Registracija albuma vjenčanja vlastitim rukama: Master klasa (50 fotografija)

Anonim

Stvorite lijepu simboličku lekciju sa svojim vlastitim rukama, pronađite ideje za dekoraciju, jer je album vjenčanja toliko važan! Vjenčanje - veliki i radosni odmor u obitelji. On prethodi mnogo mjeseci pripreme, uzbuđenja, radosnih nevolja. Konačno, ovaj dan je došao. Zabrinut da se onesvijesti s mladencima, sretnim roditeljima, nasmijanim rodbinom. Središnje mjesto na fotografijama zauzimaju nevjestu i mladoženja. Oni su heroji dana. Zapanjujuća haljina, do najmanjih stvari, zamišljenih dodataka za nju - rukavice, podvezice, pelerin, torbu. Nikad nije postojala takva mladena odjeća. Osjeća kraljicu Bale.

Naravno, želim sačuvati povijest buduće obitelji svaki trenutak ovog važnog dana, zapanjujuće svadbenu gozbu, prepuni zabavni program, ali najvažnije, svaki dodirni trenutak spoja dviju obitelji u jednom.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

I ovdje imate dovoljno odmora, emocije su bile jednostavne. I želim uživati ​​u svakom trenutku vjenčanja u tišini. Prije vas - hrpa svijetlih, dirljivih, znatiželjnih, veselih slika. Spremite ih dugi niz godina na potope će pomoći albumu vjenčanja. Može se kupiti u trgovini. Ali, onda će to biti samo mjesto za pohranu fotografije. A ako napravite album za vjenčanje fotografija s vlastitim rukama, možete napraviti potpis ili komentar svakom od njih, staviti dio duše u ovaj obiteljski relikt. Nakon mnogo godina na slici, isti svijetli i appeting će biti zagonetka na stolu ispred mladenci, snježno bijelo svadbeni kolač, vjenčani prsten će biti nježno nositi vjenčani prsten na tankom prstom mlade nevjeste uzbuđeni zaručnič.

Da bi domaći album živio dugi niz godina i izgledao predsobno, morat ćete priložiti maksimalne napore i strpljenje na dizajnu vlastitim rukama. Poklopac mora sadržavati fotografiju mladenci.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Nekoliko opcija za svadbeni album

Na policama trgovine naći ćete razne foto albume s različitim vrstama pričvršćivanja slika u njima. Master - klasa ukrašavanja albuma koji ćete naći na internetu.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Listove s "džepovima" za slike.

Plastične prozirne kuverte štite snimku od oštećenja i prašine. Možete jednostavno ukloniti fotografije, mijenjati mjesta. Takvi nosači su bezlični, isti, pogodni za snimke jednog formata. Album će izgledati kao niz okvira. Poklopac je odabran u skladu s ukusima vlasnika.

Članak o toj temi: Dekoracija sobe s vlastitim rukama: 5 jednostavnih super dekorata!

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Listova - magneti

Ovaj novi oblik oblika omogućuje vam da imate slike u različitim kutovima. Primjenjuju se na stranicu i drže ga s ljepilom. Fotografije su prekrivene posebnim filmom. Ovo je udobna lijepa izvorna opcija. Ali s vremenom ne znate kako se magnetska traka ponaša, hoće li se ljepilo osušiti. U tom slučaju možete jednostavno izgubiti slike, oni će pasti iz albuma, bez obzira na to koliko je jak pokriće.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Montaža s "kutovima"

To je iako zastarjelo, ali pouzdan način za pohranu obiteljskih fotografija. Ovaj folio može se napraviti u starom stilu. Uostalom, bilo je prije slika albuma. Prvo, bili smo zalijepljeni na guste listove lijepe izrezbarene kutove, a zatim portreti umetnuli u njih. I kao praksa pokazuje, takvi su pričvršćivi doživljavali ne jednu generaciju, a povijest obitelji na fotoalbumu pohranjena je bez gubitka.

