Kako napraviti Champetes kod kuće: Preporuke

Anonim

Peevers su proizvodi na metalnoj ili plastičnoj bazi koji imaju šešire i koristi za obradu utora na različitim materijalima. Često, priključci takvog plana opremljeni su perilicom, drugačije - prsten za podloge. Sve dimenzije takvih petlji mogu imati bilo kakve vrijednosti koje se odnose na materijal, duljine nogu, boje, promjere.

Kako napraviti Champetes kod kuće: Preporuke

Instaliranjem snimki trebate obratiti posebnu pozornost na vrpcu, koja će spriječiti deformaciju zavjesa.

Ljubav gleda na zavjese besprijekorno, stvarajući urednu tkaninu zavjese s glatkim i zračnim naborima. Pričvršćeni su za zavjesu koji imaju okrugli promjer. Različite vrste lambrequina ukrašenih tim elementima postat će prekrasan ukras bilo koje sobe, stvarajući udobnu i nestandardnu ​​romantiku. Trenutno, ovaj atribut koji vam omogućuje da dovršite završnu obradu objekta, stječe veću popularnost. Brojni izbor različitih tkiva omogućuje vam stvaranje jedinstvenog i prepoznatljiv ukras u vašem domu, računajući samo na snagu. Kako napraviti krede kod kuće? Razmotrit ćemo ovo pitanje dalje.

Proizvodi takvi plan čine bilo koju stvar koju dovrši u dizajnu i nositi i čisto praktične svrhe. Osim trim, zavjese, šampini se koriste kao element rastezljivog tende, banneri, uhikivanje na cipele, pojaseva, kožne odjeće, narukvice, streljivo turista, papirnate vrećice, kao neophodan atribut rukovanja. Važna značajka tih elemenata bit će njihova instalacija na bilo kojem tkivu.

Postoje situacije u kojima ova petlja u proizvodu nije. Instalacija kreda je sasvim moguće u bilo kojoj radionici o krojenju i popravak odjeće. Tamo kvalificirani majstori trčaju rupe na pravom mjestu. Naravno, ova usluga nije besplatna. Nezavisna proizvodnja i instalacija su sasvim moguće. Uštedjet će se od viška materijalnih troškova. Kako napraviti krede? To se može naći u nastavku.

Oblik i značajke materijala terapije

Kako napraviti Champetes kod kuće: Preporuke

Dijagram veličine kreda.

Članak o temi: obrt iz papier-machea učiniti sami za dom

Takve šarke su karakterizirane konfiguracijom, dimenzijama i bojanje. Njihov oblik može imati cijele ili reljefne obrise, ali sama slot mora imati zaobljeni izgled. Važno je napomenuti da je veličina šampiona dužan biti pomalo velik, u usporedbi s zavjesom, bazom.

Metalne petlje mogu imati odgovarajući krom, srebro, zlatnu, broncu, bakar i druge baze. Povremeno pribjegavati njihovom uređenju perlicama ili posebnim proganjanjem uzorka. Plastične petlje imaju različite nijanse i konfiguracije. Oni će se lako pomaknuti oko strehe, a ne pjesne zavjese i ne proizvode zvukove.

Zasićene boje i prisutnost motley dijelova su prikladni za dječju sobu ili kuhinju. Chamminzi su potrebni za usklađivanje s zavjesama. Da biste ispravno instalirali ove elemente, trebali biste obratiti pozornost na materijal zavjese, značajke strehe, njegov ton.

Izračun traženog broja krede

Kako napraviti Champetes kod kuće: Preporuke

Ovalni ljubavnik.

Pravi iznos takvih petlji se svede na njihovu ravnomjernu lokaciju. U tom slučaju, svi dostupni nabori će imati jednosmjernu lokaciju, idite na jedan način. Optimalna udaljenost između takvih proizvoda bit će 18 cm, ali ne manje od 15 cm.

Pomoću dodatnog materijala

Za zavjese na vrhu najviše guste, morate zaliha druge tkanine. Kao rezultat takvih manipulacija, ugodan će izgledati izražajno, problemi uštede zavjese zauvijek nestaju.

Takva tkanina može biti dublerin.

Instaliranje krede: Značajke

Kako napraviti Champetes kod kuće: Preporuke

Instaliranje krede na zavjese.

Sličan element je pričvršćen za zavjese bez mnogo poteškoća. Za njihovu uspješnu instalaciju koristit će se sljedeći alati i materijali:

  • Chalss sami;
  • Punch rupe, koji se lako zamjenjuje škarama za tanku tkaninu;
  • mala linija;
  • olovka;
  • proizvod.
  1. Dio posebne trake je pričvršćen na vrh zavjese.
  2. Onda morate pokupiti rub zavjese i isprobati. Važno je ne prekriti željezo kako bi se očuvala početna vrsta proizvoda. Odvijan rub je dobro miločen željezo.
  3. Stavite prvake na pravo mjesto i olovkom za kopanje kruga koristeći unutarnju osnovu. Označeno mjesto mora biti izrezano, što je udubljenje od ruba 5 mm.

  4. Dostupno je obloge pak na padini i poslušno s krugom ranije. Mora postojati granica tkiva. Važno je slijediti tako da nema pukotina.
  5. Zakonski trenutak je nametanje dekorativnog elementa i njegovog komprimiranja dok se ne zaustavi, treba čuti klik.

Računajući traženu udaljenost

Za ispravnu instalaciju krede, važno je napraviti točan izračun željene udaljenosti između njih. Potrebno je napraviti mali računalstvo u pogledu širine. Od svojih numeričkih pokazatelja traju 6 cm, oni će ići na odvajanje dijelova u bočnom dijelu. Odustaje se od rezultirajućeg broja 5 cm, zatim podijeljen s brojem petlji i uzeti jedinicu. Rezultirajući broj će odrediti udaljenost između susjednih chalivers. Dakle, često se događa da mali elementi imaju granicu od 10-12 cm, velikih 15-20 cm.

Važni savjeti i preporuke

Instaliranjem prvaka trebate uzeti u obzir pokazatelje koeficijenta sklopa zavjesa na vijesti.

Color Gama Champs.

Najčešće je izjednačena prema broju 2, što znači: na 1 m grade konzumiranje tkanina će se izjednačiti s 2 metra. Važno je uspostaviti čak i broj sličnih stavki, što pomaže u izbjegavanju nejednakosti nabora.

Izrada povelje s kapetanima, neophodno stanje će biti korištenje trake. Uostalom, bez njega, zavjesa će se znojiti i podvrgnuti deformaciji. Također, ne smijete staviti petlju previše blizu ruba zavjesa. To će spriječiti zavjese. Prilikom instaliranja krede, uporaba trake je obavezna.

Nema posebnih poteškoća u proizvodnji zavjesa sa sličnim petljama, vrijedi samo priložiti napor, točnost i mukotrp. Ispravno isporučene zavjese stvorit će volumetrijske i ravne nabore, moderan izgled, trajnu montažu zavjese, ubilji i jedinstveni izgled.

Vješto odabrana tkanina koja pruža laganu, jednostavnu njegu će dati mnogo pozitivnih emocija od korištenja takve zavjese.

Članak o toj temi: Najjednostavniji 5 načina: kako ukloniti pozadinu iz zidova

Čitaj više