Izrada svjetiljki od bambusa vlastitim rukama

Anonim

Proizvodnja svjetiljke vlastitim rukama je način da ukrasite sobu s izvornim i jedinstvenim dodatkom. Za proizvodnju svjetiljke, izbor materijala je praktički neograničen. Naravno, morate uzeti u obzir stil dizajna interijera, boju skalu. Ali inače sve ovisi o fantaziji i majstorstvu amaterskog dizajnera. Jedan od najpopularnijih materijala je bambus. BAMBOO svjetiljka je savršeno rješenje za sobe uređene u japanskom stilu.

Izrada svjetiljki od bambusa vlastitim rukama

Bambus danas je vrlo popularan materijal koji se koristi u dekoru prostorija u orijentalnom stilu, bambus svjetiljke izgledaju posebno izvrsno.

Za proizvodnju uređaja za rasvjetu od bambusa vlastitim rukama, takvi će alati biti korisni kao:

  • Stajalica za namještaj;
  • Bušiti s nizom vježbi;
  • Lobik;
  • ljepilo univerzalno;
  • lemilica.

Sadrži praktične savjete o tome kako napraviti svjetiljke koristeći prirodni materijal - bambus.

Bambus deblo kao element svjetiljke

Izrada svjetiljki od bambusa vlastitim rukama

Moguće je dobiti originalnu bambus lampu stavljanjem pripremljenog mehanizma rasvjete u šupljoj bambus stabljiku s reznim rupama.

Napravite neovisnu svjetiljku od početka do kraja, samo imaju određeno znanje i vještine za izgradnju električnog kruga u skladu sa svim sigurnosnim pravilima. U tom slučaju bit će potrebno koristiti željezo lemljenje (za pouzdanu vezu žica). Napravite bambus svjetiljku se može postaviti unutar šupljeg mehanizma rasvjete u šupljinu: to može biti LED traka ili redovite novogodišnje vijence. Kada koristite vijence, svjetiljka može biti višebojna. Naravno, čuda se ne događaju, a svjetlo neće prodrijeti kroz neprozirne bambusov deblo. Morat ćemo napraviti rupe u bambus stabljiku s vlastitim rukama. Da biste napravili rupe u stabljiku, koristite vježbu i slagalicu, zauzimajući mjesto njihovog položaja, veličine i oblika. Za stabilnost kao bazu možete omogućiti da napravite drveni postolje. Ovo je prilično jednostavan način za stvaranje izvorne atmosfere uređaja za rasvjetu.

Članak na temu: Kako ukloniti emajl s kadom?

HOLLORW bambus stabljika može se koristiti kao dekorativni element za projektiranje cijevi stolne svjetiljke ili svjetiljke. To je najlakši način za poboljšanje izgleda svjetiljke, donijeti duh istoka u nju.

Luster, podne svjetiljke ili stolna svjetiljka s bambusom

Izrada svjetiljki od bambusa vlastitim rukama

Posebna atmosfera u sobi pomoći će u stvaranju stolne svjetiljke, čiji meko svjetlo prolazi kroz tanke ploče od bambusa.

Od tankih bambus ploča, možete napraviti svjetiljku svjetiljke, grudnjake, podne svjetiljke ili lustere. Bez obzira na oblik svjetiljke, bit će potrebno osigurati oba kraja svake bambusove ploče. Da biste to učinili, morate napraviti okvir bambusa, koji će se naknadno popraviti s uskim bambusovim trakama. Ako ploče ne bi trebale biti izravne, tada ih treba dati potreban oblik prije lansiranja lamske. Potrebno je obuzdati ploče, to je unaprijed dobro hidratantno, zatim se popravite u željenom položaju i ostavite do potpunog sušenja. Ako donji rub lampica mora imati mekši oblik, ploče se mogu međusobno povezati s nizom. Da bi proizvod skladno izgledalo skladno, poželjno je koristiti prirodne ne-gumene niti.

Nakon što su ploče fiksirane, spajalice će morati biti skrivene pod dekorativnom oblogom. To također može biti uska traka od bambusa. Kako bi se osigurala dekorativna traka, pogodan je univerzalni ljepilo: nanesite ga na vezne površine, čvrsto ih pritisnite jedni drugima, da biste bili slomljeni i ostavite dok se ljepilo potpuno shvati.

Bambus Lambeshades prolazi malu količinu svjetla kroz praznine između elemenata dizajna.

To se mora uzeti u obzir pri stvaranju skica i proizvodnje svjetiljke od bambusa. Ne može obavljati ulogu glavnog izvora umjetne rasvjete, prilično se koristi kao dodatna.

Stvaranje bambusove svjetiljke vlastitim rukama nije tako težak zadatak, kao što se čini na prvi pogled. Ako postoji želja da dobijete izvorni dodatak u unutrašnjosti, trebali biste pokušati sami.

Članak na temu: Različiti načini za instaliranje kuhinjskih milja Učinite to sami

Čitaj više