Potonuti preko perilice: sve "za" i "protiv"

Anonim

Danas čovječanstvo živi u razvijenoj eri. Već je teško poslati kuću u kojoj nema televizora, hladnjaka ili perilice rublja. Svi oni su namijenjeni olakšati život i dodijeliti vrijeme za komunikaciju s obitelji i prijateljima, rekreacijom i lekcijama u ljubavi.

Ljuska preko perilice: sve

Važno mjesto u svakoj kući je perilica rublja. Štedi vrijeme i trud na pranje. Obično se stavlja u kupaonicu. No, većina ljudi živi u malim apartmanima starog uzorka i smještaju stroj za pranje rublja u njemu je vrlo teško, pa neki traže alternativne mogućnosti za svoj položaj - u kuhinji ili hodniku. Isti jedan koji je odlučio napustiti u kupaonici, vrijedi razmotriti mogućnost postavljanjem perilice rublja ispod sudopera.

Prednosti mode

Područje kupaonice u običnom stanu multi-kata u prošlom stoljeću obično ne više od 4-5 m2. Trebali bi se postići kupka ili tuš, wc i umivaonik, tako da dizajneri često koriste položaj ljuske preko perilice rublja. Dakle, bit će moguće uštedjeti prostor i koristiti ga racionalno. Danas postoji mnogo mogućnosti za takvu udrugu.

Ljuska preko perilice: sve

Važno! Mnogi proizvođači proizvode sudopere posebno za takav položaj, stoga odaberite optimalnu opciju, uzimajući u obzir pojedinačne interijerne značajke, neće biti teško.

Ljuska preko perilice: sve

Sve pozitivne stranke završile su na tome.

nedostaci

Popis negativnih strana ove metode je nešto duže i sastoji se od:

  1. Ako odaberete stroj za pranje rublja posebno pod sudoper, važno je uzeti u obzir da će njegov kapacitet biti 3,5 kg, što je vrlo male, posebno za veliku obitelj.
  2. Pričvršćivanje se provodi izravno na zid. Ne svaki zid će podnijeti takav teret. To se odnosi na plastične particije koje su popularne. Važno je da je zid savršeno gladak i izdržljiv, za gusto uklapanje u njezinu ljusku.
    Ljuska preko perilice: sve
  3. Uključeno u sudoper nalazi se poseban ravni sifon, koji će u slučaju kvara biti teško zamijeniti ili nije moguće.
  4. Ako je umivaonik ili sifon počeo teći, perilica će se morati premjestiti, a to znači da će ga biti potrebno isključiti iz vodovoda i odvodnog kanala, a na kraju rada je ponovno povezan na mjesto.
  5. Stroj za pranje rublja ne može ga dati blizu sudopera za proizvodnju higijenskih postupaka.
    Ljuska preko perilice: sve

Savjeti za instalaciju i odabir ljuske

Kako bi se spriječile neugodne posljedice, vrijedi slušati sljedeće preporuke:

  1. Stroj za pranje se preporučuje dodatno zaštititi kapljice vode iz njega. , Da biste to učinili, preporuča se potpuno zatvorena.
  2. Ispustite cijevi su bolje donijeti na stranu ili šivati ​​iz zida tako da u procesu perilice, cjevovod nije otpušten iz vibracija.
    Ljuska preko perilice: sve
  3. Za pouzdanost vrijedi odabrati sudoper prema veličini gornje površine perilice rublja , Tako da će gledati skladno. Ako želite, možete zašiti udaljenost između njih. To će poboljšati vizualnu percepciju i zaštititi uređaj od vlage.
  4. Možete minimizirati vibracije pri radu usklađivanjem poda ili kreveta ispod uređaja poseban gumeni tepih. Također, preporuča se instaliran stroj za pranje rublja pomoću razine zgrade.

Članak o toj temi: [Biljke u kući] Koje su cvijeće pogodno za spavaću sobu?

Ljuska preko perilice: sve

Prije prave rješenje trebamo vagati sve pozitivne i negativne aspekte ovog položaja i samo zaustaviti na određenoj opciji.

Ako je izbor pozitivan, svi gore navedeni savjeti pomoći će ispravno i instalirati sudoper preko perilice rublja.

Potonuti preko perilice rublja. PREGLED. (1 video)

Potonuti preko perilice (7 fotografija)

Ljuska preko perilice: sve

Ljuska preko perilice: sve

Ljuska preko perilice: sve

Ljuska preko perilice: sve

Ljuska preko perilice: sve

Ljuska preko perilice: sve

Ljuska preko perilice: sve

Čitaj više