Kako izbjeći žuljeg plastičnog prozora: korak po korak upute

Anonim

Kako izbjeći žuljeg plastičnog prozora: korak po korak upute

Svaka domaćica traži savršenu čistoću u svom domu. Nemoguće je otići bez prozora. Treba razmotriti najvažnije onečišćenje na prozoru prozora - prašinu s ulice i tragova iz posuda. Možete potrošiti mnogo vremena čišćenja kontaminanata, osobito na izbjeljivanje žutih mjesta kako biste prozoru dali prekrasan pogled.

Kako Fatame Plastični prozor sa kućnim kemikalijama: Uputa korak-po-korak

Kako izbjeći žuljeg plastičnog prozora: korak po korak upute

Prozori od plastike manje je kapriciozan od drvenog. Ali jedini nedostatak plastičnih prozora je prekomjerno stvaranje žute muhe pod utjecajem kontakta s vodom, kao i ultraljubičastim zrakama.

Kako izbjeći žuljeg plastičnog prozora: korak po korak upute

Najvažnija stvar u eliminaciji mrlja i prljavštine na prozorskoj dasci je ispravno odabrano sredstvo za čišćenje. Naravno, ako mrlje nisu tako stagnirajuće, onda ih možete pokušati očistiti otopinom sapuna. Ali ako se mrlje više ne trljaju, razni domaći proizvodi dolaze do spašavanja. Nekoliko vrsta razlikuje se, od kojih svaka zaslužuje posebnu pozornost:

  • Topljenje
  • Sprej
  • Čišćenje

U ovom trenutku, na policama možete pronaći razne učinkovite, sredstva za čišćenje. Najpristupačniji i univerzalni sredstva za čišćenje su Domasestos, gospodinProper, kometa , Oni će savršeno pomoći da se riješe mjesta nakon montaže pjene i žute.

Kako izbjeći žuljeg plastičnog prozora: korak po korak upute

Postrojenje za prskanje za plastiku također će pomoći u čišćenju prozora iz stagnira žutih mrlja. Oni su prikladni za korištenje, jer oni štite svoje ruke od izravnog kontakta s kemikalijama, kao i prikladnim za instant pročišćavanje jakih kontaminanata, jer sadrže alkohol amonijaka. Na primjer, tvrtka Edelweiss. Jedini nedostatak sredstava za prskanje je kaustičan miris. Deterdženti uključuju: CIF "," Pemiolux "," Sanelit. Imaju povoljnu površinu od mrlja, brzo pjene i savršeno isprati vodom. Svaki alat zahtijeva pažljivo izvršenje namjerne upute.

Članak na temu: Upute kako ukloniti trim vrata prtljažnika

Kako izbjeći žuljeg plastičnog prozora: korak po korak upute

Trebate znati! Čišćenje plastične prozore je preporuča meka spužva ili pamučna tkanina, kako ne bi ogrebala površinu prozorskog praga prilikom čišćenja.

Plastika, kao i svaki drugi materijal, zahtijeva njegov specifični priručnik za čišćenje. Razmotrite glavne faze pročišćavanja plastičnih sustava Windows:

Kako izbjeći žuljeg plastičnog prozora: korak po korak upute

  1. Potrebno je početi čišćenje prozora s pročišćavanjem prljavštine i prašine na površini prozora. Potrebno je prvobitno obrisati suhom krpom, a nakon već mokre. Ako se mnogo prljavštine akumulira, možete spavati s pragom s metlom.
  2. Nakon čišćenja površine, morate uzeti specijalizirano sredstvo za čišćenje i slijediti upute, morate primijeniti sredstva za prozorske prozorske tkanine s krpom sa svjetlom kružnim pokretima. Nakon čišćenja, morate isprati prozorsku prozor s istom vlažnom krpom i ostavite ga do potpunog sušenja.

Kako izbjeći žuljeg plastičnog prozora: korak po korak upute

Vrijedno je pamćenje! Što se mrlje ostaju na plastičnoj prozori, to je teže čišćenja.

Narodne recepte: što izbjeljite plastični prozor

Ako postoje djeca u kući ili ljudi žive u kući, koji imaju alergije na kućne kemikalije, narodni lijekovi dolaze do spašavanja. Osim toga, ne trošiti veliki novac na kupnju proizvoda za čišćenje, možete se pripremiti od subwoofera ne manje učinkovitih načina za pročišćavanje prozora kod kuće. Razmotrite neke od njih:

  1. Najčešća sredstva je mješavina sode i praha za pranje. Potrebno je uzeti sok i prašak u jednakim količinama. Nanesite na svjetlo pokreta s krpom. Nakon toga, bit će potrebno pranje ostataka smjese. Da biste to učinili, možete koristiti istu dobro apsorbiranu krpu, koja prije mora biti malo natopljena vodom.
  2. On se vrlo dobro nosi sa žutim alkoholom. Ali kada se koristi, trebate slijediti određenu uputu. Tijekom čišćenja trebate koristiti gumene rukavice. I kao što je alkohol vrlo otrovan, tijekom čišćenja prozora je potrebno za zrak prostora za trošenje toksina i nestanka neugodnog mirisa. Možete koristiti alkohol. Nakon zahvata morate obrisati prozorske prozore vlažnom krpom.
  3. Možete koristiti aceton ili tekućinu za uklanjanje laka. Ali mora se uzeti skrb, jer se neke vrste materijala mogu otopiti u acetonu. Operite pamučni disk ili vunu u acetonu i svjetlu, pomak površine u horizontalnom smjeru za početak obrišite prozor.
  4. Izvrsni asistenti u borbi za snježnobit probile su i ekonomski sapun, stomatološki prah i kreda. Koriste se, u pravilu, u jednostavnim slučajevima, a ne stagnantnim magicama. Bilo koja od ovih sredstava ne zahtijeva nikakav povećani oprez tijekom čišćenja. Svaki od tih sredstava treba se primjenjivati ​​zasebno, au nekim slučajevima možete ih pokušati koristiti zajedno. Nakon čišćenja od žutih mrlja, prozorska ptica bi trebala biti žičana lagano vlažna tkanina.
  5. Mješavina sode i octa koristi se za uklanjanje starih, stagniranih žutih mrlja na prozorskoj dasci. U početku, mala količina sode ulije u mrlje, a zatim spužva koja je prethodno bila pogledala u octu, utrljajte mrlje s kružnim pokretima. Dugo vremena napuštanja sode na prozorskoj dasci, ne preporučuje se, jer je moguće da se pojava bijelih mrlja, koja će se razlikovati od glavne boje prozorskog praga.

Članak o toj temi: Kakav punilo za vrata je bolje odabrati i za koje kriterije

Kako izbjeći žuljeg plastičnog prozora: korak po korak upute

Vrijedno je znati! Ako nakon čišćenja prozorskog praga s raznim, i folklornim i shopping agentima, ne stječe vidljivo čišćenje i nije isprano, onda možete kupiti samoljepljivi film.

Kako oprati plastične prozore: video

Čitaj više