Pas odjeća radi sami kukičanje: master klasa s video

Anonim

Psi u naše vrijeme počeli su se transformirati s različitim ukrasima, odjećom. Počele su se pojavljivati ​​trgovine, koje nude veliki izbor modernih odjeće, prekrasnih ovratnika, pa čak i cipele. Ali ne svatko tko voli svoje kućne ljubimce i pokušava slijediti modu, može priuštiti da kupi tako skupu stvar. Stoga su mnoge igle - domaćice počeo šivati ​​odjeću sve više i više. Šetnja za pse vlastitim rukama je jednostavan i jednostavan, ali u isto vrijeme naglašava stil i okus hostesa. Osim toga, uz pomoć takvog entuzijazma, mnoge žene igle će biti u mogućnosti zaraditi ili zaraditi.

Danas ne možete samo šivati ​​odjeću, već i vezati. Uglavnom se pleteni proizvodi koriste za zagrijavanje psa ili ukrasite otvoreni džemper, rt. Za djevojčice možete koristiti pređe ili tkaninu svjetlije i nježnije nijanse, ali za dječake - mraka. Osim toga, mogu se napraviti različita dekoracija za takve proizvode, što naglašava individualnost samog vlasnika. Odjeća Šivina za Chihuahua, Pincher, Pekinezer, Pugs, Shepherd, francuski buldozi, pas - za sve pse.

Pas odjeća radi sami kukičanje: master klasa s video

Pas odjeća radi sami kukičanje: master klasa s video

Džemper

Ova glavna klasa pomoći će učiti plesti lijepa i topla džemper. Najvažnija stvar u pletenju je biti topla, udobna i lijepa. Osim toga, možete koristiti niti starih veste i drugih proizvoda. Najčešće, takve stvari plete za pse male ili čije vune je kratko.

Niti se mogu uzeti bilo koji, ali važno je da oni nisu sintetički, jer nelagoda može donijeti, poput borbenog.

Pas odjeća radi sami kukičanje: master klasa s video

Prije nego što počnete plesti ovaj džemper, najprije je potrebno ukloniti potrebna mjerenja od psa - duljinu leđa, trbuha, volumena prsa.

Što trebamo pripremiti za pletenje:

  • željene niti odabrane boje;
  • igle za pletenje;
  • kuka;
  • traka za mjerenje;
  • Uzorak, koji smo činili veličinu.

Članak na temu: Slikanje na staklu za početnike vlastitim rukama: Glavna klasa

Oni koji tek počinju plesti, morate vezati suđenje džemper da shvatite gdje su pogreške i kako plesti uzeti u obzir shemu, a možemo odrediti i gustoću pletenja i kako crtež izgleda na proizvodu. Za psa željene veličine, mjerite opseg poprsje i izračunati iz ovih veličina jer trebamo petlje za set, u našem slučaju približno 88 petlji. Počinjemo ga plesti od ovratnika, da ga izračunamo za mali pas od 88 uzimanje 20, a za srednji pas za deset više. Sada regrutira željenu količinu loopera i umetnite elastični bend sam kroz jedan, oni su vezani za visinu od četiri centimetra. I ako je pas veći, zatim pet centimetara gume.

Rezultirajući broj petlji treba podijeliti na pet dijelova, gdje su dva prva dijela plesti elastični pojas, treći - stijena i četvrti i peti - gumeni pojas. Sve sam tako plesti, samo dodajte svaki drugi red na petlju da biste proširili proizvod za psa prsa. Približno sedam centimetara radimo rupe za noge. Ali najbolje je pokušati. Onda smo plesti na isti način kao i prije. I tako do kraja džempera, ali mi se smanjuje džemper u čarapi se ne proteže. Na kraju, zatvaramo sve ljetove. Kukičanje Veži sve krajeve i spojite stavke. Spremni džemper.

Pas odjeća radi sami kukičanje: master klasa s video

Takvi se vezivnici mogu pleteni i kukičani, a onda se ispadne na otvorenije, prikladne više djevojčice od dječaka. Ali u svakom slučaju, to će spasiti toplinu psa tijela dok hoda na ulici.

Video na temu

Ovaj članak prikazuje odabir videozapisa s kojim možete naučiti plesti i šivati ​​odjeću za pse bilo koje pasmine.

Članak o toj temi: Slučaj za upaljač "Zippo" vlastitim rukama

Čitaj više