Značajke završetka kamina s drvom i drugim materijalima

Anonim

Bez obzira na oblik kamina, zahtijeva jedinstveno uokvirivanje, koje bi i dalje trebalo uskladiti s stilskim smjerom dizajna interijera. Da biste dobili određeni izgled, portali su završeni završni kamin, mramor ili umjetni kamen, pločice, dekorativni žbuka, gipsana ploča i drugi materijali. Svatko može dati eleganciju ili plemstvo kamin.

Značajke završetka kamina s drvom i drugim materijalima

Izbor materijala za završetak kamina ovisi o vrsti prostorije interijera.

Dajmo neke praktične preporuke o suočavanju s čovjekom proizvoda.

Zahtjev za ukras

Stablo je savršeno u kombinaciji s mnogim unutarnjim stilovima. Kamene police se izvode iz drva i provode dizajn portala. Završetak kamina s drvenim elementima vrlo se odražava izgradnjom, dodajući magy magy i luksuz. Crveno drvo i masiv hrasta koristi posebnu čast. Završetak njih je prilično skup. Ploče DVP-a i MDF-a - njihova alternativa proračuna. Ovi materijali su otporniji na različite utjecaje i mnogo izdržljiviji.

Drvena obrada kamina konstrukcija ne uzrokuje zabrinutost čak i za modele drva drva kada se provodi na svim standardima i pravilima.

Značajke završetka kamina s drvom i drugim materijalima

Shema završavanja peći kamina.

Glavni zahtjev ovdje je poštivanje tehnologije. Ako se odluči pretvoriti umetke od drvenog kamina s drveta, onda bi trebali biti smješteni preblizu ognjišta. Obvezna obrada svih drvenih elemenata pomoću usporivača plamena ispred njih.

Peć je opremljena zaštitnim zaslonom kako bi se spriječilo iskri iz raspršivanja daleko iznad strukture. Prilikom dešavanja lažnih struktura, te mjere zanemarene ovim mjerama.

Izrada portala za elektrokamin, niša prostor za ugradnju vatrogasaca trebala bi imati donekle velike (oko 5 cm), a ne vatrogasca. To će doprinijeti dobroj ventilaciji i eliminirati pregrijavanje toplinske komore i vjerojatnosti vatre s portala stabala.

Članak na temu: Pozadina za dnevni boravak

Dizajn stabla kamina

Da biste odvojili drvo kamina, dovoljno u već postojećim uokvirivanju, dodajte umetke iz drva (na primjer, pilasteri, lukovi, stupovi itd.).

Sekvenciranje:

Značajke završetka kamina s drvom i drugim materijalima

Shema završne obrade kamina.

  1. BillT (4 x 2,5 cm), koji će obaviti ulogu okvira za cijeli dekorativni dizajn. Za kameni portal ili obrubljen pločicama, potrebno je pripraviti polipropilenske cijevi za vijke.
  2. Označavanje okvira i radi pobične rupe za bušenje bušotine ispod čepova. Treba se akumulirati. Tada je vježba stabla izrađena od malih veličina otvora na tračnicama za vijke. Rake su pričvršćene na bazu, omotavajući detalje očvršćivanja odvijača. Tračnice instalirane uz pomoć stolarskih sintetičkih ljepila zatvorene su dekorativnim nadzemnim elementima. Kada pokrivaju stablo lažnih struktura ili elektro-biciklističkih, pluga Joina ljepila.

Dizajn kamere

Bogat izbor nijansi i uzoraka pločica omogućuje vam da izvršite autorov dizajn instalacije kamina. Sljedeće vrste pločica su pogodne za završnu obradu kamina:

  • Maitolikova - ostakljena za obloge;
  • Terrakotta - otključana okrenuta;
  • Ceramografski.

Pravilno povezati površinu kamina s pločicama, odnosno u skladu s tehnologijom.

Prvo je pripremiti površinu, prašenje i odmašćivanje. Boja vjeruje. Ako je nemoguće, površina je prekrivena rešetkom za pojačanje s veličine stanica od 1,5 x 1,5 cm. Izradio je svaki proizvod u veličini. Obrezivanje elemenata se izvodi pločice ili disk s dijamantnim raspršivanjem bugarskih.

