Fresko na zidu kuće: Foto interijeri (50 fotografija)

Anonim

Freske u modernom kućnom interijeru nisu samo izvorni i elegantan ukras, već i znak izuzetnog okusa vlasnika. Umjetnička slika zidova imala je važnu kulturnu vrijednost za vrijeme drevnih i srednjovjekovnih razdoblja. Takvi ukrasni elementi palača i hramova stvorili su atmosferu povećanja i nepažljivog podrijetla, čini se čak i najobičnijim stvarima.

Freske na stropu, klasična parcela.
Klasična freska u unutrašnjosti

S vremenom se promijenio ritam života, pojavile se nove vrste, a zamijenjena je i klasa materijala, kao i načina za ukrašavanje prostora, ali freske nisu izgubile značaj.

Vrste fresaka

Suprotno popularnom uvjerenju, freske u unutrašnjosti su prilično pristupačne zadovoljstvo. Trenutno se može razlikovati nekoliko glavnih vrsta slika na zidu:

  • Klasičan , Klasične freske nisu samo vrsta zidnog slikanja, u kojem majstor nanosi sliku na sirovu žbuku. Takva metoda za uređenje interijera opisana je u dubokoj antici s takvim legendarnim osobama kao što su Rafael, Vazari i Vinci i Michelangelo. Glavna značajka tradicionalne slike je složenost procesa. Učitelj mora ispuniti svoj rad kao maksimum tijekom dana i, ovisno o potpunom odsustvu korekcije. Klasična tehnologija fresco aplikacija je najskuplja od svih dostupnih danas i, možda, vrijeme vremena, što negira gotovo sve pokušaje ukrasiti zid na sličan način s vlastitim rukama.
Freske u unutrašnjosti.
Kladni četkica za prigušice Michelangelo
  • Na platnu , Fresko na platnu je kombinacija prirodnih materijala i vještine umjetnika. Slika se primjenjuje na platnu preko posebnog kompozicije ručno. Ovaj unutarnji element možete napraviti vlastitim rukama ili koristiti usluge iskusnog čarobnjaka. Prirodni pigmenti se koriste u bojama. Kako bi se pružilo fresku realizma, to je umjetno u dobi. Takva klasa dekorativnog elementa može trajati mnogo godina zbog oblaganja platna voska.
Moderne freske u unutrašnjosti apartmana.
Freske u unutrašnjosti apartmana
  • Na samoljepljivoj osnovi , Freske na "samo-tipkama" mogu se usporediti s teksturiranim pozadinama ili fotozapirima. Ovaj dekorativni element temelji se na tankom sloju žbuke na bazi riječnog pijeska, nametnutog na posebnu samoljepljivu osnovu, koja je, zauzvrat, pričvršćena na zid bez dodatnih alata ili materijala. Mala debljina premaza ne dopušta maskiranje maskiranja na zidu, i stoga prije uređaja takvog dekorativnog elementa preporučuje se da se dobije dodatna priprema površine koju se može učiniti vlastitim rukama. Još jedan nedostatak je nedostatak naknadne obrade, na primjer, stvarajući učinak učinka.

Članak o toj temi: Stvaranje volumetrijskih slika s vlastitim rukama: 3 Master klasa

Freske u interijeru moderne spavaće sobe.
Klasična freska u unutrašnjosti spavaće sobe
  • Na flazilinu , Freske na Flaeziline naširoko se koriste za dizajn velikih područja. Ova klasa dekorativnih elemenata izvana se ne razlikuje od fresaka koje je učinio master platna, međutim, temelj ove metode proizvodnje je moderne tehnologije i složene tehničke tehnike. Sama slika, da li je slika s Interneta ili fotografije, napravljena je pomoću pisača, gdje se temelji za Fliesiline Wallpaper koristi kao papir. Kao sliku, možete koristiti gotovo bilo koju sliku ili fotografiju. Treba napomenuti da, ovisno o usklađenosti s tehnologijom tiska i instalacijom, zglobovi fragmenata su nevidljivi za nenaoružano oka, što stvara učinak holističke slike.
Freske u unutrašnjosti dnevnog boravka
Freske u modernom dnevnom boravku unutrašnjost
  • Na krutoj osnovi , Različiti premazi i materijali, uključujući plastiku, drvo, pa čak i keramiku mogu se koristiti kao baza freska. Koristeći tvrdi okvir, majstor može oponašati čips i pukotine, što stvara učinak pripravka. Jedini nedostatak ove metode je relativno velika težina takvih ukrasnih elemenata, što značajno ograničava ovu klasu freska u veličini.

