Što učiniti ako je traperice pruži ili sjajno

Anonim

Gotovo svatko ima takav element odjeće kao traperice. Takva stvar je prikladna, na hlače je lako odabrati košulju, košulju ili bluzu, i sve cipele pogodne za njih.

Ako su traperice odabrane na lici, oni će sakriti sve njegove nedostatke, dok uspješno naglašavaju dostojanstvo. Ali ponekad u procesu čarapa, hlače gube oblik i rastegnuti.

A onda se postavlja pitanje što učiniti ako su omiljene traperice ispružene. Zapravo, postoji dovoljno načina za rješavanje problema.

Kako smanjiti traperice na veličinu kod kuće

Nije potrebno rastati se s omiljenom stvari ili žuriti u studiju za šivanje hlača. Možete ih pokušati vratiti obrazac na svoj vlastiti jedan od ovih načina.

Što učiniti ako je traperice pruži ili sjajno

Varka traperice

Nisu svi učinili, jer je postupak vrenja nesiguran za tkaninu. Trebat će vam tavi vodom i deterdžent. Možete koristiti prašak za pranje ili dodati puno pašnjaka kućanskih sapuna.

Kako obrisati stare traperice, tako da su sjeli ako ih skuhaš? Pogledajte sljedeće metode.

Kosu

Za traperice malo zadovoljavaju, možete ih poslati na sušilicu i instalirati najsnažniji način.

Od učinaka visoke temperature, tkanina je u većini slučajeva sjedenje, a traperice postaju sve manji.

Na kojoj temperaturi pranja traperice tako da su sjeli

  • Neznatno smanjiti veličinu proizvoda pomoći će pranje na visokim temperaturama u stroju stroja. U isto vrijeme, potrebno je uspostaviti velike izmjere, a zatim intenzivan spin.
Članak na temu: Stanite pod vrućim kukičama za početnike s videozapisom

Ova metoda je pogodna za prirodna tkiva, koja prevladava pamuk, a njezina količina mora biti najmanje 70%.

  • Umjetne tkanine, takvo pranje samo boli, oni će se protezati i izgubiti izgled.

Nije potrebno izbrisati stvari koje su obilno ukrašene shinestones, kamenjem i osjetljivim materijalima, na primjer, Ryushami. Oni će doći u zapuštenost, i, štoviše, začepljuju stroj. Kao rezultat toga, hlače i jedinica će se razmaziti.

Traperice iz visokokvalitetnog i gustog trapera mogu se povremeno izlagati takvom pranje, ali rijetko. Uz redovito korištenje takvih metoda skupljanja u perilici stroja, proizvod će brzo doći u zapuštenost.

Kako oprati traperice tako da su sjeli

Što učiniti ako je traperice pruži ili sjajno

Pranje je metoda dokazana da smanjuje veličinu odjeće. Svi znaju da je željena stvar mnogo teže oblačiti se i pričvrstiti.

Pranje pomaže smanjiti traperice protežene na bokovima i tkanini izgubljenoj tkanini na koljenima. Ali učinak će biti kratak, a nakon nekog vremena proizvod će se ponovno pogoršati.

  • Kako bi se povećao učinak pranja, treba koristiti topla voda.
  • Prema učinkovitosti, ručno i strojno pranje nejednakog, jer u perilici možete povećati temperaturu na 90, zbog čega će sjediti tkanina. Zbog visokih temperatura i velike brzine u perilici rublja, traperice se mogu svesti na dvije veličine. Uz ručno pranje, koristite takva topla voda neće raditi.

Treba napomenuti da se sjeme proizvodi brzo vraćaju na isti tip i vrlo brzo ćete ih morati ponovno oprati.

Kako sušiti traperice tako da su sjeli

Smanjite veličinu traperica pomoći će ne samo vruću vodu, već i ispravnu metodu sušenja nakon pranja. Možete primijeniti različite metode.
  • Nakon što je proizvod odgođen i pažljivo pritisnut, treba ga posuti za sušenje iznad izvora topline, grijača ili baterije. To će povećati intenzitet isparavanja vlage nakon pranja, što doprinosi kompresiji vlakana i smanjiti veličinu traperica.
  • Možete sušiti traperice, polaganje na tkaninu, koji dobro apsorbira vlagu, na primjer, na frotirnom ručniku. Vlakna će apsorbirati vodu, a hlače će "sjesti".
  • Jeans-Bezed u vrućoj vodi može se poslati na sušilicu postavljanjem snažnog načina rada. To će značajno "sjesti" tkaninu.

Članak o temi: OpenWork Rezanje iz papira: sheme za početnike s glavnom klasom

Ako ste sve učinili ispravno, vaše traperice smanjuju barem jednu veličinu.

Traperice: kako vratiti obrazac

Ako su opisane opcije iz jednog ili drugog razloga nisu prikladne za vas, a pitanje je još uvijek relevantno, kako učiniti omiljene traperice sjede, možete isprobati nešto ekstremne opcije, naime skupljanja peradi "na sebe."

Kako smanjiti traperice na ovaj način? Slijed djelovanja je sljedeći:

Suhe traperice koštaju nekoliko sati, neprestano se okreću tako da je proizvod u potpunosti suh. Ova metoda će vam omogućiti da savršeno "stane" rastegnute traperice za vašu lik.

Kako smanjiti traperice za dvije veličine

Možete napraviti traperice za manje uz pomoć ispravnog pranja, ali ako ih trebate jako smanjiti, ne možete bez šivanja stroj. Možete kontaktirati atelier ili učiniti kod kuće.

Ovisno o tome gdje se tkivo ispruženo, određuje se mjesto novih šavova:

  • Ako je stvar postala velika na stražnjici, Pianla bi trebala biti šivanje na sceni;
  • Kada se traperice protežu u bedrima, hlače su zašivene na bočnim šavovima;
  • U slučaju kada je proizvod rastegnut duž cijele dužine hlača, morate prenijeti unutarnji šav.

Dakle, možete dugo vratiti oblik traperica, što će vas uštedjeti od potrebe da ih stalno oprati.

Postoji još jedan način kako napraviti traperice manje. Proizvod možete blokirati i time smanjiti traperice po potrebi. Lakše je uzeti hlače na radionicu, ali ako imate određeno znanje i vještine šivanja, nećete biti teško nositi se sami.

Napišite proizvod i označite šavove. Ne vrijedi žuriti i odmah odrezati višak tkanine, prvo pomesti dijelove ručno i isprobajte hlače. Ako proizvod sjedi na vas kako trebate, započnite sklop.

Članak o toj temi: OpenWork Bluses pletenje: japanske modele pamuka s fotografijama i videozapisima

Koristan savjet

Smanjite veličinu traperica koje su lagano ispružene, na prvi pogled jednostavno. Ali ignoriranje pravila pranja i sušenja možete pokvariti stvar. Iz tog razloga potrebno je pridržavati se sljedećih preporuka:

Koristeći dane preporuke, dugo ćete predložiti traper hlače u pristojnom obliku.

Čitaj više