Kako skinuti kuću u suhozidu lijepe i dugo vremena

Anonim

Zamrznuta gipsana krutina i krhka. U Glu, zamjenjuje kartonu, koji se nalazi vani. Glatka površina lista idealna je za poravnanje brza i proračuna zidova. Gipsana ploča u drvenoj kući počela su se nedavno koristiti. Prije toga, vjerovali su da su mobilno drvo i izdržljiva žbuka nespojiva. Zahvaljujući metroprophille i suspendiranim sustavima, graditelji se široko koriste, a ljubavnici čine popravke neovisno.

Kako skinuti kuću u suhozidu lijepe i dugo vremena

Bolest zidova ispod instalacije gipsane ploče

Profil metala omogućuje šivanje drvene kuće iznutra pomoću gipsane ploče

Kako skinuti kuću u suhozidu lijepe i dugo vremena

Nezavisni zid

S obzirom na sposobnost gipsa da apsorbira vlagu čak i iz zraka, moguće je sijati zidove iznutra s gipsanim ploča samo u kućama s smještajem za grijanje i tijekom cijele godine. Inače, nakon 3 - 4 zime, popravak će morati ponoviti i boriti se protiv plijesni.

Drvo savršenog građevinskog materijala za dom. Dobro štedi toplinu, upija buku i čisti zrak. Složenost završne obrade sastoji se u određenom stablu koja stalno mijenja dimenzije - diše. To se mora uzeti u obzir, čineći instalaciju gipsane ploče u drvenoj kući. GLC su vezani samo na sanduk. Čak i na zidovima lijepljenog drveta, gipsana ploča se ne može zalijepiti izravno na površinu.

Moguće je obrisati gipsanu ploču unutar stropa i zidove ako su glatki i ne sjede. Ovo je polaganje:

  • beton;
  • beton od pjene;
  • cigla;
  • Slagoblock.

Umjetnički kamen bi trebao imati glatke kutove bez žetona. Površina je ravna, šavovi su tanke, bez potpunog rješenja.

Odmah nakon završetka izgradnje, nemoguće je posijati drvenu kuću iznutra s gipsanom pločom. Trebalo bi biti sigurna, dajte skupljanje. Za građevine od opeke, samo godinu dana. Stablo zahtijeva više vremena. Male deformacije će biti stalno. Kamen i žbuka je dovoljan za pokrivanje prajmerom, kako ne bi posipao, zatim šio. Stablo prolazi nekoliko stupnjeva antipirina i antifungalnih pripravaka.

Članak o temi: Kako staviti veliki sloj žbuke?

Šivanje kućne gipsane ploče vani nije profitabilna. Potrebni su posebni listovi otporni na vlagu. Koštaju mnogo skuplje. Fasada kuće se tretira s posebnim pripravcima koji štite drvo od vlage, plijesni, insekata i vatre. Na kraju, morate ugasiti i ispuniti cijelu fasadu i boju.

Prvo nosimo strop gipsane ploče pomoću suspenzija

Kako skinuti kuću u suhozidu lijepe i dugo vremena

Nosimo strop gipsboard

Niveliranje ispod trim gipsane ploče počinje s stropom kod kuće. Potrebno je uvjeriti da je jaz ostaje između plahte i zidova. Mjeri okvir montiran na preklapajuće grede. Slijed rada je standard.

  1. Napravite označavanje po cijelom stropu.
  2. Oko perimetra učvršćuje profil PP vodiča. Nemoguće je to čvrsto popraviti stropu. Morate koristiti suspenzije. Ako je kuća izgrađena prije više od 5 godina i nema stambenih prostora na vrhu, možete učiniti s crnim vijcima za stablo i ne zategnuti ih čvrsto, ostaviti lumen ispod šešira. Otvaranje u profilu bi trebao biti više tako da se šipka vijka može pomaknuti. Najbolja opcija je korištenje posebnih opružnih ploča.
  3. Vodiči su umetnuti na daske na koje će se listovi priključiti. Oni su pričvršćeni na strop pomoću suspenzija ili perforiranih traka.
  4. Unutar žica se postavljaju i održavaju se komunikacije, instalacijske stranice su označene instalacijom svjetiljki, pričvršćivanje je pod njima.
  5. Ostaje vidjeti strop. Rupe ispod svjetiljki trebaju biti 2-3 mm više. Isti razmak i oko perimetra stropa i između listova gipsane ploče. Plahte na profilu su pričvršćeni sa samosklađenim.

Pažnja! Kada se treba koristiti okvir od drvenih ploča, drvo 50x50 i proljetnih nosača. U rupi u središtu luka, vijak je pričvršćen u šipku, rubovi su fiksirani na stropu.

Šare šavova i kit je napravljen nakon što su obrezani sve površine u zatvorenom prostoru, pa čak i kod kuće.

Gipsana ploča u sobi u kući

Kako skinuti kuću u suhozidu lijepe i dugo vremena

Krstarenje na drvenim zidovima

Članak o toj temi: Kako podesiti vrata kabineta i objesiti ga?

