Pletena lutka odjeća: pleti za kuku za igračke

Anonim

Svaka majka, kad se pojavi njezina kći, mora se pripremiti za ono što će morati pomoći svojoj bebi u bliskoj budućnosti da nose svoje štićenice - lutke. To ne znači da trebate kupiti sve odjeće koje pružaju dječje trgovine. Možete naučiti kako učiniti takve odjeće sebe. Odjeća za pletene lutke najčešće se obavlja s kukom ili iglicama, ali i šiva iz običnih tkanina.

Najbolje je početi s jednostavnom haljinom, glavna stvar je da se držite jednostavne sheme. Šiti za pletene lutke najbolje je od svih uskih tkanina, jer to neće biti vrlo od blage stvari na takvoj igračku.

Pletena lutka odjeća: pleti za kuku za igračke

Pletena lutka odjeća: pleti za kuku za igračke

Jednostavna verzija haljine

Kada je u pitanju hladnije vrijeme, onda ne samo ljudi haljine, već i lutke. Točnije, male djevojke počinju oponašati kako je njihova mama oprezna iza njih, oblačenje toplih šešira, džempera, haljine. Stoga ćemo u ovom majstoru naučiti plesti haljinu s kukičanom. Ovaj model je vrlo jednostavan, stoga će svaki početni učitelj nositi s njom. A ako dobijete lijepu haljinu, onda moja majka može pokušati učiniti isto za njezinu kćer. A to će postati najbolja odjeća za bebu, jer može gledati jednako s njezinom lutkom.

Imajte na umu da će primjer biti prikazan na konvencionalnoj lutki, ali veličina odgovara pleteni.

Što trebamo pripremiti:

  • pređe plava, ali to nije u osnovi, možete bilo koji drugi, u našoj majstorskoj klasi će biti iris;
  • Kukete na broju 1, ali veličina kuke ovisi izravno od debljine niti.

Pletena lutka odjeća: pleti za kuku za igračke

Regrutiramo zračne petlje, duljina će odgovarati kakvoj vrsti prsa u lutki. Tada se dobiveni letteri razdvoje u šest jednakih dijelova, a zatim se pokaže da dva dijela računamo na rukave, dva na leđima i sprijeda, i još dva dijele naslon sjedala. Sada, kada su svi bili podijeljeni, regrutiramo tri gumba za podizanje i vezan pet stupca s pričvršćenjem, zatim šest air Lovers, nakon preskakanja šest zraka i umetnute 12 stupca s pričvršćenjem, zatim šest zraka, preskočite isti iznos i red do šest stupaca s Nakudom.

Članak o toj temi: kovčeg za ruku s vlastitim rukama: glavni razred s fotografijama i videozapisima

2. red: Regrutiramo stupac s Nakudom, ali u lancu od šest zraka, postoji šest stupaca s Nakidom. 3. redak: Slip stupovi s CAID na samom kraju.

4. red: Umetnite tri zrak, zatim dva pojačala, ponovno napravimo dva aditiva u sljedećim letlaccima opet, oni su vezani za pet stupaca s privitkom, a dva aditiva činimo sljedećoj petlji, i tako radimo do samog kraja, gdje u ukupnom iznosu dobivamo u iznosu od šest povrataka.

5. red: U redu kao četvrti red. Od ovog reda počinje spojiti dvije strane zajedno. 6. red: Tijekom niza radimo stupce s Nakidom, ali bez ikakvih dodataka.

Pletena lutka odjeća: pleti za kuku za igračke

Pletena lutka odjeća: pleti za kuku za igračke

Pletena lutka odjeća: pleti za kuku za igračke

Pletena lutka odjeća: pleti za kuku za igračke

7. i 8. red: umetnite ta dva reda dvostrukim stupovima s caid i tako do samog kraja. U isto vrijeme, na početku svakog reda, moramo birati ne tri i četiri zračne petlje. 9. red: Orpovi se tri zrak, a već u sljedećoj rupici, spojni stupac, plesti tako do zadnje petlje reda.

Zatim vide do duljine koje trebamo. Ako želite da haljina bude kratka, zaustavite se na devetom redu, ali u slučaju da postoji želja da se više, onda nastavite. Nadalje, može se ukrasiti satenskim vrpcima ili gumbima, ali i oguliti rukave, napraviti pojas, vezati dekorativni cvijet ili ga izvesti iz tkanine. Sve ovisi o želji kuglike.

Takvi modeli su vrlo jednostavni za igračke koje plesti kukičane. U svakom slučaju, svaka tehnika pletenja može se oduzeti svaki, a kasnije kako bi se stvari složenije. Na takav način, možete pokušati povezati i kapati za našu lutku ili tuniku, dok povećavate broj petlji neće imati mnogo. I što ga čini višebojnima, bit će još vedar. U svakom slučaju, takve odjeće su napravljene vrlo brzo, možete koristiti ostatke pređe ili niti od starih veste.

Članak o temi: Kukinja zečeva amigurumi

Pletena lutka odjeća: pleti za kuku za igračke

Video na temu

Ovaj članak prikazuje odabir videozapisa s kojim možete naučiti plesti jednostavnu haljinu za pletenu lutku.

Čitaj više