Što su kapljice kuhinje

Anonim

Što su kapljice kuhinje

Kestor kuhinje su dizajnirane kako bi zadovoljile sve potrebe kupaca u smislu obilja cvijeća, stilova i kvalitetnog materijala. Odabir kuhinjskog namještaja je možda najvažniji stupanj kućnog unutarnjeg uređenja. U pravilu, vlasnici provode većinu slobodnog vremena - su zauzeti kuhanje, razgovori, svečani čaj. Stoga kuhinja ima tako veliku važnost za svaki stanar. Osim toga, reproduciraju se materijali za proizvodnju kuhinjskih glava i, prema tome, novčani troškovi.

Moguće opcije za odabir gotovog dodatka, kao i individualni dizajn, proizvodnju prema redoslijedu. Kastir Kuća nudi ogroman asortiman kuhinjskog namještaja (u katalogu postoji oko 100 fotografija gotovih proizvoda glava). Postoje različite verzije izvršenja (od ekonomičnih do skupih, elitnih).

Koji materijali čine namještaj

Obilje materijala za proizvodnju glave će oduševiti čak i najzahtjevnije klijente. Dakle, kuhinja se može izraditi od prirodnog drva, fibrearda, laminirane iverice s raznim inkluzijama prirodnog kamena, stakla, plastike, metalnih elemenata.

Kuhinjski namještaj od prirodnog drva, uz pravilnu njegu i djelovanje izdržljivog, ekološki prihvatljivog, izgleda estetski. Proizvedeno je u skladu s specifičnim parametrima kuhinjskog prostora, može biti različitih veličina. Otporan na mehaničko oštećenje, ali osjetljiv na visoku vlažnost i sunce. Fasada prirodnog stabla je masivna u svom dizajnu, pogodan za velike kuhinjske sobe.

Što su kapljice kuhinje

Kuhinja prirodnog drva

Kuhinja kotača također je izrađena od fibrearda, poznata po svojoj lakoći, praktičnost, prirodno podrijetlo. Raznolikost oblika, uslužnog i relativno niske cijene pružit će kuhinju iz MDF-a. U usporedbi s stablom, ovaj materijal za proizvodnju kuhinjskog namještaja je ekonomičniji i pristupačniji.

Prirodne komponente materijala u skladu su sa svim ekološkim zahtjevima i standardima. Ovaj materijal je podložan svim vrstama obrade, bojenja, primjene cakline, koji omogućuje diversifikaciju boja i stilskih rješenja u proizvodnji kuhinjskih fasada. Ali manje je otporan na mehaničko oštećenje i vlagu.

Članak o toj temi: Izgraditi country WC: projekti, crteže, veličine

Kestorova kuhinja od laminiranog istjecanja izdržljiva, izdržljiva, jeftina. Obratite pozornost na potvrdu o kvaliteti materijala: nema negativan utjecaj na tijelo i ljudsko zdravlje, recimo za proizvodnju kućnog namještaja. Laminirana ivica - Trajni materijal, otporan na sve vrste oštećenja. Rješenja u boji su ograničene na laminiranu površinu.

Što su kapljice kuhinje

Kuhinja iz LEDSP

Osim toga, proizvodnja kuhinjskih policajaca prati dodatne inkluzije u dizajnu čineći dijelove od plastike, stakla, raznih metalnih konstrukcija. Kombinirajući materijale omogućuje vam isključivo namještaj s željama vlasnika. Osim toga, mogu se koristiti za različito stilsko punjenje unutrašnjosti, fasade.

Kuhinjski planiranje

Što su kapljice kuhinje

Otok Tip kuhinja

Castor proizvodi kuhinje za sve vrste kuhinjske sobe planiranje:

  • jednostavan;
  • otok;
  • poluotoka;
  • kutak;
  • P-oblika;
  • paralelno.

Ravno planiranje pogodno je za male kuhinje, koje glatko idu u dnevni boravak, hodnik ili balkon. Otok se savršeno izgleda na trgu, velikoj prostoriji gdje je moguće zoniranje skale. Poluinzalarna kuhinja služi za odvajanje radnih i blagovaonica velikih, izduženih soba. Kutna lokacija pogodna je za ograničeni prostor koji ga koristi što je više moguće (uključujući sve ergonomske namještaja).

Kuhinja u obliku P-oblika pogodna je za sobe srednje linije, a za prolazno - paralelno planiranje.

Što su kapljice kuhinje

Uspješna kombinacija boja u kuhinji slušalice

Punjenje stila

Kestor kuhinje su savršeno uključene u dizajn interijera, budući da postoji veliki izbor materijala i gotovog namještaja. Tako su predstavljeni Hai-tech priključci (predviđeno je za korištenje novih tehnologija proizvodnje, instalacija ovog namještaja). Svi pribor odgovaraju odabranom stilu slušalica. Metalni dijelovi, kombinacije boja, pribor minimalizma omogućuju postizanje željenog rezultata. Planiranje će pomoći dizajnerima i stručnjacima u proizvodnji namještaja.

Tu je i izbor klasičnih mogućnosti posuđe opremljenih tekstilnim materijalima izrađenim u pastelnim bojama i naglašavajući status vlasnika.

Članak o temi: Kako podijeliti sobu s zavjesom: dnevni boravak, spavaća soba, dječji

Što su kapljice kuhinje

Provence stil

Kastir Kuća nudi kuhinjske kuhinje, gdje se uoče obilje dekorativnih elemenata. Takvi modeli su izrađeni isključivo od prirodnih materijala, kombinirajući ih (od drva, tekstila na prirodni kamen). To se također odnosi na kuhinje u stilu zemlje, koji se isporučuju iz obilja dekorativnog punjenja.

Moderni modeli karakteriziraju boje, moderna oprema, tehničko punjenje prostorije. Karakteristično je za prostorije minimalizma, gdje se praktičnost kombinira s funkcionalnošću i izgledom kuhinjske fasade.

Discover dizajne, proizvodi namještaj različitih stilskih punjenja i izgleda. Kvaliteta proizvodnje i prirodnosti materijala zajamčena je odgovarajućim certifikatima i povratnim informacijama potrošača.

Čitaj više