Framuga za vrata radi sami

Anonim

Zamjena vrata ili dizajn unosa često rezultira konfuzijom, koji se otkrije u otvaranju nestandardnih veličina. To je na ruci, jer ukrašavanjem slobodnog prostora fraumgas napravio vlastite ruke, možete oživjeti interijeru i dati svježinu cijeloj sobi.

Lokacija Framug u radu

Framuga je konstruktivan detalj koji može ići u paketu s blok vrata i biti autonomni registrirani element.

Framuga za vrata radi sami

Klizna vrata skrobine s Framugom

Funkcionalna svrha umetka se smanjuje za popunjavanje otvaranja nestandardne veličine kada je previsoko ili široko. U isto vrijeme, ne rijetko, dizajner let fantasy koristi element u pitanju kao dekoracija struktura vrata.

Znamo o svim vrstama oblika Framug odavde, kao io tipovima materijala koji se koriste za stvaranje tako atraktivnog dijela. Dakle, u ovoj publikaciji, razgovarajmo o tome kako to učiniti vlastitim rukama, i dok detaljnije razmotrimo funkcionalnu pripadnost neobičnog dekoracije.

Ako je umetanje vrata s Framugom u zgradama Stalinke je prisilno dizajnersko rješenje za popunjavanje slobodnog prostora otvora odozgo ili s jednom od strana, koje ne blokiraju standardne dimenzije. Da se u izgradnji moderne vrste otvaranja posebno povećava tako da uređivanjem rješava nekoliko opcija za zadatke:

  • Framuga preko ulaznih vrata prirodno osvjetljava unutarnji prostor, udarajući svjetlo s ulice kroz ostakljenog umetka. Isto vrijedi i za unutarnje blokove preklapanja susjednih soba.

    Framuga za vrata radi sami

    Framuga u otvaranju ulaza je osvijetljena

  • Lučni vrata s Framugom u povećanoj verziji daju vizualnu svečanost strukture ako je ulazna jedinica blok i unutarnja soba, ako je dizajn unutarnje uporabe uporabe.
  • Zbog lumena preko vrata, dopušteno je osvijetliti stropove.
  • Framuga može obavljati ulogu ukrasa u isto vrijeme s praktičnom korištenjem u obliku skrivenog mezanina. Zahvaljujući debljini zida, dio otvora može se koristiti pod malim ormarićem s vratima.
  • Na gluhim Framugs, dopušteno je instalirati video nadzor, interfon i druge dodatne dodatke sigurnosne značajke. Ova opcija je poželjnija instalirati opremu nego da pokvari susjedne zidove i njihov završetak.
  • Umetanje vrata može biti funkcionalno aktivna, koja se koristi kao otvaranje stavki za obavljanje prostora.

Ipak, Framuga, prvenstveno nosi dekorativno funkcionalno opterećenje. Uobičajena dizajna vrata standardne veličine, zahvaljujući umetanju s bilo koje strane, postaje glavni ukras interijera stilista.

Framuga za vrata radi sami

Ukrasni fokus na ulaznim vratima

Što se tiče mjesta Framuga na vratima, postoji mnogo mogućnosti za pobijediti odlomak:

  • iznad bloka vrata na vrhu;
  • s jednom od stranaka;
  • s obje strane stabljika;
  • Kompletna kombinirana opcija za otvaranje uređenja.

Framuga za vrata radi sami

Mogućnosti lokacije Framug

Prilikom odabira optimalne opcije za uređenje otvora, dopušteno je koristiti bilo koji oblik fraumug u konstruktivnom planu: lučni, trapezoidni i drugi. Oblik, kao što je korišten materijal za proizvodnju elemenata, odabran je u odnosu na veličinu visine i širine lumena u zidu. U dekorativnom planu, umetanje vrata se podešava, prije svega, ispod stiliste samog krila vrata.

Priprema za proizvodni proces

Događa se da će se blok vrata pojaviti u gotovom obliku ranije nego svijetle ideje proizlazi o tako skladnom uređenju otvaranja u obliku Fraumuge.

Framuga za vrata radi sami

Dokazala se da su vrata velika nego zakazana

Može postojati takav nesporazum, kao povećanje otvaranja pri radu demontaže, kada je zamjena skrovnih vrata, provedena dio ne-profesionalno instaliranog zida.

Važno je napomenuti da zamjena unutarnjih vrata velike širine vrsti ljuljačke na klizna vrata sa smanjenom veličinom širine krila, problem slobodnog prostora može riješiti u malim stanovima. A dio otpuštenog otvora može biti zatvoren Framugom.

Ugradnja vrata, kombinirana vrsta proizvodnje s FRAMUGA tvornički dokaz, ne razlikuje se od uobičajenog procesa instalacije. No, mogućnost prisilnog korištenja fraamuga mijenja cijeli proces da se preokrene.

Framuga za vrata radi sami

Proizvodi tvorničke proizvodnje

Umetanje vrata može se naručiti iz bilo kojeg materijala i bilo koje vrste konfiguracije iz bilo koje stolarije automobila, pa čak i na tvornici vrata. Nemojte odustati i otići u nepredviđene ekstenzije, jer se Framuhua može napraviti vlastitim rukama.

