Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

Anonim

Zlato - boja luksuza i bogatstva. Dodajte malo topline i udobnosti u sobu, koristeći samo stavke dekoracije. Zlatne zavjese su doista izvrsne i prekrasne. Soba u kojoj teže zavjese od boje plemenitog metala, postaje prostranije, lakše, radosno. Nabavlja dodatnu energiju, prevođenje, svečanosti.

Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

Zlatne zavjese

  • Tkanine i stilovi
  • Oblik i veličina zavjesa
  • Kako zadržati harmoniju u zatvorenom prostoru
  • Ideje za izradu različitih prostora
    • Dnevna soba
    • Spavaća soba
    • Kuhinja

    U svakoj sobi možete objesiti zlatne zavjese. Glavna stvar je organski ući u unutrašnjost sobe. Da biste to učinili, potrebno je ispravno pokupiti tkaninu za zavjese, razmisliti o tome hoće li imati crtež, održavati prozor s dodatnim i dekor objekata.

    Koje boje kombiniraju zlato

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Na prvi pogled može se činiti da su zlatne zavjese u unutrašnjosti teško kombinirati s drugim bojama. Međutim, postoji mnogo različitih nijansi i tonova koji su prijatelji s bojom sunca. U isto vrijeme, samo zlatna boja ima mnoge varijacije - od svijetle pozlata do zasićenih skrivenih.

    Svijetli tonovi

    Dajte sjajni asortiman s nijansom kraljevskog luksuza. Stvoriti skladno okruženje zavjesa iz zlatne tkanine u kombinaciji sa zasićenim tonovima crvene ili tople ružičaste boje. Elementi dekor prostorije, čiji je dizajn napravljen u burgundy, višnje, ljubičaste nijanse, mogu postati jastuci, prekrivači, stolnjaci.

    U sobi sa zlatnim zavjesama, prisutnost narančastih, plavih, tirkiznih i zelenih boja je dopuštena.

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Tamni tonovi

    Brown se smatra jednim od najuspješnijih za kombiniranje zlatnih zavjesa ili nosača. Osobito istaknuta čokoladna nijansa. Crna boja i zlatne nijanse zavjesa čine sobu koja se predstavlja i svečana. Zavjese djeluju kao pozadinu, a naglasak je na crnoj namještaj. Uspješna prisutnost u sobi ljubičastih boja.

    Članak na temu: Perilica rublja zujanje tijekom žarenja

    Ako se rješenje napravi u korist zlatnih zavjesa, tada se dvorište odabire još jedna boja - dva zlatna platna na jednom prozoru ne visi.

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Kombinacija s smeđim

    Pastelne nijanse

    Ako je soba izdvojila u pastelnim bojama, tada će zlatne zavjese oživjeti situaciju. Oni će savjetovati da pogledaju s breskve, bež, maslina, sive zidne obloge. Nepogrešiv će biti korištenje bijelog tila. Gardin muffins svjetlinu tkiva i spasi sobu od viška sjaja.

    Tkanine i stilovi

    Za šivanje zlatnih zavjesa koriste bilo kakve vrste tkanina. Bacanje tila ili teških zavjesa jednako su pogodne za takve zavjese. Pažnja je nacrtana kombinacijom tkiva s uobičajenim interijerom. Materijali s uzorom koriste se samo s monotonim tapetom pastelnih nijansi. Glatke tkanine mogu se odabrati za bilo koju sobu.

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Moderni dizajneri kombiniraju zlatne zavjese s gotovo bilo kojim stilom:

    • Klasična, ambijenta, barokna - zlatne zavjese, dopunjeni crvenim ili crnim, stvoriti atmosferu pompousness, svečanosti, blagostanja i prosperiteta
    • Umjetnost deco - zlatne nijanse naglašavaju osjećaj ekskluzivnosti i elitizma
    • Shebi Chic - koristi se boja zlata
    • Istočni stil - Zlatni Barchand nadopunjen je emeragdnim i rubinskim ukrasnim objektima
    • Haite i minimalizam - svijetle zavjese visi na pozadini crno-bijele unutrašnjosti

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Visoka tehnologija

    Savjet: Nemojte koristiti zlatne zavjese za sobe uređene u japanskom stilu, zemlji, Provence, Eco.

