Kako zatvoriti utore u prozorima?

Anonim

Kako zatvoriti utore u prozorima?

Brodovi u sustavu Windows, da li se mogu pojaviti drvenim prozorima ili plastičnim prozorima, prije ili kasnije.

To donosi određenu estetsku nelagodu. Osim toga, hladnoća u kući neće voljeti nikoga.

Glavni razlog za takve nesreće može biti nepravilna instalacija sustava Windows.

Malo kupiti PVC prozora i unajmiti majstore tako da postavljaju nove prozore. Također je važno pratiti je li uočena tehnologija instaliranja prozora u kuću.

Izgled utora u prozorima

Postoji nekoliko znakova da su se praznini počeli pojavljivati ​​u sustavu Windows:

  • Od ispod prozorskog praga počinje puhati nacrt, vrlo opipljiv;
  • Plijesni i gljivice počeli su se formirati oko navodnog jaza, zamračeni ili zamahne pozadine;
  • Insekti su se neočekivano počeli pojavljivati ​​u kući, osobito podminicima i žoharima.

Bilo koji od navedenih fenomena signalizira da je razmak počeo između dvokrevetne sobe i betonskih ili opeke baze kuće.

Razlog tome kako je već rekao može postati netočna instalacija prozora. Ako praznine između zida i okvira prozora propeliraju, nije dovoljno čvrsta, vjerojatnost da će montažna pjena umrijeti tijekom vremena, formirajući prazninu.

Ovaj fenomen je grijeh i plastični prozori i drveni. Činjenica je da pjena za montažu uopće nije ključ za pouzdano brtvljenje prozora ili vrata. Ona služi samo kao pečat, dok se boji sunčeve svjetlosti, prekomjerne vlage i drugih razornih fenomena.

Važno je početi raditi na uklanjanju utora u prozorima odmah, kao što ste primijetili prve znakove njihovog izgleda. Inače, to će biti teško eliminirati ih kasnije.

Kako zatvoriti utore u prozorima?

Prvo, morate očistiti prostor gdje laže stara pjena. Iznutra se može pažljivo ukloniti i očistiti mjesta gdje su se počeli postojati plijesni ili mokri mjesta.

S izvan prozora morate očistiti prostor pod uzorkovanjem. Tump je odvrnut i uklonjen. Također uklonimo staru montažnu pjenu.

Članak o toj temi: Toumba u kupaonici sa stolnjakom: Odaberite ispravno

Rezultirajuća rupa mora se ponovno zamijeniti. Ne pokušavajte odmah nakon toga vratiti. Bolje ako čekate kada se montažna pjena osuši za odrezanje njezina viška.

Tako da priča s izgledom pukotina ne ponavlja, pokriva rezanje pjene boje kako bi se spriječilo ulazak u strukturu vode. Nakon ovog postupka, već možete pričvrstiti visak i vratiti se na unutarnji rad.

Moderni obrtnici nego jednostavno ne pokušavajte zatvoriti utore u prozorima. Sve ide za kretanje: od specijaliziranih materijala, novinama i starim krpe. Savjetujemo vam da koristite posebne materijale za zatvaranje praznina.

Stoga je potrebno djelovati kada se praznine pojave u plastičnim prozorima. Je li takav postupak za Windows drveni?

Zatvori pukotina u drvenim prozorima

Kako zatvoriti utore u prozorima?

Ovdje postoje značajke rada. Moderne drvene dvostruke ostakljene instalacije se ne razlikuju od plastike.

Ako imate takve prozore u vašem stanu, učinite isti postupak koji smo opisali. Moguće je zatvoriti utore pomoći će prilagoditi prozore i instalaciju novih padina.

Sranje iz vanjske strane prozora postat će odličan način da se riješite mjesta i nacrta. Nakon takvog postupka, možete čak spavati mirno blizu prozora, bez straha da se prehladite.

Prije montaže, nagib je također potreban za obavljanje postupka brtvljenja. Može biti i uobičajena brtvila, začinjena u jaz i banalno slikanje betonskog zida oko vanjskog dijela prozora.

Brtvila koji se koriste za rad:

  • krovni gumeni bitumenski brtvilo;
  • Otpornim na akril od mraza (to je važno) brtvilo;
  • cork brtvilo.

Korištenje silikonskog brtvila se rijetko prakticira. U našim mrazama, takav materijal će brzo izgubiti svojstva i jednostavno će jednostavno pasti, što znači da ćete u proljeće morati ponoviti postupak za borbu od prozora.

Ako u kući starih prozora uzorak ovdje postoji mnogo materijala. Ovdje, u pravilu, postoji jedna značajka: stari drveni prozori ne otvaraju, i stoga, u utorima između prozora i okvira, možete postići gotovo sve.

Članak o temi: Kako napraviti vrata dovratnik: Radne značajke

Kako zatvoriti utore u prozorima?

Možete koristiti obične novine kako biste zatvorili ove utore. Oni su fino poderani, vlažni vodom, a praznine su priključene s dobivenom masom. Možete koristiti nož ili drugi objekt za to, što će olakšati zadatak.

Bez manje popularan način je prstenje sustava Windows. Zapamtite, čak iu djetinjstvu, prozori su bili bolesni s prugama papira ili zakrpe koji je zatvorio praznine i nije dao zrak na ulicu da prodire u stan.

Papirne trake su navlažene za bolju vezu s mikrofrom milje. Tada su čvrsto primijenjeni na drveni okvir, gdje postoji praznina i izglađena.

U slučaju drvenih prozora, također možete koristiti brtve. Budući da zatvorimo praznine iz unutrašnjosti prozora, možete koristiti silikonske brtve bez straha.

Konačno, najjednostavnija stvar koju možete učiniti da biste dobili osloboditi od praznina je slikanje okvira za ulje. Ako praznine nisu prevelike, boja će ih zatvoriti i spasiti ih od nacrta.

Čitaj više