Svjetiljke iz clona u boji to čine sami

Anonim

Svjetiljke iz Capona prikladne su u bilo kojem unutrašnjosti. Takvi uređaji za rasvjetu mogu biti ukrašeni kaminom pukovnijem, stavite užaren buket u uzglavlje u spavaćoj sobi, stavite sastav na stol u dječji ili desktop.

Svjetiljke iz clona u boji to čine sami

KaPron svjetiljka će biti prikladna u bilo kojoj vrsti interijera i može zamijeniti i uobičajenu svjetiljku i svijeće iza romantične večere.

Svjetiljka iz Capona bit će dobar dodatak romantičnoj večeri u kuhinji umjesto tradicionalnih svijeća. Za proizvodnju će vam trebati par vremena, minimum alata, potrošnog materijala.

Pripremni rad

U prvoj fazi potrebno je odabrati multi-obojenu imipru, žicu srednje ukočenosti, sintetičke cijevi ili vune za prašine, obojenog papira. Alati će trebati škare, odvijač. U odsutnosti višebojnih kompona, ovaj materijal se može zamijeniti orgama ili boju praznine iz tjelesnih bolova. Izbor boja u buketu je uobičajeno za određene uvjete:

Svjetiljke iz clona u boji to čine sami

Sorte monofona Chron.

  • U cvjetnice marelica, LED diode će biti maksimalno otvorena, svjetiljka će biti svijetla, bit će potrebna svijetlo žuta boja;
  • Za svaku kameliju cvat, bit će potrebno maksimalni broj praznine latica (do 20 kom), ali u jednom butonu može primiti 3-5 LED dioda, osiguravajući prigušeno više svjetlo;
  • U kamelama, cvatovi različitih veličina (mali u gornjem dijelu, povećanje knjige) izmjenjuju se s brojnim listovima zasićene zelene boje;
  • U svijetlo-ljubičastim, nebubrenim pupoljcima glicinije, prikladno je sakriti svjetiljke iz vijenaca;
  • U Callah, LED diode su postavljene na strani velikih stamena ili ih zamijeniti;
  • Za gladiola, trebat će vam višebojni capron, buket je veliki, tako da je svjetiljka smještena u donju trećinu okomitog prostora sobe (noćni stol, stolić za kavu);
  • Pupoljci Irisova, Mekonopsis Maksimalno otvoriti rasvjete uređaja, tako da su svjetiljke iz tih boja pogodne za svijetle rasvjete područja rekreacije.

Članak na temu: Tekuće pozadine u kuhinji Foto: Recenzije, interijer, nedostaci, mogu li koristiti crteže iz pozadine, ljepilo, video

Za mješoviti buket nekoliko boja bit će više boja, međutim, sastav će dobiti zajamčenu visoku umjetničku vrijednost. U svakom slučaju, buket s LED punjenjem iz Cappona postat će samodostatan element unutrašnjosti.

Izrada buketa

Tehnologija proizvodnje svakog cvijeta, bez obzira na raznolikost postrojenja, je sljedeća:

Svjetiljke iz clona u boji to čine sami

Slijed stvaranja ljiljana iz Casporona.

  • Nakon proučavanja živog originalnog ili visokokvalitetne fotografije, cvijet je vizualno raskomadani na odvojenim elementima: latice, stameni, lišće, stabljike;
  • Za trupla, latice su bolje prikladne za bakrenu žicu, koja daje izvorno rublje perimetra ili višebojan (u tonu boju latice);
  • Za okvire listova obično se koristi zelena žica (polimerni premaz dekorativne modifikacije materijala);
  • Jedan kraj komad žice tražene duljine (odabran je izračunatim stazom, nije potrebno unaprijed obojiti) omotan oko šalice, čaše, bilo kojeg drugog subjekta prikladnog promjera, uvrnut u nekoliko revolucija ;
  • Nakon uklanjanja obratka iz predloška latica, lišće se dobiva željeni oblik (ovalni, srce, pad) bez mijenjanja ravnog oblika;
  • Tada se okvir rastegne u okvir, ošišan s petljom, zategnut nizom boja;
  • Ako je potrebno, latice, lišće su obojani umočiti u boju ili prskanjem, dovodeći četku na željenu boju;
  • Ako je potrebno, "pelud" je fiksiran s prozirnim ljepilom na perimetra (briljantni izvori, poput novogodišnjih igračaka);
  • Nakon sušenja praznine s njima, daje se potreban volumetrijski oblik.

