Kako napraviti drveni tuš u kućici?

Anonim

Kako napraviti drveni tuš u kućici?

Kako napraviti drveni tuš za davanje vlastitim rukama? Ovo pitanje nastaje kada iz nekog razloga vlasnici ne žele izgraditi zasebno proširenje do kuće s kadom i tušem. Pod tušem i ne uključuje izgradnju zasebne kuće.

No, tuš je potrebno osvježiti prašinu u ljetnim mjesecima ili isprati prašinu nakon posla u vrtu. Izgradite najjednostavnije gospodarstvo tuš neće biti bilo poteškoće.

Izgraditi ljetni tuš za davanje vlastitim rukama

Kako napraviti drveni tuš u kućici?

Topli dijagram duše s svlačionici.

Prvo morate odabrati mjesto u području zemlje. Obično se tuširanje gradi u jednom od kutova mjesta bliže ogradi, gdje se obično gradi zahod. Prije početka izgradnje morate odlučiti o mjestu gdje će se iscrpiti prljava voda.

Ako mnogi gosti stiže u ljeto, vrlo je nepoželjno da voda teče u vrt. Uostalom, operite sapunom, a soap voda može uništiti biljke. U tom slučaju, razmislite o tome da napravite šljive u cssspool lacha WC-a.

Samo jama to bi trebala biti velika veličina, a tuš se ne preporučuje pričvršćen blizu toaleta kako bi se izbjegli neugodni mirisi. Neka bude između njih bit će mala udaljenost ispunjena zelenilom, kao što su grmovi. Zahodavanje duša je moguć samo ako je u njemu postavljena posebna septička.

Ako više volite usamljenost ili društvo samo vašeg supružnika, možete sigurno napraviti šljivu u vrtu, ništa strašno neće se dogoditi iz njega.

Postoji još jedna varijanta opreme za ispuštanje. Da biste to učinili, stara metalna cijev s dlijetnim zidovima se smiju u zemlju. Bačva je ispunjena velikim stijenama, a plastična ili metalna cijev se spušta u nju. Cijev se prikazuje na površini i obavlja funkciju odvoda.

Članak o temi: rukavi s preklopnim jahanjem i pletenje iglice s opisom i videom

Pripremite mjesto za dušu

Kako napraviti drveni tuš u kućici?

Tijekom recepcije duše morate stajati na web-lokaciji, s kojima će se voda iscrpiti. Stoga, prije svega trebate izgraditi takvu platformu. Da biste to učinili, u veličini tuš kabine postoji pravokutno produbljivanje. U ovom produbljivanju, pijesak je pokriven, koji je luta, a zatim - drobljeni kamen, koji se također baca.

Ne zaboravite donijeti cijev ako ste umetnuti cijev ili stavite cijev rez zajedno ako želite imati površinsku odvod na tlu ili u Cesspool WC jamu. Cijev će biti smještena na istom kraju mjesta, koja je niža. Ako radite zahod tuša, kada su objekti blizu, onda i povucite cijev za odvod vode. Nakon toga možete započeti betoniranje web-lokacije.

Pripremite otopinu brzinom od 1 cementne vrećice, 2 vrećice ruševina i 3 vrećice grubog pijeska. Ulijte platformu s malom nagibom prema šljivi. Beton se mora dati da dobije snagu najmanje tjedan dana, a zatim možete početi graditi strukture s drveta. Drveni ljetni tuš izgraditi lakše.

Kako napraviti drveni tuš u kućici?

Ekonomična verzija ljetne duše.

Za takav posao, trebat će vam:

  • Četiri drvene stupce kvadratnog ili okruglog poprečnog presjeka;
  • Ploče ili šperploča;
  • barel (metalik ili plastika);
  • Crijeva i tuš zalijevanje mogu;
  • Krovni materijal.

Troškovi nisu preveliki, tako da će naša konstrukcija biti ekonomska klasa.

Kada je sve spremno, započinjemo izgradnju.

Građevinski tuš

U kutovima betonirane platforme kupuju se četiri stupca. Onaj njihovog dijela koji će biti u tlu tretiraju se bitumenom tako da drvo ne trune. Potrebno je kuhati na dovoljnoj dubini, jer bi mjesta trebala lako izdržati težinu bačva s vodom.

Na katu stupovi su povezani s debelim pločama tako da se ispadne platforma za cijev. Bačva je fiksirana, a iz njega su dodijeljena dva crijeva - jedan da se napuni s bačvom s vodom, a duša se može pričvrstiti na drugo crijevo.

Članak o temi: obrti iz zakrilnih tkanina čine to sami za kuću s fotografijama i videozapisima

Kako napraviti drveni tuš u kućici?

Shema ljetne duše grijana.

Preko bačve napravite osnovne grede iz bara i pokrivaju ih s škriljcem. Međutim, mnogi tachoni trošak i bez krova preko tuš kabine, preferirajući da se voda u bačvi zagrijava od sunca.

Tuš za davanje vlastitim rukama je gotovo spreman, ostaje da se plaši sa svojim pločama ili šperploča i boje. Jedna strana tuš kabine, gdje bi vrata trebala biti, možete ostaviti otvorenu. Budući da ćete imati ljetni tuš, ne možete umetnuti vrata, već umjesto toga pričvrstite zavjesu. Mnogo lakše.

Ako ste već instalirali vrata, možete staviti vrata s stabla. Neka ljetni tuš za davanje će biti s vratima. I na betonskom podu, svakako stavite rešetku s drvenih ploča.

Što se tiče mjesta gdje je odjeća presavijena, odvojena svladala svlačionica za takvu dušu obično se ne radi. Samo izvan kabine je potaknut nokatom ili vješalica je pričvršćena. Ali ako svakako trebate garderobu pored tuša, umetnite još dva stupca i pokrijte ih polietilenom ili tkaninom. U dobivenoj improviziranoj sobi možete staviti stolicu ili napraviti klupu.

Punjenje cijevi i uporaba tuša

Ako postoji vodovod u zemlji, onda dobiti vodenu cijev u cijevi. Ako nema vodoopskrbe, onda povucite crijevo iz pumpe koja ljulja vodu iz bunara. Naravno, dizalica koja otvara vodu treba biti u prizemlju da može biti prikladno za korištenje. Druga dizalica treba biti smještena na crijevu s tušem.

To su sve jednostavne upute, kako napraviti drveni tuš za davanje vlastitim rukama.

Ako želite snažnu kabinu od opeke ili sloda bloka s svlačionici, onda prije nego što napravimo platformu, potrebno je napraviti temelj za izgradnju zidova.

Članak o temi: Dekorativna uskrsna jaja s niti

Ali to neće biti ekonomski tuš, jer će biti potreban trošak izgradnje temelja i polaganja cigle.

Osim toga, ako nikada prije niste radili s cigle, morate zaposliti stručnjaka.

Čitaj više