Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

Anonim

Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

Ako u kući postoji mačka, njegovi će se vlasnici neizbježno suočiti s problemom povezan s uklanjanjem mirisa urina mačke. A za sve vrste razloga, odrasla mačka također može obilježiti teritorij.

Ako ne možete odmah dovesti do mirisa kaustičkog i otpornog mirisa urina, onda će se kućni ljubimac vratiti na mjesto i dogovoriti toalet iz njega, tako da je potrebno brzo eliminirati miris i poduzeti mjere kako bi se spriječilo ponavljanje ove neugodne situacije.

Zašto mačka ne ide u ladicu

Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

Mačke camrics, mogu postojati mnogo razloga zašto ne idu u ladicu

Kada malo mačića još nije naučio otići u pladanj, može organizirati WC na bilo kojem mjestu.

Postupno raste i koristi se za suočavanje s potrebom na posebnom mjestu, gdje vlasnici instaliraju ladicu, ali ako odrasla mačka ide na zahod ne na uspostavljenom mjestu, to se može dogoditi iz sljedećih razloga:

  1. Mačka ne voli njezinu ladicu. Prilikom odabira ladice za njegov ljubimac, vlasnici moraju uzeti u obzir da će mačić odrasti i stoga se njegov toalet pokupiti na bruto. Veličina pladnje trebala bi najmanje 1,5 puta manje od odrasle osobe. Kada je u stanu nekoliko mačaka, zahod za svatko treba biti odvojen, jer je to mirno i skrovito mjesto koje predstavnici mačje obitelji ne vole međusobno dijeliti. Također, razlog zašto mačka ne ide u njegovu pladanj, to može biti njegovo loše kvalitetno čišćenje i pranje. Mačke imaju vrlo razvijeni miris, i oštro se osjećaju kada se zahod ne ukloni. Da biste to učinili, potrebno je svakodnevno očistiti mačju ladicu od smeća i izmetnika s uporabom deterdženata.

    Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

    S bolešću urinarnog trakta, mačka jednostavno nema vremena za dostizanje ladice

  2. S pojavom novih mirisa, mačka može odgovoriti na takav način da se utopi novi miris, odlazak na toalet s mjestom odakle dolazi, tako da morate biti vrlo pažljivi za cipele gostiju i imate ga tijekom posjet domaćem kućnom ljubimcu.
  3. Mačke su vrlo suptilne prirode i zahtijevaju odgovarajući odnos. Oni ne prihvaćaju grubost i previše trajne milure, tako da zbunjeni komplet može izjaviti svoj nezadovoljstvo, odlazak na toalet na pogrešnom mjestu.
  4. U nekim bolestima i u prilično starosti, mačke se mogu osloboditi mokrenjem, a ponekad se razvijaju inkontinencija.
  5. Mačka s malom mokrenjem može obilježiti teritorij na taj način o svom primatu. A miris naljepnica je više kaustičan od mirisa urina.

Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

Ako je mačka prošla pokraj pladnja, odmah uklonite urin, inače je mjesto natočeno mirisom

Ako se situacija dogodi kada je mačka bila pretvarana na mjestu nije posebno za to, na podu, potrebno je odmah početi čišćenje i obavljanje aktivnosti koje osiguravaju uklanjanje rezultirajućeg mirisa.

Svi vlasnici mačaka su upoznati s problemom eliminiranja mačke urina. Može se ukloniti, ali to nije lako, a te poteškoće donosi u život vlasnika mačaka. Kada se pronađu lonti, mora se brzo ukloniti, ostavljajući ništa. Da biste to učinili, možete koristiti papirne salvete. Urine se brzo suši i nakon toga postaje gotovo nevidljiva.

Svježa mokraća treba odmah ukloniti, jer nakon što se suši, to će biti nemoguće učiniti.

Kada se vlaga, miris odmah pojavljuje na suhe urinu, čiji intenzitet nije manje početni. To je posebno vidljivo na cipelama, nakon prvih čarapa, miris izgleda nepodnošljivo.

Lijek miris

Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

Postoji mnogo novca nego što možete povući miris mačke urine s poda. Njihova uporaba ovisi o vrsti premaza, koja sadrži izvor neugodnih mirisa i vremena od trenutka mokrenja prije početka aktivnih akcija kako bi se uklonile posljedice tih događaja.

