Kako objesiti vijence za zavjese: Upute za instalaciju

Anonim

Hranjenje lijepe zavjese koje su idealne za unutrašnjost, mnogi vlasnici suočavaju s problemom, kako ih se objesiti na vijenac. Ako zavjese ne visi kao što bi trebalo, onda će cjelokupna slika interijera izgubiti žalbu. Na crnoj privrženosti samog vijenca može utjecati na nepravilnosti na stropu. Nakon kupnje prikladnog vijenca za zavjese, potrebno je odrediti kako se može ojačati samostalno.

Kako objesiti vijence za zavjese: Upute za instalaciju

Glavni uvjet u priključivanju strehe je pouzdanost. Ne preporučuje se objesiti zavjese iz teške tkanine na stropne strehe, bolje je preferirati zid dizajn.

Kako objesiti u sobi vijenca?

Općenito, zavjese imaju težinu koja ima izravan utjecaj na snagu njihovog privrženosti. Kada kupujete proizvod po prilično niskoj cijeni, bolje je ne koristiti zatvarače koji su uključeni u njega. Kornič može onemogućiti i spadati pod težinu zavjesa koji su visjeli na njemu. Ako su zidovi izrađeni od opeke, onda je bolje ne koristiti plastične čepove kada pričvrstite plastične cijevi koje neće moći izdržati težinu zavjesa i strehe, odlazeći s vijcima iz rupa u zidu.

Kako objesiti vijence za zavjese: Upute za instalaciju

Shema ugradnje vijenca dururuma profila.

Najpouzdanija vrsta pričvršćivanja je cijevi od drveta impregnirane smolom. Uz njihovu pomoć visjela je vijenac koji će se držati vrlo čvrsto. Pričvršćivanje duraluminijske strehe obično se približava površini stropa. Ako je površina savršeno glatka, tada je ova vrsta pričvršćivanja najpogodnija. Ako postoje konversificije na stropu, nije potrebno ojačati proizvod previsoko, budući da će sva neravna mjesta biti vidljiva više.

Vijenac mora biti ojačan tako da to nije prepreka slobodnom otvaranju i zatvaranju prozora. Ako prisutnost dodatnih dijelova, to jest, ili kuke ili kuke, sprječava uporabu prozora ili prozora, a zatim proizvod treba objesiti mnogo više nego inače. Zavjese zajedno s vijencem neće spriječiti slobodno otvaranje i zatvaranje prozora s njegovom bliskom lokacijom.

Značajke poštivanja simetrije

Određivanje udaljenosti na kojoj se nadstrešnice moraju objesiti, pojavljuje se na razini simetrije. Ako je najbolja opcija proizvoda već odabrana, onda je vertikalna udaljenost, koja je razlika između otvaranja prozora i površine stropa, na razini radne snage, razlikuje se kada se pričvršćuje.

Članak na temu: svijetli tepih u unutrašnjosti: kako je lako donijeti boje u vaš apartman (37 fotografija)

Kako objesiti vijence za zavjese: Upute za instalaciju

Mjesto streasa za zavjese.

Izbor metode pričvršćivanja povezan je sa svim značajkama instalacije. Postavite strehe za plastične prozore, koristeći široku prazninu kao brtvu koja može dovoljno povećati postojeće područje proizvoda pod pritiskom zavjese na njemu. Ako ne koristite perilicu na vrijeme, onda proizvod neće moći ostati na vijku s previše uskom glavom, tako da je rizik da zavjese padaju, prilično je velika.

Ako se zidovi drže okomito zagrijane cijevi u kutovima prostorije, neće biti smetnje. Odabir proizvoda, morate provjeriti dubinu pričvršćivača kako biste poboljšali cijev, to jest, njihova potrebna veličina, koja bi trebala biti dovoljna. U ovom slučaju, nemoguće je pretpostaviti da tijelo vijenca dolazi u dodir s cijevi. Visoka temperatura u cijevi može pokvariti cijelu površinu proizvoda.

Stjecanje vijenca, presmislite unaprijed, jer će ga ispravno ojačati, jer postoji mnogo opcija.

Loša obnova i šik zavjese za zavjese neće skladno gledati na zajedničku zidnu pozadinu, pokvarit će pogled na unutrašnjost sobe. Da biste objesili proizvod u kupaonici, morat ćete ga ojačati na okrenutom, čineći rupu na pločici.

Između zida i pločica ostaje prazno mjesto, stoga se samo-veličine malih veličina nisu prikladne za jačanje. U slučaju uporabe vijaka za samo-tapkanje, strehe će biti ojačane ne na zid, već i na samoj pločici i u nekom trenutku će pasti s pločicama. To je prikladnije koristiti nesebičnost s velikom dužinom, i stoga je bolje prolazi kroz zid.

Upute za ugradnju vijenca

Kako objesiti vijence za zavjese: Upute za instalaciju

Odgovarajuća shema za zavjese.

Ako je otkriveno pri kupnji karnisa nedostatak određenih dijelova, onda se mogu zamijeniti metalnim uglovima. Takvi uređaji vam omogućuju da ga dobro ojačate, ali uporaba uglova može pokvariti izgled prostorije. Prije početka instalacije odaberite metodu pričvršćivanja, to jest, na jedan zid ili na dva suprotna zida, smještena okomita na prozor.

Nakon toga provjerite hoće li vijenac ometati prozor za otvaranje prozora. Da biste ispravno instalirali konzolu, potrebno je povući 10 cm od prozora prema gore, slijedeći zavjese za dodir ručke radijatora ili prozora. Za pričvršćivanje dizajna trudno je s linijom s kredom na površini pomoću razine i dugog ravnala.

