Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

Anonim

Okruženje boja nameće određeni otisak na blagostanju i raspoloženju osobe. Teško je se opustiti u sobi kada to dominiraju svijetle crvene ili tamnocrvene akcente. Još jedna stvar je pistachio boja. On je univerzalan. Lako se kombinira s drugim nijansama, osvježava sobu, daje joj posebnu energiju. Voljeli su i početnike i profesionalce.

Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

Zavjesa za spavaće sobe u pistaciju

Glavna značajka boje pistacija je prirodna ljepota. Ova nijansa se često koristi u dizajnu interijera. Oni su idealni za prostorije koje nisu prekrivene prirodnom bojom. Ali čak i uz umjetnu rasvjetu, on ne gubi svoj sok.

Osnovna pravila za odabir boja u unutrašnjosti

Unatoč svim prednostima ove hlade, uspješna kombinacija pistacija boje s drugim tonovima postiže se zbog revnosnog i kreativnog rada, što zahtijeva posebno znanje. Pogledajmo koje nijanse pomažu postići skladnu vezu.

Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

  • Bijela. Uspješna klasična kombinacija. Takva kombinacija je relevantna za male i velike prostore.
  • Bež. Izvrsna pistacija tvrtka. Ova kombinacija izgleda opušteno i prirodno, zahvaljujući kojem zadovoljava najzahtjevnije estetske zahtjeve.
  • Žuta boja. Optimistična i vesela boja, koja povoljno utječe na svojstva pistacija. Jednostavan ton može se koristiti kao dominantna boja u unutrašnjosti. Duboka žuta će pomoći izričiti naglaske.
  • Naranča. Zasićene nijanse naranče, kao i boja zrele breskve i marelice izgledaju privlačno gledajući u pozadinu pistacija. U kompleksu, takav sastav izgleda živ i spektakularan.

    Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

  • Ružičasta. Savršeno nadopunjuje svijetlo zelenu boju. Takva kombinacija izgleda plemeniti, zahvaljujući kojoj je 100% omiljen.
  • Plava. Plava ili tirkizna boja zajedno sa zelenom simbolizira more. Takva boja izgleda dobro kao veliki pribor na pistacijskom tonu.
  • Smeđa. Takva kombinacija nikada neće biti u sukobu. Postoji li nešto prirodnije od kombinacije nježnog zelenila s nijansom, namještajem.
  • Crno. Savršena kombinacija modernog dizajna. Ova opcija odabire podebljane ljude.

Članak o temi: Sakura na zidu - crtanje vlastitim rukama

Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

Neuspješne kombinacije su kombinacija tamne i blijedozelene s plavim. Prigušene plave nijanse učinit će ton pistacija prljav. Međutim, takav sastav ima pravo postojati ako je kompetentan za kombiniranje crteža, teksture i materijala. Glavna stvar je da su ove inkluzije što je moguće manje. Dobro izgledaju meke zelene zavjese i kaki boje.

Ovaj ton ne zahtijeva dodatke kao što su crteži ili šablone. U isto vrijeme, zavjesa za pistaciju s primijenjenim uzorom postat će izvrstan dodatak unutrašnjosti.

Primjena svijetle zelene boje u dizajnu interijera, hrabro koristite prirodne materijale: bambus, kamen, drvo ili slamu. Igrat će vam samo za ruku.

Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

Pistacio zavjese u različitim prostorijama

Svjetlo varijacije su tako univerzalne da se mogu uspješno koristiti u interijerima različitih prostorija. Pistachio zavjese će ukrasiti prostor za spavanje, igru, kuhinju i dnevni boravak. Čak i ako su stropovi spušteni u prostoriji, svijetle zelene zavjese s okomitom smještenim prugama u kombinaciji s bijelim til vizualno proširiti visinu prostora. U isto vrijeme ovdje su prikladne različite kombinacije.

Spavaća soba

Pistacio zavjese u unutrašnjosti spavaće sobe postaviti i smiriti, što je korisno nakon napornog radnog dana. Poželjno je da ne samo zavjese, već i drugi elementi unutarnjih poslova: mat, prekrivači i jastuci, također su provedeni u odgovarajućoj boji, a zatim dizajn sobe postat će doista udoban. U ovom slučaju, to je prikladnije koristiti guste zavjese koje ne samo da će ukrasiti sobu, već i organizirati željeno zatamnjenje. Ali kako bi ne gledali u spavaću sobu u isto vrijeme, izvori svjetla trebaju biti ispravno postavljeni. Ako je soba mala i nedovoljna, bijeli til s cvjetnim ornamentom pogodan je za uokvirivanje prozora u blagoj zelenoj boji.

Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

Dnevna soba

Dnevna soba je glavna soba u kući, te bi stoga trebala biti svečano uokvirena. Klause od pistacija boje pomoći će u stvaranju prave atmosfere. Da bi dizajn glavne sobe kod kuće pokazalo da je lakši, potrebno je dogovoriti prozore vaze i lonci s živim cvijećem, te u samom zatvorenom prostoru - elemente s biljnim uzorkom i cvjetnim ispis.

Članak o toj temi: Kombinirane pozadine za kuhinju u unutrašnjosti: 35 fotografija uspješnih kombinacija

Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

Model za dnevni boravak

Vizualno povećati prostor pomoći će kombinaciji nježnih zelenih zavjesa i tamnih pistacija pozadine. Unutarnja interijera sa dnevnim sobom namještajem pastelnim tonovima, stvorit ćete jedinstveni dizajn. Odvojite pozornost zaslužuju interijere u klasicizmu stilu, gdje su svijetlo zelene nijanse savršeno usklađene s zlatnim oblogom. Također, zavjesa Pistacija također će se uklopiti iu minimalističkom stilu interijera, gdje nema dekorativnih dodataka i nedostaje svijetle akcente.

Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

Kuhinja

Zelena u svim varijacijama ima zdravu prehranu, u tom pogledu, onima koji sjede na dijeti vrijednu visine zavjese u kuhinji. Ovdje možete sigurno kombinirati kontrastne boje koje će vam omogućiti da se oporavite u snazi ​​i energiji ujutro. U tom smislu možete kombinirati svijetlozelene tonove, crvene ili narančaste tekstilne tekstilne, ili tapete, međutim, u ovom slučaju, živi naglasci će biti vezani za sebe.

Kako donijeti vrhunac u unutrašnjost s pistacijskim zavjesama

Često u unutrašnjosti interijera postoji boja slušalice prirodnog stabla. Takav element skladno gleda s bijelim stropom, sivim ili smeđim linoleumom ili parketom. A ako dodate kuhinju s zavjesama od pistacija, takav se interijer može nazvati savršenim.

Svjetlo zeleni Hardin s zavjesom može se nadopuniti stolnjak, posuđe i kuhinjska glava u sličnoj boji.

Pogledajte video dizajn

Uzimajući u obzir činjenicu da su zelena boja i sve njegove nijanse dobro u kombinaciji s prirodnim materijalima, tekstil pistacije savršeno će nadopuniti kuhinju ukrašenu drvo, kamen ili bambus.

Čitaj više