Kako napraviti kružni stol za električni izaz s vlastitim rukama?

Anonim

Proizvodi iz drva i ljudi koji se bave proizvodnjom predmeta modernog života iz tako modernog i ekološki prihvatljivog materijala, svake se godine pojavljuju sve više i više. Svaki majstor koji radi s tankim detaljima trebao bi imati kružni stol na zalihi. Ali ne mogu svatko priuštiti tako skupo zadovoljstvo.

Kako napraviti kružni stol za električni izaz s vlastitim rukama?

Krug kruga tablice.

Napravite profesionalni kružni stol može biti izrađen od konvencionalnog drvenog stola i električnog bicikla, koji ima svako drvo čarobnjaka.

Što kružni pogled iz slagalice i što je unutar njega?

Stroj iz Electrolybiz će doći u ruci ne samo pilot stručnjaka na drvetu, nego i običnu osobu koja voli napraviti stvari poput vlastitih ruku. Imajući pri ruci takva tablica može lako izrezati složeni curvilinear krug bez ometanja njegovog integriteta. Kružna kartica koju su napravili vlastitim rukama će se nositi s gipsanim ploča i plastike jednako lako kao i kod iverice, vlaknastih ploča i šperploča.

Upotreba takve tablice postala je popularna u namještaju i glazbenoj proizvodnji zbog mogućnosti pila složene dijelove. Pila, izvedena s radne površine stola, ima mehanizam za povezivanje radilice i električni motor koji se nalazi na dnu. Mehanizam za povlačenje pile može se nalaziti ne samo na dnu, već i na vrhu radne površine.

Kako napraviti kružni stol za električni izaz s vlastitim rukama?

Shema sklopa prednje tablice.

Postoje određene značajke rada s kružnim tablicom. Da biste ispravno obradili dio, potrebno je postaviti ga na površinu tablice i okretati pilu pod različitim kutovima, napraviti rez. Kružni s rotirajućim mehanizmom i vodičima vrlo su prikladni i jednostavni za rukovanje. Duljina rezervi izravno ovisi o dužini stola. Moć motora montirana na stroju za malu proizvodnju ili uporabu amatera u garaži je dovoljna unutar 100-150 W.

Važno je za kružnu tablicu prisutnost visokokvalitetnog mehanizma za povezivanje radilice koji može osigurati kretanje pile.

Članak o temi: Ideje za ukrašavanje svjetiljki to čine sami

Obično se u prodanim strojevima za bilježenje koristi mehanizmi s radnom amplitudom pokreta od 3-5 cm i frekvencije oscilacije od 1000 u minuti. Prisutnost podešavanja brzine omogućuje vam rad s različitim materijalima i napraviti dubinu rezanja od 10 cm. Telenice za takve strojeve koriste se u različitim veličinama, ovisno o željenoj debljini reza. Maksimalna duljina instaliranih pila je 35 cm.

Koristeći vijke i opruge, željena napetost prašine se lako postiže preko cijele duljine. Ako to nije učinjeno, piljenje će lako prekinuti, unatoč debljini i širini. Gotovo svi modeli opremljeni su kompresorom za čišćenje radne površine s zrakom. Uz nadoplatu možete uzeti stroj s instaliranim blokom za bušenje rupa, što uvelike olakšava rad majstora. Uz takav unaprijed instalirani blok više ne mora biti ometen u potrazi za vježbom: sve se može učiniti na jednom tablici.

Kako napraviti stroj iz običnog električnog izazivanja s vlastitim rukama?

Kako napraviti kružni stol za električni izaz s vlastitim rukama?

Radna shema na kružnom tepu.

Postoje mnoge varijante kružnih stolova koje su napravljene vlastitim rukama iz električnog bizona. Prije početka proizvodnje takve tablice preporučuje se da vidite primjere rada drugih majstora i odlučuju o funkcijama koje bi vaš uređaj trebao imati. Nije potrebno napraviti ozbiljnu modernizaciju elektrolybiz, ona će također biti lako nositi se s ulogom mehanizma za povezivanje radilice i glavnog pogona.

Za brže ugradnju profesionalnog tablice možete uputiti proizvođači i naručiti gotovu platformu. Ali takve platforme su standardne i ne odgovaraju svima. Nitko osim ne možete sastaviti tablicu za vaše potrebe.

Prvo morate voditi brigu o samoj stolu. Neka bude pouzdana i izdržljiva bolja od metala. Na površini morate napraviti duguljastu rupu ispod pile. Rupe za pričvršćivanje Electrolybiz preporučuje se tajno na dnu same tablice.

Ako često namjeravate koristiti domaću kružnu stolu, bolje je instalirati ograničive i voditi tračnicu na radnu površinu za brži i udoban rad.

Da se ne bi omesti od posla kada trebate napraviti rupu, bolje je opremiti tablicu s jedinicom za bušenje. Ovaj dizajn s kompetentnom montažom omogućuje vam odspojite električnu seriju iz tablice na bilo koju minutu i koristiti ga za izravnu namjenu.

Članak na temu: Kako graditi okvir kuće 6x6 m?

Ako ste vrlo često pomoću slagalice u ručnom načinu, bolje je dobiti drugu instancu za tablicu. Inače, stalno morate potrošiti napore za uklanjanje i instalaciju. Trošak visokokvalitetnih elektrobala nije tako velik, tako da profesionalni stol ćete imati mnogo jeftinije od tvornice.

Jedini nedostatak potpisanih trupaca je nedostatak protežu proljeće. Zbog toga je domaća jedinica značajno ograničena u pijenju krivulja linija. Ali ovaj problem je riješen prilično jednostavno, samo trebate napraviti rockera s jedne strane na nogu, a na drugoj na Streng Springs.

Postoji još jedan način rješavanja problema s prekidom s 2 valjka. Ali prva metoda je mnogo pouzdanija, tako da izmišljajući nešto novo se ne preporučuje. Prije korištenja nove tablice za cirkulaciju, budite sigurni da odspojite pomicanje ploča električnog predvorja.

Nemojte se bojati eksperimentirati, a vaš profesionalni stol iz Manual Electrolybiz će biti nekoliko puta bolji i jeftiniji od kupnje u trgovini. Tablica dizajna tvornice nikada neće biti tako ugodna, jer se radi za svakoga, a ne za vaše osobne potrebe. I, kako bi se zaštitili od viška troškova za preradu kupljenog tema, nemojte se bojati napraviti svoje. Uostalom, ono što se radi s vlastitim rukama nikada neće dopustiti i biti ugodno tijekom rada i popravak.

Čitaj više