Na mjestima udaljena od prozora nalazi se na lijevoj i desno, trebate označiti bodove. Nakon što je napravio potrebne oznake, nježno pričvrstite zagrade. Nakon toga, vijenac bi trebao biti fiksan, poravnavajući ga u dužini. Ako se planira ojačati na stropu, tu su mjesta gdje će se instalirati zagrade. Udaljenost od tih točaka do prozora trebala bi biti ista.

Članak o toj temi: Remont balkona s vlastitim rukama u kući panela: pravo preporuke

U zabilježenim točkama počinju pričvrstiti zagrade s naknadnom ugradnjom konzolnih šipki na njih. Ako je potrebno osigurati sustav između zidova, se mjeri željena udaljenost, u rasponu od kutova zida i sa stropa. Zatim napravite posebne oznake u obliku urednih točaka. Trebali biste popraviti nosače, fokusirajući se na oznake i nakon postavljanja trake. Uz duljinu konzole, više od 2 m treba staviti dodatne zagrade u sredinu tako da ne postoji opasnost od pada zavjesa.

Kako objesiti nadstrešnice rastegnutim platnu?

Kako objesiti vijence za zavjese: Upute za instalaciju

Shema montažnih stropnih streha do stropa.

Postoji pogrešno mišljenje da je nemoguće ojačati proizvod na izgradnji stropa. Odgovarajuće se može napraviti pomoću PVC filma i bez doživljavanja posebnih poteškoća. Treba napomenuti da je mjesto gdje je potrebno za suspendiranje proizvoda.

Svatko može pretpostaviti da tanak PVC film neće moći izvršiti teret povezane s težinom vijenca s zavjesama. Ali iz takve situacije možete pronaći izlaz. Koristi se u svrhu estetskog dizajna soba Karnis, ne samo da podržavaju zvuk, već i nose višenamjensko opterećenje. Eaves za stropove za rastezanje omogućuju vam vizualno povećanje veličine prostorije, a ne samo kao osnova za zavjese.

Odabir strehe za strijerije, možete vidjeti da imaju nekoliko razlika od običnih. Imaju neku vrstu ravne gume pričvršćene na površinu stropa. Korištenje streha montiranih na ovoj površini omogućuje vam da ga ograničite s jedne strane, a na drugome je vizualno dodijeljeno određenom završetku. Sam dizajn, ne računajući svoje dizajnersko odredište, trebao bi biti pouzdan pričvršćivanje. Montaža dizajna na strop potreban je, oslanjajući se na zvučni pristup, budući da se mjesto platno nakon instalacije više ne čini mogućim.

Kako objesiti vijence za zavjese: Upute za instalaciju

Vrste zavjesa za zavjese.

Dizajn vijenca za rastezljive stropove sastoji se od dva različita dijela. Moguće je ojačati zidne vijence na uvjetima da se duraluminijska stezaljka za jačanje zavjese ili kuka neće moći probiti kroz film. Mnogo manji rizik od slučajnih oštećenja u stropovima tkiva, koji su jači. Jačanje zidnog vijenca za stropni dizajn se provodi, bez obzira na to koliko je blizu površina stropa iz strehe.

Članak o temi: ASB kabel: dekodiranje, specifikacije

Možete koristiti opciju proizvoda za instaliranje skrivenog pozadinskog osvjetljenja. Ovo koristi profil polistirena, pričvršćen na zid s ljepilom. Na površini streha iznutra ili zida jača LED traku, a strehe se koristi za skrivanje pozadinskog osvjetljenja.

Koju vrstu sorti cornica se razlikuju?

Vrsta stropa Karnis podijeljena je na sljedeće vrste ovisno o materijalu proizvodnje:
  1. Drveni, koji je skup, teški proizvod koji ima najreprezentativniji pogled.
  2. Dulely, što je prilično izdržljivo i jednostavno.
  3. Čelik, koji se koristi za jačanje zavjese s velikom težinom. Čelik i duraluminijska streha mogu se ukrasiti posebnim elementima plastike ili drva.
  4. Plastika je najčešći tip Karnisa za stropove. Razlikuje se u visokoj čvrstoći, pružajući blagi pokret. Trošak je relativno nizak. Ova vrsta je predstavljena na tržištu u širokom rasponu zbog različitih boja.

Instaliranje zidnog vijenca za zavjese

Najpoželjnija je metoda instaliranja streha nakon završetka ugradnje dizajna rastezanja. Postoji nekoliko razloga za koje je prihvatljivije za objesiti u sobi s rastezlom stropom strehe za zidove:

  1. Visoki trošak instaliranja stropa stropa, koji povećava troškove instaliranja zatezanja platna za 2 tisuće rubalja.
  2. Ako ga instalirate na zid, smanjit će se trošak instaliranja stropa iz PVC filma.
  3. Budući da instalacija na stropu s rasteglu ometa integritet filma, čini ga propusnim vodama.
  4. Ako planirate instalirati rolete na Windows.

Ako imate različite konfiguracije zidne strehe, oni imaju relativno nisku cijenu. Ako odaberete svoj izbor na konvencionalnom lutajućem proizvodu za konvencionalni strop, neće se razlikovati od vijenca za stropove. Proizvod je ojačan na zidu, a zatim objesiti zavjese s prstenovima na polici.

Najvažnije je obratiti pozornost prilikom instaliranja, na kojoj udaljenosti objesiti iz strehe iz stropa. Ako su prstenovi raspoređeni s kukama, onda ne smiju dodirivati ​​platno. Ako zaustavite svoj izbor na proizvode profila, nemaju razlike od običnih. U isto vrijeme, njihov dizajn ne dopušta da kuke oštećuju stropni film napetosti. Važno prilikom instaliranja svih potrebnih sigurnosnih mjera, kako ne bi uzrokovali nikakvu štetu na cilj.

Čitaj više