Grid i lakirane ili voskove drva ima svoj jedinstveni crtež. Savršeno se kombinira s najmodernijim stilovima. Neki skladno nadopunjuju, drugi naglašavaju svoj kontrast glatkih linija i oblika. Šivanje kući iz unutrašnjosti slijedi u nekoliko slučajeva:

  • Ne postoji mogućnost redovito briga za stablo;
  • Drvo s vremenom zamračio i izgubio atraktivan izgled;
  • Zidna izolacija;
  • dodatna zvučna izolacija;
  • trebate sakriti komunikacije;
  • Trebate čvrstu glatku bazu ispod pločica i druge završiti.

Uzroci drvene kuće suhozida unutar mogu biti drugi. To se uglavnom odnosi na dizajn interijera i promjene u situaciji. Od GCL-a stvaraju particije u kućama tijekom redevelopcije.

Izrada sanduka za gipsanu ploču u drvenoj kući, treba izvršiti nekoliko pravila:

  • Potrebno je jasno izdržati horizontalni i vertikalni položaj okvira okvira i trima;
  • vijak suspenzija, trebate ostaviti jaz;
  • Udaljenost između vertikalnih strukturnih štandova je pola širine lista gipsanog ploča - 60 cm;
  • Profil duljine je pričvršćen na zid na udaljenosti od ne više od 50 cm;
  • Kada se stavljaju priključne plahte u mjestima povezanosti, horizontalne premrane iz profila;
  • Za drvo, obložene, crni vijci se koriste;
  • Između plahte potrebno je napustiti jaz 2 - 3 mm.

Savjet! Nemojte koristiti nokte. Loše su ostati u stablu i uskoro početi ispadati. Vijčana veza je mnogo jača.

Na obodu prostorije, početni profil je pričvršćen, a vertikalni regali ulaze u nju. List je pričvršćen duž rubova i centra na udaljenosti od 15 do 20 cm. Vijci se skidaju. Oni se skrivaju kada usklađuju kit.

Nakon postavljanja trima, treba ga malo odrezati kutove listova. Oni mogu izgubiti i igrati za avion. Preporučljivo je odmah pokriti cijeli zid prajmera. Tada se ojačavajuća mesh i praznine zalijepe s kitom. Glave vijaka bit će prekrivene uskom lopaticom.

Pod pozadinom, dovoljno je očistiti nepravilnosti i svi ponovno pokriti temelj. Slikarstvo zahtijeva glatku površinu. Cilj kit se liječi cijelim zidom, poliran i nekoliko slojeva se primjenjuje ako je potrebno.

Članak o temi: Završavanje padina klapata: Tehnologija

Teške pločice. Pod nje čini osnovu debelog vodootpornog lista gipsane ploče. Nakon penjanja zglobova, dvostruko je sastav dubokog penetracije blokiran. Zatim nametnite otopinu ljepila i stavite pločicu. Početni profil ispod prvog reda ne dodiruje pod i pričvršćen je na zid.

Kupola drvene šipke ispod unutarnje obloge kuće od gipsane ploče

Kako skinuti kuću u suhozidu lijepe i dugo vremena

Drvena propast

Obloga kuće iz unutarnjeg gipsana ploča može se napraviti na drvenom sanduku. Treba ga odabrati za police i preći drvo 50x50 mm. Kao početak korištenja trake široke 70 mm. Vijci se stavljaju s podložnim ispiranjem i nisu odgođeni.

Nedostatak drvenog okvira u složenom pripremu drva. Potrebno je liječiti antipirenima, namakati antistatiku. Životni vijek takve kože je mnogo kraći od metalnih i uskoro će morati posijati kuću iznutra. Čak se i dobro osušena šuma može testirati tijekom obrade. Potrebno je pažljivo provjeriti šipke na zakrivljenosti.

Suhozida bez okvira u kući

Kako skinuti kuću u suhozidu lijepe i dugo vremena

Nosimo zidove s gipsanim pločama bez sanduka

Formeless način za instalaciju gipsanih ploča u kući je moguće na stabilnim glatkim površinama. Uglavnom je to žbuka. Zidarstvo mora imati nepravilnosti unutar 5 mm. Ako zid ne mora biti poravnano okomito, onda se kuća može vidjeti iznutra s gipsanom brodom bez sanduka.

Površina zidova kuće treba očistiti prašine i drugih kontaminanata. Pokriveni u 2 sloja duboke penetracije. Početni profil je instaliran u nastavku. On služi kao podrška i pomaže uskladiti listove horizontalno. Ljepilo se nanosi s nazubljenom lopaticom. Prednost ove metode instalacije:

  • Poklopac se obavlja brže;
  • Održava korisna površina sobe tijekom cijelog perimetra;
  • Trošak završne obrade znatno je niža.

Nedostaci uključuju nemogućnost skrivanja komunikacije pod trim, i čine unutarnju izolaciju kuće.

Čitaj više