Ispiranje kasa Električni šok: recenzije i savjeti za odabir

Anonim

Ispiranje kasa Električni šok: recenzije i savjeti za odabir

Elektroschvabra je moderan uređaj za čišćenje, koji djeluje iz električne energije i izvana nalik uobičajenom krpu.

Prednji dio strukture najčešće se stvara u obliku trokuta, dok na jednoj strani pričvrstite dugu ručku radi lakšeg čišćenja, a na druge - posebne mlaznice za različite načine.

Vruća para se formira u posebnom odjeljku i poslužuje se na tkanini uređaja. Postupak čišćenja često se proizvodi bez upotrebe kemikalija, jer je topla voda sposobna savršeno nositi s uklanjanjem prašine i kontaminacije. U ovom članku detaljnije ćemo razmotriti karakteristike elektrochwabr za pranje pod, kao i specifične modele takvih uređaja.

Karakteristike elektroshvabr

Ispiranje kasa Električni šok: recenzije i savjeti za odabir

Par snage u takvom uređaju može se podesiti

Prilikom odabira bilo kojeg uređaja, uvijek biste trebali temeljito proučavati njegove karakteristike. Elektrošim za pod ima dovoljno svojstava i pokazatelja koji ga razlikuju od uobičajenog uređaja. Učinimo ih detaljnije:

  1. Vrijeme rada uređaja. To se odnosi na vrijeme neprekidnog rada uređaja dok se voda ne ponovi u posebnom odjeljku. Dakle, utvrđeno je koliko često ćete biti ometeni na preljev vode. Odvojeni uređaji mogu raditi do sat vremena bez postupka punjenja vode.
  2. Podešavanje opskrbe parom - karakteristika koja gotovo svi modeli imaju. Možete promijeniti snagu pare ovisno o vrsti čišćenja, koja se trenutno održava.
  3. Moć uređaja. Kako bi se osiguralo visokokvalitetno čišćenje, elektroshum mora imati potrebnu snagu. Što je to više karakteristično, brže će se dogoditi voda. Osim toga, učinkovitost čišćenja također je izravno ovisna o indikatoru napajanja. Proračunski modeli moraju imati kapacitet od najmanje 1200 W.

    Ispiranje kasa Električni šok: recenzije i savjeti za odabir

  4. Vrsta konfiguracije. Elektroschvabra je trebala uključivati ​​mlaznice za čišćenje različitih premaza i detaljnih uputa. Što je veći broj mlaznica, činjenica MRP-a.
  5. Par temperature. Označava snagu para i ima izravan utjecaj na kvalitetu uređaja. Što je viši ovaj pokazatelj, bolji će se masne mrlje i drugo zagađenje.
  6. Dostupnost na prodaju. Obratite pozornost na noviji i najpopularniji modeli. Zastarjeli uređaji su bolji ne kupiti, jer će njihove karakteristike biti mnogo gore.
  7. Recenzije. Prije kupnje preporučujemo pažljivo učenje povratnih informacija za određene modele. Pokušajte izbjeći stjecanje uređaja s velikim brojem negativnih recenzija.

Članak o toj temi: kutni bar za zatvarač u kupaonici

Shema pripreme električnih udara je sljedeća.

Ispiranje kasa Električni šok: recenzije i savjeti za odabir

Prednosti strujnog udara

Ispiranje kasa Električni šok: recenzije i savjeti za odabir

S ovim krpi, također se možete riješiti masnih mrlja

Takvi uređaji imaju niz prilično značajnih prednosti u odnosu na uobičajenu braću. To uključuje:

  1. Brzina čišćenja bit će značajno veća. Osim toga, nije potrebno koristiti dodatna kemijska rješenja.
  2. Kvaliteta čišćenja. Možete jednostavno ukloniti čak i stare mrlje masti zbog snažne snage napajanja.
  3. Ekologija. Nakon čišćenja, možete biti sigurni da će svi mikrobi i bakterije biti uništene.
  4. Možete očistiti odjeću, tepihe, automobile. Za detaljan videozapis o električnim zatvaračima pogledajte ovaj videozapis:

Ali postoji takva odluka i njegovi nedostaci. To uključuje cijenu uređaja, koja je prilično visoka i potreba za električnom energijom za čišćenje. Bez struje, uređaj neće raditi.

Elektroswabre modeli

Electric Mop ima samo ogromnu raznolikost modela. Postoje i skupe i proračunske opcije. Upoznajemo se s nekim modelima:

  • H20 X je prilično popularno rješenje iz Kine. Mop u obliku trokuta. Model se pozicionira kao proračunska odluka, ali ima vrlo dobru funkcionalnost. Ima prilično dobar kompletan set. Uključuje mlaznice za čišćenje odjeće, za pranje prozora i tepiha. Kapacitet vodenog prostora je 0,4 litre. Ovo je prilično dobar pokazatelj. Minusi uključuju proizvodnju materijala i prilično veliku težinu modela.
  • Krajnje Odisey Q-606. Također proizveden u Kini. To je proračunsko rješenje s dobrom funkcionalnošću. Težina proizvoda je samo 2 kg, to je vrlo dobar pokazatelj. Savršeno pogodan za čišćenje na otvorenom i zidu. Ima vrlo važnu prilagodbu hrane za paru. Međutim, komplet za isporuku nije tako bogat kao što bih htio. Broj mlaznica je minimiziran.
  • Black & Decker FSM1630. Ovaj model se već odnosi na skuplju cijenu kategoriju. Međutim, omjer vrijednosti i kvalitete je na iznimno visokoj razini. Prednosti uključuju vrlo skupno vodni odjeljak koji se lako možete ukloniti. Još jedna nesumljiva prednost je brzo uključivanje. Bit ćete dovoljno 15 sekundi za početak čišćenja. Osim toga, model ima funkciju automatskog isključivanja i dobre zaštite od razmjera.
  • Philips FC7020 / 01. Uređaj se može koristiti 30 sekundi nakon spajanja na mrežu. Odjeljak za vodu ima posebnu zaštitu od razmjera, tako da se voda može uzeti čak i iz dizalice. Izvana, uređaj je iznimno atraktivan, tako da će se map bez poteškoća uklopiti u unutrašnjost stana. Nedostatak se može smatrati najboljom pogodnošću čišćenja. Kako odabrati učinkovit uređaj, pogledajte ovaj videozapis:

Članak o temi: Izvorni prstenovi za salvete

Kao što možete vidjeti, električne krpe su savršene za čišćenje ne samo pod, već i prozore, odjeću, tepih. Iako je cijena nekih modela prilično visoka, zauzvrat ćete dobiti dobru kvalitetu. Ali izbor, hoće li se preseliti u moderne tehnologije, ostaje samo za vas.

Čitaj više