Domaći čarobnjak može uplašiti vizualnu složenost procesa proizvodnje vrata. Zapravo, rad nije tako strašan ako se približava procesu s kreativne strane. Da biste stvorili element dekoracije treba pripremiti:

  • pokupiti stilistiku i oblik framuge;
  • Odredite vrstu punjenja: napravite detaljni gluhi ili sa staklenim umetcima;
  • Prikupite sve potrebne alate i strpljenje.

Savjetujemo vam da zaustavite svoj izbor na Framugetu s ostakljenjem. Uostalom, proces stvaranja vlastitih ruku je potpuno identičan, a dekorativni kompozitni konačni rezultat će premašiti sva očekivanja. Lučni vrata s ostakljenjem, kao što znamo, opremljeni su umetcima jednog stila i kvalitete.

Ako je staklo za unutarnja vrata odabrana ranije od strane proizvođača, onda preporučujemo jačanje kompozicije, umetanjem vitraže u framugu.

Framuga za vrata radi sami

Strašno staklo staklo u framegetu napravljeno ručno

Vitražni stakleni prozori zapravo će doći do bilo kojeg vrata u najrazličitijem stilu stvaranja. Trošak gotovih stražanih prozora, posebno u pojedinim veličinama, povlači lavovski dio troškova stvaranja framuga. Kako stvoriti vitražni prozori, ne noseći financijske gubitke, možete saznati odavde.

Potreban materijal

Za samoobrazbu struktura, biti klizna vrata, ljuljanje ili školjkašica, za stvaranje fraamuga zahtijeva jedan skup alata:

  • bar za kutiju;

    Framuga za vrata radi sami

    Set stranih alata

  • Skup plastičnih ili drvenih klinova;
  • PlatBorks i psi za otvaranje;
  • odvijač i vijci samo-tapkanja;
  • montažna pjena za punjenje praznina između bloka i zida;
  • silikon brtvilo za ostakljenje;
  • Potezima za pričvršćivanje stakla i završavanja noktiju;
  • Roulette, olovka, slagalica.

Mogu biti potrebni dodatni alati, na primjer, kako bi pobijedili nepravilnosti zidova otvaranja i tako dalje. U tom slučaju morate paziti na početak rada i pripremiti inventar. Zatim ćemo stvoriti i planirati Fraamugu, koji će blokirati raspon na vrhu između kutije za vrata i otvornog zida.

Proizvodnja i instalacijski rad

Framuga za vrata radi sami

Predinstaliranje bloka vrata

Prije stvaranja, a kasnije, Fraumuga je postavljena iznad vrata vlastitim rukama, preporuča se brinuti o preliminarnoj instalaciji samog vrata. To je kutija za vrata koja će postati temelj za umetanje.

Framuga je izrađena vlastitim rukama u samo nekoliko stupnjeva:

  • Provodi se mjerenja gotovog vrata i raspona: širina Lutka je uklonjena, a visina raspona, koji želite ispuniti fraumuga.

Širina dnevnika proizvoda se uklanja ako je otvoren na bloku za vrata pojedinačnih parametara. To jest, ako ne postoji planova za izradu fraamugu u širini više od same dizajna, onda se dimenzije vrijedi precizno uklanjanje.

  • Stvorite okvir za ostakljenje iz trake u vezi mjerenja.

Krilati pod veličinama veličine postavljaju se na ravnoj površini, na primjer, pod. Gradimo detalje sa samosklađenim, ali ne dopire do kraja. Dajemo slobodu kretanja dizajna kako bismo ga uklopili na instalaciju.

  • Ugradite okvir Framuga na svoje mjesto iznad bloka vrata.

Da bismo poravnali okvir na razini, koristimo pripremljene klinove. Manifestirane praznine već se mogu napuniti montažnom pjenom i mirno čekati njegovo potpuno sušenje.

U međuvremenu, dopušteno je pripremiti ostakljenje. Točnije, stakleno staklo se reže na mjestu kada je kutija instalirana. Tako će biti moguće ukloniti točnije dimenzije. Ali majstori njegovog poslovanja, naravno, to rade unaprijed, a tek tada pružaju priliku da ukrasite staklo.

Umetnite staklo obojeno staklo pričvršćeno potezima. Preliminarno uživamo u perimeru stakla s brtvilom, tako da kada se otvaraju i zalupi vrata, to nije zveckanje.

Framuga za vrata radi sami

Fiksiranje staklenih udaraca

Ako vam se sviđa sve nakon instalacije, možete sigurno početi instalaciju volontera i PlatBorks koji će blokirati nedostatke samopouzdanja.

Otvaranje preko vrata, koji zrači prirodnom ili umjetnom rasvjetom iz susjednih soba ili s ulice, optimizira funkcionalnost same strukture vrata. Framuga je dopuštena da bi gluhi i izolirao, ali gdje je dekorativni, ugodan oku, ljepotu.

Framuga za vrata radi sami

Framuga za vrata radi sami

Framuga za vrata radi sami

Framuga za vrata radi sami

Framuga za vrata radi sami

(Vaš će glas biti prvi)

Framuga za vrata radi sami

Učitavam…

Članak o temi: Kako šivati ​​poklopac na stolici za hranjenje, tako da je to prikladno?

Čitaj više