Mali freska može skladno dodati unutrašnjost male spavaće sobe, hodnika ili male kuhinje, ali neće biti prikladno izgledati okruženo velikim brojem nezauzetog prostora.

Moderne freske u unutrašnjosti apartmana
Fresko u unutrašnjosti modernog stana
  • Na temelju elastične žbuke , Freska na elastičnoj žbuci je vrlo blizu klasičnog. Ova metoda se temelji na modernim materijalima i tehnologijama. Elastična žbuka, za razliku od klasične, ne suha tako brzo, a time i majstori ostaju više vremena za rad. Budući da se slika primjenjuje na zid ručno, cijena takvog načina za ukrašavanje prostora je vrlo visoka. Uz određene vještine crtanja i iskustvo s odgovarajućom klasom završnih materijala, možete napraviti sav posao i vlastitim rukama, što će uštedjeti vrlo opipljiv iznos.
Freske u modernom interijeru
Fresko u unutrašnjosti modernog dnevnog boravka

Moderno tržište je spremno ponuditi svima koji žele puno slika na zidu. Izbor se temelji samo na preferencijama i sposobnostima klijenta. Freske u unutrašnjosti dnevnog boravka, hodnika, spavaće sobe, kuhinja i bilo koje druge sobe, prije svega, odgovaraju svrsi sobe i njegovom okruženju. Stoga je majstor dužan strogo promatrati ravnotežu estetizma i funkcionalne svrhe. Dakle, na primjer, unutrašnjost spavaće sobe treba pridonijeti smirivanju, a za kuhinju karakterizira uporaba svijetlih i sočnih nijansi, koji će ujutro naplatiti pozitivno i dobro raspoloženje i za cijeli dan.

Neprikladna slika ili fotografija na zidu čak iu najvišoj kvaliteti može smanjiti sve šarm unutarnjih poslova.

Članak o temi: Studio dizajn 25 četvornih metara. M: 2 Mogućnosti verzije (+45 fotografije)

Freske u unutrašnjosti u kuhinji
Freska u unutrašnjosti interijera s talijanskim krajolikom

Freske u unutrašnjosti

Razvoj tehnologija i pojavljivanje novih vrsta materijala na tržištu pretvorio je freske u pristupačnu klasu dekorativnih elemenata sposobnih za uređenje unutrašnjosti kuhinje, spavaćih soba, hodnika, dječjih ili bilo koje druge sobe čak i sa svojim vlastitim rukama. Ako se odredi izbor vrste fresaka, radije, financijske mogućnosti kupca i značajke sobe, veliki raspon dostupnih slika i mogućnost korištenja vlastitih grafičkih materijala, kao što su fotografije ili slike s Interneta , otkrivaju široke prostranstva za fantazijski let.

Moderne freske u unutrašnjosti kuće
Svijetlo freska moderan dizajn u unutrašnjosti

Da ne bi pogodili izbor crtanja, preporuča se navigacija, prije svega, na značajkama svake pojedine sobe. U isto vrijeme, ne samo klasa i svrha jedne sobe ili druge, već i njegove veličine, kao i postojeće ili još uvijek planirano okruženje. Ako je, na primjer, unutrašnjost spavaće sobe uređena u strogom klasičnom stilu, bit će vrlo teško odabrati odgovarajući motiv u stilu high-tech.

Fresko na zidu dnevne sobe
Svijetla moderna freska na zidu dnevne sobe

Freske u unutrašnjosti dnevne sobe obično se razlikuju po svojoj ljestvici, budući da dnevna soba nije samo najveća soba u kući, već i najvažnije. Obično ili klasični ili moderni motivi se koriste za ukrašavanje takvih prostora. Važno je pridržavati se sklad cjelokupnog interijera u cjelini. Ako je soba namještena u tropskom stilu, a nalazi se namještaj od pruća, onda će optimalno rješenje biti izbor slike s motivom na plaži. High-tech stil, naprotiv, zahtijeva jasnoću linije jasnoće i konciznosti.

Freske u modernoj unutrašnjosti blagovaonice.
Apstraktni fresco u unutrašnjosti blagovaonice

Odabirom freske za kuhinju majstor mora uzeti u obzir činjenicu da će dekorativni element biti izložen visokoj razini vlage i oštre temperaturne razlike. Parcela, opet, mora odgovarati stilskoj orijentaciji interijera i preferencijama vlasnika.

