Kako pobijediti pozadinu za pjenu: pripremu površine i plaće

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Priprema i dodatna površinska završna obrada
  • Priprema ljepila i pozadine
  • Lijepljenje pozadine na površinu

Wall Panty Wallpaper je vrlo odgovoran proces tijekom popravaka. Kvalitativno lijepljene pozadine će dugo vremena služiti, bit će otporna na svjetlo, vlagu i promjene u načinima temperature. Međutim, morate znati neka pravila za lijepljenje pozadine na zidu. To se posebno odnosi na zid izoliran pjenastih listova.

Kako pobijediti pozadinu za pjenu: pripremu površine i plaće

Shema za izračunavanje pozadine u sobi.

U pravilu, unutarnja površina zida se odvoji pjenom, koja s druge strane ide na ulicu. To je potrebno tako da zid ostane topao u hladnoj sezoni i nije postao mokar od vlage. Pjenasti listovi su zalijepljeni pomoću posebnog ljepila izravno na zidu unaprijed označene zaštitnim pripravcima.

Priprema i dodatna površinska završna obrada

Međutim, samo izolacija pjene apsolutno nije dovoljno da se dobije zidu normalne dekorativne vrste.

Iz tog razloga, danas se mnogi pitaju kako staviti pozadinu na pjena.

Pjena samo po sebi ne može biti konačna osnova za lijepljenje pozadine, jer će plahte vrlo svjetla i nakon dugo vremena početi nestati zajedno s pozadinom. Osim toga, ovaj materijal nema potrebnu sposobnost kvačila čak i podložno korištenju visokokvalitetnog ljepila. Stoga se zalijepljena pozadina na pjeni ne preporučuje izravno.

Kako pobijediti pozadinu za pjenu: pripremu površine i plaće

Wallpaper lijep krug s četkom s držačem za opruge.

Ali ipak ljepilo pozadinu na izoliranom zidu pjene može biti. Samo za ovo morate ga unaprijed pripremiti u proces. Osnova takve obuke bit će dizajn gipsanog ploča koji je pričvršćen na metalni okvir. Jednom riječju, uz pomoć odvijača, metalni vodilice trake moraju biti pričvršćene na zid, postavite dodatni tanki sloj mineralne vune između njih, koji će poslužiti kao dodatna izolacija, nakon čega je šivati ​​ovaj zid s gipsanim pločama listove. Možete odabrati tanke plahte. Glavna stvar je da je sve točno učinjeno.

Članak o temi: Instalacija PVC vrata: Dimenzije, izračun i ugradnja

Nakon što je dizajn spreman, nastavite zatvoriti pukotine između šavova s ​​kitom. Potrebno je apsolutno sve pukotine, čak i ako su praktički neprimjetni na prvi pogled. To se radi uz pomoć gumene lopatice, a površina je u isto vrijeme odmah poravnat. Kao rezultat toga, trebali biste dobiti premaz čak i na istoj razini sa sredinom listova gipsane ploče. Sami listovi nisu u potpunosti nisu potrebni. Potrebno je samo tretirati ih uzmer.

Nakon sušenja možete se pripremiti za pripremu i lijepljenje pozadine. Kako ste uspjeli razumjeti, pozadinu neće biti zalijepljena izravno na pjenu, već na gipsanu ploču. U ovom slučaju, zid neće izgubiti svoje svojstva toplinske izolacije koja će joj dati uz pomoć pjene, a to će biti prilično pouzdan za suočavanje pozadinom.

Natrag u kategoriju

Priprema ljepila i pozadine

Kako pobijediti pozadinu za pjenu: pripremu površine i plaće

Shema pripreme zida.

Na zidu takvog plana možete ljepilo s bilo kakvim - svi će se zadržati sasvim pouzdano. Određivanje broja pozadina potrebnih za plaću, uzmite u obzir prozore i vrata. Uostalom, čak i ako izrežete samo male komadiće potrebe za zidovima za prodaju oko tih postavki, nećete biti nepotrebne pozadine. Zapamtite da će naknade biti potrebne u svakom slučaju. Da, i za budućnost, samo u slučaju da neće povrijediti da ima mali broj pozadina koje ste spasili sobu.