Danas, mukotrpni rad na dizajnu fotografija za fotografije može se zamijeniti modernim stvarima u obliku dvostrane naljepnice ili tanku traku.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Pogledajte internetskog majstora - klase kutova. Ako je album stiliziran pod drevnim na takvim pričvršćivačima, moguće je posaditi elemente dekor - čipke, šljokice, aplikacije. Ako postoji pokrov okusa, ispada jedinstvenu vinbu - ekskluzivni dio dekorativne kreativnosti.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Natpisi ispod fotografija

Album vjenčanja nije samo niz fotografija. U obiteljskom reliktu, on pretvara komentare, potpise i želje. Master - klasa natpisa s vlastitim rukama ne možete dobro doći. Pokažite svoju fantaziju. Zatim će fotografije steći glas i zvuk. Kako se to može praktički napraviti? Na prvom listu postavite glavnu svečanu fotografiju mladih. Pod time možete napisati "čestitke vašem voljenom (voljenom)." Ovdje nevjesta i mladoženja mogu ostaviti tople riječi o svojim osjećajima godinama. Sigurno će biti fotografija roditelja, bliskih rođaka. Pod slikama u albumu zamolite ih da napišu svoje želje ili oproštaj. Odrasli će rado to učiniti.

Pod fotografijama prijatelja može primiti njihove kratke želje. Svake godine, ovi komentari bit će skuplji i topliji percipirani.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Vaš album za vjenčanje ukrašen vlastitim rukama može postati anti-stres terapija u oblačnoj za obiteljske dane. Topla sjećanja na sretan početak obiteljskog života pomoći će vratiti svježinu i dubinu osjećaja. Umjesto svađa, izgledate vjenčane fotografije zajedno, sjedeći na kauč na glavu. I svi će se problemi povući.

Članak o toj temi: Drugi život starih prsa - obnova i tehnologije

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Glavni razred dizajna klase

Prvo, vezanje i pokrov treba biti jak, dobro povezan, i najbolje. Uostalom, to će biti prilično žurno i gusta. Pokrijte fotografije shopping foto knjige čine od umjetne ili prave kože, baršuna, svila. Svaki par odlučuje o svom ukusu. Album bi trebao stati najmanje 50-60 snimaka. Poklopac mora biti gusta gust s ekranom za fotografiju mladenci. Master - klasa daje mnoge mogućnosti. Ako se vaš album vjenčanja čuva u vlastitim rukama na mjestu zapreka, a ne u ormariću u hrpi drugih knjiga, prvi poklopac može biti ukrašen cvijećem, čipkom, postavljenim bisernim perlicama s srcima ili prstenovima.

Vezanje kože će zaštititi sadržaj albuma iz vlage ili infleksije. Ako padne, fotografije neće pasti. Za pouzdanost možete pronaći album s lijepim kovanim željezom.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Boja pokrova je okus svakog. Netko voli prepoznatljivu prirodnu boju kože. A nevjesta može odabrati bijeli satenski album. To je Chro na njemu, odrediti par portreta mladenci. Za pokriće potrebno je odabrati najbolju kvalitetnu sliku. Registracija s vlastitim baršunom ili čipkom za čipke tkanje izgleda luksuzno i ​​jedinstveno.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Master - razred za izgradnju albuma "Platforme"

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Album bi trebao odražavati interese, preferencije svojih vlasnika. To jest, okus i fantazija nevjeste i mladoženja će se odraziti na njegovim stranicama. To bi trebalo biti ne samo serija portreta, već, u odnosu na fotografiju izvješće o događajima dana vjenčanja.