Freske u interijeru moderne spavaće sobe.
Fresko u unutrašnjosti spavaće sobe u pastelnim nijansama

Fresko u unutrašnjosti spavaće sobe treba stvoriti atmosferu mira i mira. Kao osnova za motiv, čarobnjak može koristiti more, nebeske ili romantične krajolike, kao i visokokvalitetne fotografije donesene iz odmarališta ili su napravili profesionalni fotografi.

Posebnu pozornost treba posvetiti rasponu boja slika: mekani i ugodni tonovi u dizajnu spavaće sobe pomoći će se opustiti nakon dugog radnog dana.

Freske u suvremenoj unutrašnjosti klasične spavaće sobe
Freske u unutrašnjosti spavaće sobe

Fresko u dječjoj sobi treba opravdati svoje odredište, jer ova soba kombinira funkcionalnost spavaće sobe, ureda i sobe za igru. Motiv mora biti jednostavan i razumljiv, ali u isto vrijeme zanimljivo dijete je zanimljivo. U isto vrijeme, klasično slikanje, u pravilu, brzo dosadna djeca zbog određenog običnog. Ali smiješne životinje, nevjerojatni krajolici, omiljeni likovi stripova i crtića - sve to će dati prostor za let djetetove fantazije i stvoriti ugodnu atmosferu. Dobra ideja će predložiti za sudjelovanje u dizajnu slike, na primjer, zatražiti da napravi bilo koji crtež vlastitim rukama i nakon toga to poboljšava.

Freske u unutrašnjosti djece
Fresko na zidu u dječjoj

Mali prostori zahtijevaju poseban pristup. Vizualno proširiti prostor, na primjer, malen hodnik ili kuhinju, možete koristiti određene igre ili slike s trodimenzionalnim panoramskim učinkom.

Fresko na zidu u unutrašnjosti dnevnog boravka
Freske na zidu male dnevne sobe

Fresko se može napraviti s vlastitim rukama, fokusirajući se na neki majstorski razred na internetu, a uz pomoć profesionalnog umjetnika. Za neke vrste pokrivenosti dovoljno je samo odabrati odgovarajuću sliku ili fotografiju.

Članak na temu: Apartman Studio: Značajke dizajna i zoniranja (+50 fotografija)

Fresko u unutrašnjosti dnevnog boravka na zidu
Zid fresco u dnevnom boravku

Pogotovo zanimljive freske, koje, kao da nastavite sobu. Uz pomoć takve recepcije, majstor može vizualno povećati sobu za nekoliko četvornih metara, na primjer, prikazivanjem postavljanja klasičnog salaže divljeg zapada na zidu kuhinje, kao i postavljanje fotografija slavnog znakova tih vremena.

Za vizualno povećanje prostora, koristite freske koje povećavaju sobu!

Video galerija

FOTOGALERIJA

Moderne freske u unutrašnjosti blagovaonice

Fresko na zidu dnevne sobe

Svijetla moderna freska na zidu dnevne sobe

Freske u interijeru moderne spavaće sobe.

Klasična freska u unutrašnjosti spavaće sobe

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Moderne freske u unutrašnjosti apartmana.

Freske u unutrašnjosti apartmana

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti.

Kladni četkica za prigušice Michelangelo

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Fresko u unutrašnjosti dnevnog boravka na zidu

Zid fresco u dnevnom boravku

Freske u unutrašnjosti djece

Fresko na zidu u dječjoj

Unutrašnjost kupaonica: kamen i drvo u dizajnu.

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Moderne freske u unutrašnjosti kuće

Svijetlo freska moderan dizajn u unutrašnjosti

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u interijeru moderne spavaće sobe.

Fresko u unutrašnjosti spavaće sobe u pastelnim nijansama

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti u kuhinji

Freska u unutrašnjosti interijera s talijanskim krajolikom

Moderne freske u unutrašnjosti apartmana

Fresko u unutrašnjosti modernog stana

Fresko na zidu u unutrašnjosti dnevnog boravka

Freske na zidu male dnevne sobe

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske na stropu, klasična parcela.

Klasična freska u unutrašnjosti

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti dnevnog boravka

Freske u modernom dnevnom boravku unutrašnjost

Freske u modernoj unutrašnjosti blagovaonice.

Apstraktni fresco u unutrašnjosti blagovaonice

Freske u suvremenoj unutrašnjosti klasične spavaće sobe

Freske u unutrašnjosti spavaće sobe

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Freske u unutrašnjosti moderne kuće (50 fotografija)

Čitaj više