  1. Najčešći i pristupačniji alat po kojem je svaka površina očišćena i koja će ubiti sve mikrobe - to je votka, s kojom je moguće uspjeti čak i pri čišćenju dugogodišnjih mjesta, a kada eliminira neoplazme od kućnih ljubimaca, ovaj proizvod je još više učinkovit. Jedini nedostatak ovog agenta je alkoholna aroma, koja je eliminirana mnogo lakše tijekom mokrog čišćenja.
  2. Warmansko rješenje se također koristi kao sredstvo za uklanjanje teške arome. Ovaj lijek je posebno učinkovit pri čišćenju vanjskih premaza i linoleuma. Rješenje treba oduzeti tako da nakon njegove uporabe na površini nije bilo tragova i mrlja.

    Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

    Čak i žbuka kućanskih sapuna može pomoći da se nosi s mirisom.

  3. Razrijeđeni sok svježe stisnutog limuna pomoći će ne samo očistiti površinu poda i eliminirati neugodan miris, ali će doprinijeti odbiti želju četveronožnog stanovnika stana kako bi otišao na zahod u mjestu tretiranom limunskom kiselina.
  4. Da bi se uklonili tragovi mačji WC s poda i uklanjanjem mirisa, koristi se octa razrijeđen s vodom u odnosu na jedan dio octa u tri dijela vode.
  5. Kada koristite sodu, to je posipana. Otisci stopala i mjesta koja nisu odmah pronašli, možete otići nekoliko sati za pažljiviji uvod u njih rješenje, a zatim očistiti i oprati.

Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

Alkohol ili vodka otapaju aromatske tvari sadržane u mačju mokraći

Nakon prerađivanja mjesta izmet, pogoršavajući neugodni miris s tim sredstvima, površina poda mora biti isprana uz uporabu kemijskih sredstava za čišćenje.

Ovisno o vrsti podne obloge, mogućnost korištenja različitih alata može se definirati na tablici:

Pogled na premazeZnači preporučeno za uporabu
jedanTepih, tepihGlicerin, sapun ekonomski, mješavina sode s octom (3: 1), smjesa tekućeg sapuna s peroksidom (2 žličice sapuna na staklu s peroksidom)
2.Linoleum, laminat, parket itd.Octa, tekući glicerin, mangan

Kako bi se spriječilo pokušaje mačke da ode na zahod na pogrešnom mjestu, potrebno je češće čistiti i oprati Cat ladicu uz korištenje posebnih sredstava.

Posebni alati za uklanjanje mirisa

Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

Koristiti profesionalni proizvod, djelovati u skladu s uputama

Postoji mnogo novca za mačju skrb, među kojima su stručnjaci razvili stručnjaci za uklanjanje mirisa. Mogu biti predstavljeni u obliku granula, sprej i sve vrste pasta.

Profesionalni čistači moraju se koristiti u strogom skladu s uputama vezanim za njih, prema kojima je potrebno da se određeno vrijeme za učinkovito djelovanje enzima koji su dio korištenog lijeka.

Uz pomoć tih sredstava koja ubijaju neugodan duh, možete očistiti mačju ladicu i eliminirati neugodan miris s površine poda podne tepiha. Za detalje o tome kako se riješiti mirisa urina, pogledajte ovaj videozapis:

Za otkrivanje obojenih mjesta iz mačji WC-a se koristi crna žarulja sa žarnom niti. U zrakama njezinih svjetla takva mjesta svijetli žute.

Prevencija

Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

Kako bi se manje borili protiv mrlja i mirisa mačji urina, potrebno je provoditi preventivne mjere, upozoravajući neovlašteno pražnjenje kućnog ljubimca na pogrešnim mjestima i ne dopuštajući ponavljanje slučajeva.

Odabrano u veličini i redovito čišćeni Cat Ladica pomoći će učiti mačku hodati samo tamo.

Nego da donese miris mačke urine s poda u stanu

Miris limuna će uplašiti kućnog ljubimca

Ako se nevolja već dogodi, a zatim nakon čišćenja mjesta gdje je mačka otišla ili gdje je mačka označena, može se pljuskati sokom od limuna ili samo staviti komad limuna tamo, koji će pomoći da ostavite kućnog ljubimca s ovog mjesta.

Posebni aromatski proizvodi propisani u stanu također doprinose neuspjehu mačke od pražnjenja na pogrešnim mjestima, jer ne vole oštre mirise. Za detalje o tome kako podučiti hirovitu životinju u ladicu, pogledajte u ovom videozapisu:

Svi navedeni znači i lijekovi mogu ukloniti mrlje i eliminirati mirise mačke urina. Međutim, tako da nije potrebno boriti se protiv ovog fenomena, potrebno je utvrditi zašto kućni ljubimac krši uspostavljena pravila i eliminirati ove razloge što će doprinijeti posjetu toaletu u mačji ladici posebno dizajniran za to.

Članak o temi: Dizajn stropova u hodniku: Dizajn od suhozida

Čitaj više