Značajke završetka kamina s drvom i drugim materijalima

Suočavanje s grafikonom kamina.

Pripremite sve, idite na zid. Polaganje počinje dnu, unaprijed povući i pokazati dijagonalu. Polaganje pločica na površini kamina izrađuje se pomoću ljepila otpornog na toplinu ili posebnu mastiks. Inače, nakon nekog vremena, keramika će se proteže od zidova zbog temperaturne razlike i početi se raspadati.

Po završetku polaganja prvog reda, točnost zida provjerava po razini. Prema potrebi za podešavanje gumenog čekića. Ostaci ljepila s popločane površine odmah se uklanjaju. Lagano ispasti s ovim - i uklanjanje može oštetiti popločanu glazuru.

Članak o temi: Kako rasti jagod na balkonu

Prilikom polaganja pločica okrenutih, koriste se plastični križevi. Uz njihovu pomoć, ispada da stvori uniformne spojne šavove između proizvoda na cijelom području instalacije kamina. Polaganje pločice smatra se nedovršenim ako se šavovi ne naprave. Gumena ili silikonska lopatica se koristi za primjenu otopine.

Dizajn kamina od gipsane ploče

Oglasnost od gipsane ploče za kamin smatra se klasičnom opcijom kao što je uokvirivanje kamina. Struktura krajolika iz ovog materijala će uštedjeti financije i uzeti vlastite kreativne sposobnosti na punoj snazi. Gipsana ploča je prikladna za korištenje kada je potrebno stvoriti sve vrste oblika s različitim geometrija.

Češće, gipsboard uključuje elektrotope i falsecamine za suočavanje.

Završavanje kamina ploča gipsane ploče izvedene u sljedećem redoslijedu:

Značajke završetka kamina s drvom i drugim materijalima

Shema dizajna ognjište vatre.

  1. Počnite s veličinama portala. Na zidu i površini poda nacrtajte skicu olovke budućeg proizvoda.
  2. Zidna ravnina u kojoj će se instalirati kamin obvezan je prekriven azbestom lima. Glavni okvir je izrađen od profila PN 28x27 mm. Montaža na cigle ili beton se proizvodi vijcima 0,6 x 6,0 cm. Samo-rezanje (0,35 x 5,5 cm) na drvu je pogodno za drvene pregrade.
  3. Drugi od profila je povezan oblacima (0,35 x1,1 cm samoizgled). Jačanje cijele konstrukcije nastaje na štetu metalnog profila PP 60x27mm. Zatim napravite okvir za žarišnu nišu, koristeći profil 60x27 i ne zaboravljajući o dobitku.
  4. Postupak ugradnje okvira prati se privlačenjem razine. Prije razdvajanja okvira s mamenim materijalom za gipsajte, provjerite točnost elektrokomu niše. Električni uređaj je instaliran u niši kako bi se osiguralo da je ventilacijski jaz na svim stranama osiguran. Uzmite u obzir oblogu gipsane ploče i okrenuti s kazimom otpornim na toplinu.
  5. Nakon triautora, izvadite peć i tkajte cijelu površinu okvira gipsanom pločom. U skladu s tehnološkim dimnim rupama, izvedena je točno u slučaju portala. Svi kutovi van su maskirani plastičnim ili pocinčanim kutkom.
  6. Prije početka dekoracije temeljito se primjenjuje cijela površina kamina. Nakon toga, prekriven tlom i očekujte potpuno sušenje. Uzmite mletačku žbuku i razrjeđivanje s vodom prema uputama, primjenjuju se tankim slojem prskanjem. Da bi se dobila svijetle boje otopine, doda se boja koja se dobiva odvojeno i u cijelosti na cijeloj otopini žbuke. Kel se odmah miješa sa svim količinom rješenja, jer će kasnije postići željenu nijansu neće biti vrlo lako. Nanesite žbuku žbuke s valjkom, lopaticom ili četkom s krutom čekinjem.

Članak o temi: Bordeur za kupaonicu - Vrste, odabir i ugradnja

Sretno u vašem radu!

Čitaj više