Zaštita LED trake iz vlage kod kuće

Anonim

LED trake su dugo stekli ozbiljnu popularnost u našoj zemlji, ali se ne mogu primijeniti u uvjetima gdje je povišena vlaga. U tom slučaju moramo koristiti vlade za zaštitu od vlage. Samo su troškovi vrpci za zaštitu vlage vrlo visoki, tako da ih mnogi ljudi odbijaju koristiti. Zapravo, izlaz iz ove situacije je vrlo jednostavan, jer možete samostalno zaštititi LED vrpcu od vlage i kako to učiniti i reći vam u ovom članku.

Kako zaštititi LED vrpcu od vlage

Zaštita LED trake koristeći toplinsko skupljanje

Takav način na koji smo odlučili staviti prvo mjesto, jer se može sigurno nazvati najjednostavnijim i učinkovitijim. Za to nam je potrebno:

  • PVC cijev odgovarajuću veličinu.
  • Brtvilo.

Ako učinite sve u redu, onda dobiti 100% rezultat.

Pravimo zaštitu pomoću cijevi za skupljanje:

  1. Uzmite kasetu i toplinu koja se skuplja. Stavili smo traku i provjerimo veličinu, oni moraju slobodno ležati u cijevi.
    Zaštita LED trake iz vlage kod kuće
  2. Stavili smo cijev preko vrpce (od početka do veze). Uzimamo brtvicu i nježno pustimo između cijevi i vrpce.
    Zaštita LED trake od vlage kod kuće
  3. Kraj vrpce također se obrađuje brtvilo.
    Zaštita LED trake iz vlage kod kuće
  4. Za pouzdanost možete napraviti dodatni lemnjak s sušilom za kosu.
    Zaštita LED trake iz vlage kod kuće
  5. Za pouzdanost veze koristimo toplinu koja se skuplja, to je da li jamči ono što vlaga neće pasti na traku.
    Zaštita LED trake od vlage kod kuće

Tijekom zaštite trebate pažljivo pogledati sve veze. Također provjeravamo integritet PVC-a. Ako postoje pukotine ili nešto drugo, nemojte koristiti. Uostalom, čak i mala kap vode može u potpunosti ukloniti vrpcu, koja se ne može dopustiti.

Bilješka! Ako odlučite napraviti pozadinsko osvjetljenje akvarij s LED vrpcom, tada se ta metoda ne može koristiti. PVC cijev će promijeniti svjetlo sjaja, što može uništiti sve ribe. U tom slučaju koristite samo LED s zaštitom od IP 65 i IP 68.

Zaštita vlage s ljepilom

Sada na našem tržištu možete pronaći poseban ljepilo, koji će sve to učiniti. Međutim, ne preporučujemo ga, jer ima impresivnu vrijednost, au svojim karakteristikama se ne razlikuje od običnog laka, koje djevojke koriste tijekom manikure.

Bilješka! Ova se metoda smatra vrlo kompliciranim, a u smislu pouzdanosti, rezultat neće uvijek. Uostalom, lak se može poništiti u bilo koje vrijeme, itd.

Kako bi se zaštitili na taj način dovoljno da se LED traka i objesite. Dalje, uzimamo prozirni lak za nokte i nježno ga nanesite. Mora postojati takav rezultat.

Zaštita LED trake iz vlage kod kuće

Članak o toj temi: Metode za pričvršćivanje gipsanih ploča

Ako je sve u redu, tada će takva traka zasjati u vodi.

Zaštita LED trake od vlage kod kuće

Stoga smo pregledali s vama načine kako bi zaštitili LED vrpce kod kuće. Pitamo sve pretplatnike da pažljivo slijede upute. Drugi način se ne može preporučiti, previše nepouzdani. Nadamo se da će vam naš članak pomoći ako imate pitanja ili naših načina napišite ih u komentarima, pokušajte zajedno shvatiti u svemu.

Kako napraviti bicikl pozadinsko osvjetljenje LED vrpce.

Čitaj više