Sigurnosna knjiga s vlastitim rukama za svakoga: MK (+35 fotografije)

Anonim

Računalne tehnologije ukazuju na nove ideje za dizajn dugo poznate stvari. Bilježnica može imati različite formate. Neki rekordni kulinarski recepti, drugi su više zainteresirani za metode rješavanja problema u osobnom automobilu, treći prikupiti tehnologije za proizvodnju namještaja s vlastitim rukama, ali svatko ima knjigu u kojoj se mogu pohranjeni kontakt detaljima voljenih. Za bilo koju od opcija poklona, ​​rješenje u stilu scrapbooking je prikladna. Napravio je prijenosno računalo s vlastitim rukama, bit će izvrstan dar za sve prigode.

Učenici i školci

Do kraja godine zajedničkog osposobljavanja u školama, fakultetima, tehničkim školama i visokoškolskim ustanovama. Držite se na različitim krajevima, kolege iz razreda gube dodir jedni s drugima. Potrebno je nekoliko godina, vrijeme je za proslavu diplomanata. S obzirom da je časopis klase, koji ima adrese i telefonske brojeve, pohranjuje se u školi samo 5 godina, prikupiti cijeli razred ili tečaj postaje izazov.

Domaće bilježnicu

Predviđajući sličan ishod, uz fotografski album klase, kojim se naredi većina diplomiranih roditelja, nezaboravno bilježnica s fotografijama uređenim u stilu scrapbooking, s telefonskim brojevima i adresama - kako bi svaki diplomirao da neće biti suvišan. Odlazak s mjesta stalne registracije na studij, mjesto službe u drugom gradu rijetko netko uzima album s fotografijama razreda, a mala prijenosno računalo neće biti teret.

Pripremna faza

Fotografije profesionalnog fotografa eaccaishim, ali ne prolaze osobnost. Stoga ćete stvarati scrapbooking poklon prijenosnog računala, morat ćete se naoružati fotoaparat i pokušati uhvatiti najbolji kut, karakterističan okret glave, pola želea ili emocionalne geste. Utisnuti pokreti kretanja neće samo pomoći prenijeti izgled, ali mnogo mogu reći o karakteru osobe.

Crveno bilježnica

Zatim je potrebno pronaći savršenu veličinu knjiga, razmještene slike i fontove. Osim stvarne adrese i broj telefona, adrese e-pošte su najbolje. Ako se planira laminatne stranice, koje ne u suprotnosti s tehnikama scrapbooking, onda ništa više za pisanje uz ime imena srednjeg imena.

Članak o temi: ptičje gnijezdo s vlastitim rukama - lijepe rukotvorine

ribanje

Debljina knjige ovisit će o broju ljudi u učionici. Veliki format je u suprotnosti s konceptom prijenosnog računala, bolje je ograničiti stranke lista 9 do 6. S ovom veličinom, snimke se mogu ispisati na jednoj strani i kontaktirati informacije u drugu. Istina, raspored lokacije teksta i slike će potrajati. Tehnika scrapbooking ne koristi spirale, papirnate isječke, tako da ćete morati razmišljati kroz metodu stvaranja naslovnica i popravljanja stranica s drugima uz pomoć djevojke.

Opcija proračuna

Jednostavniji način da se takva prijenosna računala koristimo gotov posjetitelj za smještaj slika. Program "MS Office" ima značajku stvaranja posjetnica, koja će značajno pojednostaviti proces plasmana na list traženog broja slika, a tekst se također može ispisivati ​​na strani okretanja pomoću istog programa. Ova opcija je jeftinija i olakšava darove za veliki broj adresa.

prijenosna računala

U svakom slučaju, da biste napravili ovu vrstu nezaboravnog prijenosnog računala, morate riješiti problem odabira papira za ispis. Opcija kompromisa je korištenje matičnog foto papira scrapbooking za korištenje tehnike scrapbooking.

Druga točka spoticanja je izbor pisača. Bolje je koristiti dvije vrste pisača ispisa pisača. A to nije samo u svrhu uštede boje u boji. Glavni razlog je način ispisa. Uz tiskane slike na jednoj strani lista, koristite inkjet primjenu teksta na drugom riziku, može oštetiti slike.

Skarbuking

Uz brzi laserski ispis, list prolazi kroz pisač brže, slika na drugoj strani ne smije se ozlijediti. Što je nemoguće reći s povjerenjem pri odabiru sjajne baze za slike.

Dar za godišnjicu

Da biste napravili pojedinačni dar - put najmanjih otpora neće raditi. Najvredniji od vaza i drugih kućanskih predmeta, s mirovinskom osobom, bit će prijenosno računalo - scrapbooking, s kolega kontakti koje su napravili vlastite ruke.

