također ne osvaja ništa. Međutim, prilikom primanja gostiju, dovoljno je samo pomaknuti sela particiju i svaka soba spušta prostor susjedne sobe do njegova elementa.

Oznaka

Teško je vjerovati, ali postojanje takvih stanova u kojima su mjesta dovoljna za svakoga i ništa za obnovu je stvarnost. Dovoljno je samo odabrati odgovarajući dizajn tako da su svi stanovnici udobni.

Pravokutne sobe s površinom od 20 četvornih metara. m. - savršeno pogodan za dnevni boravak, a ne za spavaću sobu. Radno vrijeme slobodnog vremena u apartmanu mora biti udobno učinjeno. Kao prianjanje klasičnog stila dekoracije prostorije, potrebno je razmotriti interijer, s naglaskom na sitnice u stropu i zidnom uređenju, rasporedu namještaja. Dizajn interijera preuzima dodavanje glavnih elemenata, dekorativnih - vaza, svjetiljki, statuu.

Kuhinja dnevni boravak

Dizajn spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka razlikuje se pomoću predmeta za uređenje. Ukrasne drvene žlice su prikladnije za kuhinju, oslikane ploče. Organizira se uklapa u dizajn puffs i dekorativnih jastuka. Plafoni desktop svjetiljke, svjetiljke, Sconces treba uskladiti među sobom. Njihov zadatak prikupiti dizajn stanova zajedno, a ne otapanje.

Dizajn dnevnog boravka najbolje se obavlja u neutralnim tonovima. U obiteljskom salonu, obitelj je bolje postaviti mekani namještaj s tapeciranim neutralnim tonovima - bež, smeđe, svijetlo lila. Ako želite, oživite takvu unutrašnjost dnevnog boravka, dovoljno položite jarkosti tepih i bacite mekani namještaj odgovarajuće prekrivače.

Dizajn bilo koje sobe u apartmanu zahtijeva promišljen dizajn prozora. Možete koristiti rolete, valjane zavjese za kuhinju, zavjese i guste zavjese pogodne su za spavaću sobu. U sobi je bolje odabrati dizajn prozora tako da naglašava stil. U hodniku poželjno je napraviti zavjese, prikladne za posebne dekorativne vrpce. Tako će dizajn prozora biti bujno i strog u isto vrijeme. Za spavaću sobu, ovo se rješenje također može koristiti, ali za malu kuhinju definitivno nije prikladna.

10 najbolji dizajn interijera (3 videa)

Rezultat kombiniranja spavaćih soba i kuhinja (45 fotografija)

slika na zidu

Slike na zidu

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Plavi dnevni boravak

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Crna stolica

Žuti kauč

Bijeli kauč

Smeđu stalak

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Kombinirajući hodnik, kuhinju i spavaće sobe u apartmanu od 20 četvornih metara. m.

Kauč ​​i stol

Kuhinja dnevni boravak

Čitaj više