    Oblik i veličina zavjesa

    Zavjese s zlatnim nijansama zašili su bilo koji oblik. Budući da su zavjese prikladne gotovo svim stilovima, tada su odabrani ravno, poznati, sa svagamima i faldamima, asimetričnim stilovima. Savršeno pogodan za bilo koji interijer zavjesa navojnih zavjesa koji su jednobojne ili ukrašene perle, kuglice, staklo.

    Stručniji zahtjevi prikazani su veličini zavjesa. Kratke zavjese od zlatne tkanine bolje ne objesiti - prozor ne bi trebao biti gol. Primjer nepravilnog dizajna - austrijske zavjese s fiksnim duljinama. Oni moraju biti podržani od strane Tyula ili roleta.

    Članak o temi: Topla postolja: Vrste i kako to učiniti sami

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Duljina poda je pogodna za bilo koju sobu, jer zlatna boja u unutrašnjosti proširuje prostor i daje prostor dodatno osvjetljenje. Čak i veliki prozori ukrašeni zavjesama boje sunca neće izgledati teškim i neredom prostora.

    Kako zadržati harmoniju u zatvorenom prostoru

    Neispravno izabrane zlatne zavjese mogu učiniti sobu pretjerano pompoznim, spojkom, neukusnim i čak vulgarom. Dakle, da se to ne dogodi, razmislite o tome što učiniti je kategorički nemoguće:

    1. Isticanje zlatnih zavjesa i til istovremeno;
    2. Ostavite dio prozora goli;
    3. Pomiješati sa srebrom;
    4. Odabirom zlatne pozadine zavjese s uzorkom ili ih objesiti u malu sobu;
    5. Onsorify Gold Room - prepun je izgled brojnog odsjaja.

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Ideje za izradu različitih prostora

    Briljantne zavjese odabrane za dizajn prostorije moraju razraditi okvire slika ili ogledala, svijećnjaka, svjetiljki, figurica, rukopise namještaja, ručke za rublje. Univerzalno vezivo je tekstil - prekrivači, jastučnice, stolnjaci sa zlatnim niti. Lambrekvini se koriste kao pribor, pickupi s četkima, ukosnicama ili stezaljkama za zavjese.

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Bijeli til

    U prostoriji za sunčanje preporuča se koristiti bijeli til, kao i sive ili zelene nijanse za dekor dizajn. Ovo je prigušeno sjaj sjaja.

    Dnevna soba

    Zlatne zavjese lako stvaraju atmosferu svečanosti u hodniku. Oni se uklapaju u mnoge stilove u kojima su izvučene dnevne sobe - klasični, u ambijentu, baroknoj, umjetnosti Deco, Shebi Chic, Haytec. Ako je soba spasio uzorku pozadinu, tada zlatne zavjese u dnevnoj sobi iz glatke tkanine mogu se izolirati, paralelne linije čokoladne boje duž linije Nisa ili vrh. Dvostrane zavjese crne ili tamnocrvene, gdje se nalazi zlatna tkanina iznutra i čini se da se samo djelomično izgleda tijekom korištenja kurva ili stezaljki.

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Spavaća soba

    Važno je izbjeći pretjeranu uporabu zlata da ne preopterećuje psihu. Zlatne zavjese u spavaćoj sobi se preporučuju šivati ​​od tekućih tkanina. Ako su zidovi ukrašeni u mirnim bojama, onda za porter možete odabrati prelazak s vezenjem. Zavjese nautraju se široko koriste. Harmonična slika prostorije postiže se prisutnošću u unutrašnjosti zlata u tvrtki s dvije druge boje, dok njezin udio ne prelazi 25%.

    Članak o temi: Prilagodba za oštrenje vježbi vlastitim rukama

    Zlatne zavjese: pravila odabira i valjana kombinacija

    Kuhinja

    Zavjese za kuhinju su ušivena funkcionalna, lijepa i sigurna. Ovdje su organski asimetrične zavjese, niti, pribor i neobični dizajn se široko koriste. Na primjer, možete objesiti dva platna, a onda svaki pričvrstite kamionet na suprotnoj strani. Jednostavna izvedena ideja će dati prozor neobičan izgled i otvorit će ga da prodire u svjetlo.

    Pogledajte video dizajn

    Upotreba sjajnih zavjesa dopuštena je za sve prostorije. Dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja ili beba s tankim tila iz organske odgode sa zlatnim taloženjem postaju lakši, veseli, energični. Glavna stvar je znati kako promatrati mjeru kako ne bi učinili unutarnji neukusan ili okretan.

    Čitaj više