Članak o temi: Prisutan za novu godinu: 8 ideja za novogodišnje darove to učiniti sami

Domaće bilježnicu

Izvrstan dar, scrapbooking - bilježnica za prijenosno računalo, postat će za staru osobu koja je poznata za pohranu potrebnih brojeva u papirnoj verziji, a ne u memoriji telefona.

Domaća knjiga

Izrada dar za domaćicu, voljeti oduševljenje svojih gostiju i kućanstava konzervirane ljetne darove, kolače, neobična jela, možete napraviti ilustrirano bilježnica njezinih omiljenih recepata.

Stvaranje obvezujućeg

U knjigama i trgovinama za tiskanice možete upoznati posebne setove za ažuriranje knjiga, ali možete koristiti i infir uređaje.

Materijali

Alati i materijali:

  • Gusta kartona za pokrov;
  • 2 lista debelog papira za obloge;
  • Bitna ili fino satenska vrpca;
  • Traka tankog, elastičnog, ali vrlo izdržljivih papira bit će potreban kada je vezano pod vezanjem velikog broja listova;
  • Debela igla, bolje je da se ne koristi za hranjenje kožnih proizvoda;
  • šilo;
  • Bijele pamučne niti br. 10 ili "pahuljica";
  • Ljepilo: PVA, "Titan", "trenutak" ili stolar;
  • Ravna tanka četka s krutom čekinjem;
  • crta;
  • Jednostavna olovka;
  • škare.

Red rada

  • Tiskani listovi bilježnice se međusobno šivaju s pamučnim nitima na principu gumba. Potrebno je napraviti dvije rezultate. Dužina uboda 8-10 mm, o istoj udaljenosti morate se povlačiti s ruba lista. Ne bi trebalo biti čvorova na niti, kao i repovima niti vani. Repovi niti povezani su s čvorom. Nakon obrezivanja, proteže se navoja od oko 1 cm treba ostati i pričvrstiti s ljepilom, što će dati veliku pouzdanost čvora.

Ljepljive ploče

  • Zatim izrežite s kartonskog poklopca za pokriće s računovodstvom koji s tri strane moraju obavljati 5 mm izvan granica forme unutarnjih listova. Sada se papir širi na stolu, označava se na njemu, za koju je potrebno postaviti traku debelog papira, jednak veličini duljine lista za knjigu. S obje strane potrebno je urediti karatone praznine za poklopac tako da se udubljenje od trake za 1 mm.

Članak na temu: Kako povezati kukičanje: Popularne početne tehnike (+50 fotografija)

Stvaranje poklopca

  • Zabilježite točke kutnih elemenata, karton i papir treba odgoditi. Dalje, vladar sadrži povezne linije između točaka koje se nalaze paralelno. Tada se doplatak napravi 1,5 cm. Opet, točke su spojene u parovima. Rezultirajući pravokutnik je izrezan. Papirni ostaci mogu se ukloniti. Više neće trebati.

Kutija

  • U sredini liste zalijepljena je široka traka za zavoj, to će poslužiti kao brtvena tkanina. Dakle, korijen prijenosnog računala neće se slomiti s čestim korištenjem. Elementi kartona su zalijepljeni na papir najprije iz sredine oznaka. Trokuti su odsječeni iz kutova vanjskog lista, ostatak se savija unutra i bolesna je.

Stvaranje poklopca

  • Visina plahte s dvostrukom širinom mjeri se na bijelom limu guste papira. Float elementi. Presavijena na pola, zakazana je preklopna linija. Jedan dio je u cijelosti lijepljen na unutrašnjost poklopca. Isto treba učiniti s druge strane.

Proizvodnja knjige

  • Drugi dijelovi lista su jedan od druge na udaljenosti jednake debljini knjige. Tanki sloj u podnožju prvog i posljednjeg od njegovih listova provodi se tanke ljepilo, koje će biti vezane na osnovicu poklopca, pomoću miša. Traka debelog papira može se umetnuti između korijena i listova nakon montaže. U proizvodnji guste knjige bolje je zalijepiti, stvarajući dodatnu tvrdoću dizajna papira.

Bilježnica

Pod uvjetom da se knjiga sastoji od nekoliko listova listova, na njihovim zglobovima potrebno je napraviti ljepilo za povezivanje pomoću tehnologije, koja se koristi za pričvršćivanje slobodnog elementa forbona na prve i posljednje listove

Prijenosno računalo s vlastitim rukama (2 videozapisa)

Proces stvaranja prijenosnog računala (35 fotografija)

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Materijali

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

prijenosna računala

prijenosna računala

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Stvaranje poklopca

Crveno bilježnica

Stvaranje poklopca

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Domaće bilježnicu

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Skarbuking

Proizvodnja knjige

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Bilježnica za sve prigode: Master klasa (+35 fotografija)

Čitaj više