Dekor pozadine s vlastitim rukama: ukras namještaja i zidova

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Unutarnje stijenke
  • Wallpaper Patchwork
  • Uređenje namještaja
  • Dekorativni zidni ukrasi

Po završetku popravka ne postoje rijetko mnogi materijali, uključujući i završnu obradu, ostaje neiskorištena. Ponekad joj je žao zbog pogrešnog materijala, u kojem slučaju se može koristiti u nestandardne svrhe. Na primjer, pozadina nakon mahging zidova može se koristiti za obavljanje raznih ukrasa. Ukrasni zidovi s pozadinskim ostacima mogu se obaviti vlastitim rukama.

Dekor pozadine s vlastitim rukama: ukras namještaja i zidova

Slikarstvo Wallpaper omogućuje skrivanje malih nedostataka zidova zidova.

Uz pomoć preostale pozadine, moguće je ne samo ukrasiti zidove, već i police ili druge namještaj. Dakle, možete postići značajno poboljšanje u izgledu bilo koje sobe: iz svlačionice ili spremišta u dnevni boravak. Uz pomoć dekor, možete čak i osvježiti stari namještaj. Nekoliko izvornih ideja za ukrašavanje zidova, a ne samo s pozadinom o tome će se raspravljati.

Unutarnje stijenke

Unutarnje površine namještaja, u pravilu ne mogu utjecati na dizajn visoke klase ili izvorni dizajn. Ali u otvorenim ormarima, čak su i unutarnji zidovi stalno na vidiku, pogotovo ako se nalazi u dnevnom boravku. U tom slučaju, vaša pažnja, a vaši gosti će biti nacrtani ne samo na sadržaju polica, nego i na njihovom izgledu.

Dekor pozadine s vlastitim rukama: ukras namještaja i zidova

Shema omatanja pozadine u kutovima.

Ako koristite pozadinu za lijepljenje unutarnjih zidova police ili police (stražnje i strane), tada će ovaj predmet unutrašnjosti izgledati potpuno drugačije.

Ako koristite ovu metodu dekor, obratite pozornost na odabir pozadina. Dekoracija unutarnjih zidova polica je prilika za donošenje svježih boja u unutrašnjost i proširiti naglasak u sobi. Stoga, odaberite materijal koji se razlikuje u boji od onoga što se zalijepi na zidovima. Tako možete tematski povezati dizajn raznih soba u vašem apartmanu. Stražnji zid možete spremiti s različitim pozadinama u svakom odjeljku za police. To će dodati svjetlinu u unutrašnjost.

Članak o toj temi: Koje su električne sheme

Natrag u kategoriju

Wallpaper Patchwork

Ukrasni ukras može se izvesti dijelovima različitih pozadina. Mogu se zalijepiti tako da izgleda kao patchwork. Dakle, najbolje je naglasiti patchwork stil na jednom zidu u zatvorenom prostoru. Možete koristiti materijale koji ostaju čak i nakon jednog popravka. Zanimljivo je pogledati u vrtić. Možete pronaći slike iz različitih bajki ili crtića. Za djevojku možete koristiti cvjetne otiske različitih boja. Najviše od svega, takvi dekor zidovi pogodni su za stanovanje, uređene u zemlji, shebbi šik ili retro.

Patchwork zid je jednostavno stvoren. Morate pripremiti kvadratne komade pozadina različitih boja u traženoj količini.

Dekor pozadine s vlastitim rukama: ukras namještaja i zidova

Wallpaper lijep krug s četkom s držačem za opruge.

Potrebni su u slučajnim redoslijedom kako bi se držali pripremljeni zid (nakon poravnanja i prajmera).

Početi raditi s vrha zida. Svaki zaklopci trebaju izgladiti suhu i čistu tkaninu. Ako koristite tanku pozadinu, bolje je objaviti ih s malim slojem. Takav materijal može lagano "sjesti" nakon sušenja ljepila, a šavovi između zaklopa postat će previše vidljivi. Uzmite ovo, kada izračunate potreban broj kvadrata. Gusti materijal može se zalijepiti u zglob. Prednosti takve pozadine za puhanje su da pojedini kvadrati ne moraju biti prilagođeni uzorom ili uzorom.

Natrag u kategoriju

Uređenje namještaja

Koristite pozadinu i ukrasite te stranice u sobi, koja se može staviti ispod stakla. Može biti stol u dnevnoj sobi ili zid zida iznad pločice u kuhinji. Ova metoda može se dati drugi život s zastarjelim objektima namještaja, posebno teme koje nisu u najboljem stanju. U ovom slučaju, na površini stola, krevetni stolovi ili prsa, možete staviti komad pozadine i vrh s čašom dovoljne debljine. Staklo platno mora biti prikladna veličina i zaobljeni rubovi. Pričvrstite ga na površini može biti ljepilo ili vijke s dekorativnim šeširima.