Nakon portreta mladoženja s nevjestom na prvoj stranici možete staviti fotografije sljedećih trenutaka:

  • naknade mladenke i mladoženja u matičnoj kući;
  • Dječje fotografije;
  • Dekoracija vjenčanog korta;
  • otkupljenje mladenke;
  • Ceremonija braka u uredu registra ili na prekrasnom travnjaku. Ovdje je potrebno uhvatiti kako su mladi razmijenjeni prstenovi i njihov prvi fit poljubac i prvi ples iz mladosti. Iskoristite trenutak, uhvatite nevjestu u krug drugih nevjesta. Navedite fotografiju "Buket sreće";
  • Foto sesija na prekrasnim mjestima i blizu spomenika s polaganjem boja. Ovo je tradicija;
  • Svaka obitelj ima starije rođake koji ne mogu posjetiti svadbenu proslavu. Mladi se samopouzdani ako će se u ovom svečanom danu sjetiti i poslati im kući na prekrasnim strojevima i u odjeći za vjenčanje. Fotografije sa starim muškarcima uvijek su vrlo dirljive i tople;
  • Veliki dio albuma posvećen je svadbenoj gozbi sa svojim tradicionalnim natjecanjima, obredima, ceremonijom sira. Itd Zabava ovdje vlada;
  • Noćni vatromet i vožnja tuple mladih supružnika.

Članak o temi: Lijep ukras na zidu: Savjeti za prijavu

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Dizajn albuma vjenčanja

Foto album dizajn s vlastitim rukama za mladenci pitanje ozbiljnog. Oni ulažu svoju fantaziju, umjetnički okus. Foto album treba kombinirati sa stilom vjenčanja. Ako je to europski stil, onda će rustikalne odjeće i strogi fraktura mladoženja biti elegantan da izgledaju strogim tonovima i plemenitim dizajnom. Ovo je baršun, saten, čipka. Master - razred na internetu daje preporuke za kombinaciju stila.

Snimke s vjenčanja u stilu zemlje mogu se postaviti među applijedi divljeg cvijeća u kutovima, oponašaju lišće ili travu. Poklopac takvog albuma treba biti svijetao, koristeći ukrase i boje.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Privući stručnjaka ako postoji takva prilika. On će vam dati majstor - razred za sve vrste rada na albumu. Postoji originalna tehnika scrapbooking. Ovo je stil ukrasa koji koristi čipku, vrpce, perle, šljokice, foliju.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Master - razred na scrapbooking

  • Potpuno radimo album s vlastitim rukama. Formatske listove izračunavaju se prema dostupnim fotografijama. Na svakoj listu stavite jednu sliku i napravite ga. Watercolor papirnati listovi se povezuju s gustoćom u parovom ljepilo. Ukrasimo listove zlatnim obrascima pomoću šablona. Na rubovima listova provodimo suhu četku zlatom.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

  • Odvojeno izrežite podlogu za fotografije. Uz pomoć istim šablonima primjenjujemo fragmente uzorka. U kutovima tih listova činimo proreze za fotografiju. Držimo se listove podloge i stavljamo slike na njih.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

  • Oko podloge možete držati čipku, satenu vrpcu, šljokice, cvijeće. Ali prije uređenja slika. Razmislite o dizajnu, fotografije se ne bi trebale izgubiti u pokretu.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

  • Za poklopac, izrežite čvrstu kartonu u veličini nešto više od albuma. Imamo baršun ili drugi lijepi materijal. Možete ga ukrasiti s natpisom "Sretan dan", "Sretan dan vjenčanja". Mogu li objaviti ove natpise s malim biserima ili perli. Na drugom poklopcu vlastitim rukama napravite prekrasnu apliciju bijelih boja ili se protežu traku prekrasne čipke.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

  • Za volumetrijskog baršuna, možete staviti listove.

Foto album Učinite to ideju o registraciji

  • Prikupljamo sve detalje kao što je prikazano u video majstorskoj klasi. Da biste to učinili, u listovima i pokriva rupe, radimo rupe, umetnite prstenje u njih. Ova veza omogućuje slobodno otvaranje albuma bez oštećenja listova i fotografija.

Video galerija

FOTOGALERIJA

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Foto album Učinite to ideju o registraciji

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Napravimo album o vjenčanju: master klasa (+50 fotografija)

Čitaj više