Od praznih latica su butoni s kuglama umetnutim u sredinu pripravka. Pedničari obično koriste komade žice s pamučnim obrisom, sintetičkim kuglicama na kraju, također pokrivena kapom, snimljena iz niti. U to se smatra da je pripremni dio boja cvijeća iz Catrona dovršen. Svjetiljke se sakupljaju iz praznine na zajedničkom stablu:

Svjetiljke iz clona u boji to čine sami

Kreditne cvijeće u buketu može biti žica ili posebna cvjetna vrpca.

  • Na alternativnu žicu naizmjenično, butoni, lišće usmjereni na različite smjerove dovedeni su naizmjenično;
  • Prostorna geometrija pojedinih elemenata prilagođena je po potrebi;
  • Složenost dizajna u potpunosti ovisi o odabranoj sorti cvijeća.

Članak o temi: obrt iz konusa: što se može izraditi od smreke i borova konusa za dom s djecom (100 fotografija)

Nakon izrade buketa, ostaje unutar LED dioda ili redovite vijence, žica napajanja je maksimalno skrivena, organizira sastav u blizini rozete ili napajanja.

Registracijski sastav

Za praktičnost dizajnera rada, proizvođači proizvode cvjetnu traku koja će pomoći prikupiti svjetiljku iz kaprona buketa. Uz malu snagu korištenih žarulja sa žarnom niti, moguće su opcije zatvorenih svjetiljki (Sl. 1). U tim dizajnu, latice tvore kuglu, električna žica se prikazuje kroz cijev ukrašenu cvjetnom vrpcom ili obojenom niti. Kao podrška, Kashpo s punilom (višebojni slomljeni kamen).

Svjetiljke se dobivaju kompaktni, pružaju dovoljno intenziteta rasvjete, podešavanje koji se postiže promjenom broja LED-ova. Catron je zapaljiv materijal, tako da kada se koristi ovih kućanskih aparata, potreban je oprez. Ne preporučuje se da ih ostavite uključeni u odsutnost korisnika, koristite bez prekidača ugrađenog u kabel sa značajnom udaljenosti od izlaza.

Svjetiljke iz clona u boji to čine sami

Slika 1. Nema potrebe da smjestite latice blizu svjetiljke, jer Chron je zapaljiv materijal.

Da bi materijal potrebne boje koristio nekoliko tehnologija bojanja. Najbolja kvaliteta daje boju koja se koristi u poduzećima koje proizvode ženske čarape. Materijal se spušta na sat vremena u smjesi sferične s prahom za pranje (žlica 6 litara), zatim tri puta se ispiru u otopini sapuna, hladnu vodu.

Opcija proračuna je dovoljno visoka kvaliteta (nema razvoda, tkanina ne pristaje) je bojenje kompozicija Cashron za vunu ili pamuk. Svaki paket takve boje miješa s tri žlice soli, dvije - octene suštine. Čarape se spuštaju za četvrtinu grijanja do 40 stupnjeva za četvrtinu sata, zatim se zagrijava s njom do 75 stupnjeva, ostaju pola sata. Isprati je također završni rad. Unatoč prirodnom podrijetlu boje, grijanje tkiva do ekstremnih temperatura dovodi do skupljanja materijala.

Članak o temi: Popravak plastičnih vrata balkona

Ugradnja elemenata rasvjete

Završna faza proizvodnje uređaja za rasvjetu u obliku cvijetnog buketa Chron je ugradnja svjetiljki ili LED dioda unutar cvijeća. Listovi obično nisu osvijetljeni davanjem potrebnog kontrasta.

Ako je potrebno, na istoj tehnologiji proizvodimo lustere:

Svjetiljke iz clona u boji to čine sami

Slika 2. KaPron luster s mat donjim poklopcem stvara meko svjetlo u sobi, ne učitava oči.

  • Okvir krute žice je okvir;
  • Za razliku od cvjetnih buketa, okvir okvira u ovom slučaju je fiksiran jedni drugima, a ne navoj;
  • Nakon skladište dizajna s jednim ili više slojeva Chronrona, on je obojen na bilo koji prikladan način;
  • Standardni spremnik je instaliran na vrhu nijanse gotovog žarulje, dodijeljen je kabel za punjenje.

Da biste spustili domaće lustere, potrebno je osigurati žičani prsten, koji je maskiran u tvornički flappon. Ako je potrebno, možete koristiti gotov čvor susjednog lustera na stropni oblogu.

Žarulje sa žarnom niti, za razliku od LED dioda, imaju intenzivnije grijanje, tako da je neprihvatljivo bliski raspored dampinške ljuske lampica, korištenje svjetiljki preko 25 W.

Još jedna mogućnost KaPron lustere je dizajn (slika 2) s mat dnom poklopcem, bočnim zidovima, prekrivenim crnim čipkom s cvjetnim ornamentom. Ona stvara prigušeno svjetlo u sobi, ne napušta oči, dajući im odmor.

Čitaj više