Sada morate izrezati pravi broj traka iz role. Imajte na umu da duljina svake trake mora biti oko 7-10 cm više od gornje duljine. To se također odnosi na apsolutno glatkog zida. Odmah nakon rezanja role do traka, označite kakav komad za ono što se držite i kliknite smjer pored strelice. Pogotovo takve oznake su važne kada koristite pozadinu s određenim uzorcima.

Članak o temi: Kako drveni furnir učiniti?

Sada nagomilujte ljepilo za pozadinu. Najbolje je koristiti indikator ljepilo, tako da će vam biti lakše primijeniti ga, kao što ćete imati priliku vidjeti koja mjesta su propustili, a koji - ne. Nakon što je ljepilo zamišljaju i doći će na radnu spremnost, provjerite pod s velikim celofom, kako ne bi se okrenuo, i nastaviti s radom.

Kako bi se pozadinu na površini, potrebno je odmah smijati se dva bendova, a zatim ih preklopiti. Ali potrebno je preklopiti tako da prednja strana ostaje čista. To jest, s razmaženim glačalima jedni drugima.

Kako pobijediti pozadinu za pjenu: pripremu površine i plaće

Shema pripreme pozadine.

Dok će komadići biti natopljeni (a to je posebno važno za teške fleslinski pozadine s vrućim reljefnim, kao i obostranim tvog Wallpapers), morate brand zidne površine gdje će biti zaglavljeni. Tako će biti mnogo bolje od reakcije postavki površina. Da, i to će biti prikladnije za ljepljenje komada, jer će lagano kliziti na zidu.

Kada je pozadina impregnirana, uzmite ga za plaću. Zapamtite da je apsolutno za bilo koji zid sve pozadine je napravljeno za ljepilo online priključak, osim za tanke papirne pozadine. U slučaju lijepljenja, mjed ćete naići na problem vješanja rubova.

Natrag u kategoriju

Lijepljenje pozadine na površinu

Dakle, prvo proširite pola traka i pritisnite vrh pozadine iz stropa prema dolje. Odmah pokušajte primijeniti tako da ne morate ga iskopavati i ponovno ga primijeniti. U isto vrijeme, najprije pritisnite zid do zida, postupno se spuštate na dno. U isto vrijeme, za formiranje glatkih zglobova, morate premjestiti mrežu duž zida kliznim pokretima dok ne postane pravo mjesto. U isto vrijeme, to je apsolutno nikakva potreba za bojati se slomiti list - to apsolutno nije ugroženo ako pozadinu koristite debeli ili teški.

Članak o toj temi: savršena površina s zidovima za brušenje nakon kita

Kada se platno pravilno primjenjuje na zid, uz pomoć valjka, uzmite ga da ga na kraju pritisnete, dok vozite mjehuriće zraka. Isprva se radi od vrha do dna, a zatim od sredine do rubova. Tako da možete u isto vrijeme i ukloniti višak ljepila.

Nakon završetka ovog postupka, možete uzeti meku krpu i popraviti ozbiljnije rubove platna oko perimetra. Pokušajte ne razmazati tkaninu na pozadini, ali samo je snažno pritiskanjem. Potrebno je djelovati tako kako bi se očuvao početni dekorativni uzorak. Kada to učinite, izrežite građevinski nož ispod dodatne baterije i na ovom mjestu ponovno popravite mrežu u zidu, ako je potrebno, ispiranje ruba lagano ljepilo.

Na isti način, svi ostali platnici su zalijepljeni, postupno se uklapaju međusobno. Razmotrite drugu takvu važnu točku. U nekim slučajevima, na mjestu zglobova pozadina, potrebno je lijepiti laganu traku tankog papira.

To se posebno odnosi na zidove koji su ukrašeni pjenom, a na vrhu gipsane ploče. Dakle, pozadina će biti bolje ostati uz rubove, a neće biti boju zida čak ni u malim prazninama.

Nakon trajanja cijele sobe, otprilike tri dana ne otvaraju prozore i vrata tako da je pozadina u potpunosti uhvatio i nije nestalo. Kao što ste uspjeli biti sigurni, čak i na zidu, izolirani pjenom, možete uspješno gurati pozadinu vlastitim rukama, ako je ispravno pripremljena. Načelo tkališta nije posebno različito od obično plaće betonskih zidova.

Čitaj više