Moguće je ne samo organizirati dekorativnu pozadinu pod staklom, već i za spašavanje bilo koje površine namještaja.

Dekor pozadine s vlastitim rukama: ukras namještaja i zidova

Uzorak čišćenja zida: - čišćenje s strugačem, b - zaglađivanje s listy ili zglobnim graterom, u - shema za pomicanje radnog alata.

Članak o temi: Visokokvalitetan namještaj od štitova vlastitih ruku

Neravne ili obložene površine mogu biti skrivene ispod pozadine. Da biste to učinili, površina se mora očistiti, polirati i pripremiti za lijepljenje premaz. Koristite uobičajeni ljepilo za pozadinu. U pravilu, zasebne unutarnje stavke, kao što su stolovi uz krevet ili pisani stol.

Kada koristite guste vinilne pozadine, ne možete brinuti o tome što mogu biti prljave. Možete očistiti vlažnom krpom ili spužvom. Ali ako lijepite prednju površinu pozadine papira namještaja, preporučuju se da pokrije sloj laka. To će ih zaštititi od oštećenja i kontaminacije.

Da biste to učinili, morate se pridržavati određene tehnologije. Imajte na umu da otvaranje vinilne pozadine nije kategorički preporučeno, jer se ovaj materijal može otopiti pod utjecajem laka. Ova metoda liječenja površine za parnične pozadine je prikladna, koja će nakon obrade laka postati malo tamnija. Razmotrite ovo kada odaberete boju materijala. Prije nanošenja laka na pozadinu morate primijeniti zaštitni sloj, koristiti za ovaj prajmer na PVU. Umjesto PVA, možete koristiti ostatke ljepila pozadine. Tanki sloj ovog pripravka se nanosi na površinu završnog materijala kada se zaštitni sloj osuši, na vrhu može biti lakiran. Preporučljivo je dati sklonost lakiju na bazi vode. Prije primjene pozadine, preporučuje se izvršavanje cijelog postupka na malom uzorku kako bi se pogledala reakcija materijala na laka.

Natrag u kategoriju

Dekorativni zidni ukrasi

Uređenje zidova koji koriste zidne ostatke ne smanjuju na jedan samostalni zidovi. U tu svrhu možete napraviti razne uzorke dekor koji će ukrasiti bilo koji interijer. Jedan od najjednostavnijih načina je položaj na zidovima okvira za fotografije s komadima pozadine. Kupite nekoliko okvira napravljenih u istom stilu, umetnite pozadinu u njih i drveće na zidovima. Preporučljivo je koristiti prigušene tonove jedne boje, ako je glavni dizajn sobe svijetli s uzorkom ili ukrasom. Naprotiv, ako su zidovi u sobi jednobojni i ne jako svijetli, uz pomoć dizajnerskog okvira možete diverzificirati i dodati boje.

Članak o toj temi: Raspodjela soba i hodnika LED vrpca

Zanimljiva opcija je proizvodnja panela. Ova metoda je slična prethodnom, ali samo pozadinu nije umetnuta u okvir, već je zalijepljen na ploču panela, iverice ili guste kartona. Pozadine moraju se držati na prednjoj strani kako bi ih pokrenuli natrag i potpuno zatvorili strane ploče. Iza ploče morate napraviti suspenziju. Možete objesiti sat, fotografiju u okviru ili drugom komadu dekoracije.

Neobična ideja je držati se na zidnu pozadinu u obliku graška. Potrebno je smanjiti šalice iz tapeta i zalijepiti ih na zid. Kako će te šalice izgledati iu kojoj redoslijedu zalijepiti na zidu ovisi samo o vašoj mašti. Najučinkovitije, takav dekor će izgledati u vrtić, iako s određenim izborom boja i stilova materijala, tako da možete ukrasiti bilo koju sobu u apartmanu.

Ažuriranje unutrašnjosti u prostoriji je moguć uz pomoć neovisno izrađenih lažnih metara od pozadine druge boje. Za njihovu proizvodnju, dionice:

  • komad pozadine različito od glavnog ukrašavanja zidova;
  • ljepilo za pozadinu;
  • Letvica, plastične trake ili drvene letvice koje se mogu koristiti za uokvirivanje pseudoparnela;
  • Tekuće nokte ili drugo ljepilo.

Stavite komad pozadine izravno na zid na vrhu glavne završne obrade. Pričekajte dok ljepilo nije suha. Izvesti okvir od ubranih materijala.

Dakle, moguće je ukrasiti svaku sobu u apartmanu jednostavno i brzo s pozadinom. Da biste to učinili, uopće nije potrebno kupiti cijeli roll, materijal koji ostaje nakon popravka je savršen. Pozadina možete koristiti za udisanje drugog života u stari namještaj ili osvježite zidove raznim dekorativnim proizvodima koje svatko može napraviti vlastitim rukama.

Čitaj više