Kako instalirati tračnice lampe

Anonim

Staze svjetiljke su nedavno stekli ozbiljnu popularnost tijekom stvaranja rasvjete u velikim trgovačkim dvoranama, trgovinama, radnim mjestima, restoranima i stambenim prostorijama. Prethodno su koristili potpuno udobne uređaje za rasvjetu metala halide. Sada je logično za korištenje LED rasvjetnih uređaja na zapisima, jer vam omogućuju da stvorite punu i kvalitetnu rasvjetu. Dakle, u ovom članku odlučili smo vam reći kako instalirati staze lampe s vlastitim rukama.

Staze svjetiljke - što je to

Odmah je vrijedno istaknuti svoje prednosti:

  1. Instalacija je vrlo brza.
  2. Bez puno truda, može se rastaviti i instalirati negdje drugdje.
  3. Takve se svjetiljke mogu koristiti čak i uz sigurnosnu rasvjetu.

Ako razgovaramo s njegovim nedostacima, vrijedi dodijeliti previsoku.

Kako instalirati tračnice lampe

Ova svjetiljka je osvojila svoju popularnost zahvaljujući jednostavnom dizajnu. Također vam omogućuje da se riješite svih mogućih žica, a instalacija se može provesti na samom kraju popravka. Dakle, ako ste napravili pogreške tijekom popravka iu vašoj sobi nema dovoljno svjetla, a zatim vam track lampe mogu lako pomoći.

Možete ih instalirati na dva načina:

  • Na zidu.
  • Strop. Možete ih instalirati čak i na suspendirani strop, neki upravljaju ih da ih instaliraju, dok stvaraju neobičnu rasvjetu.

Video pregled

Kako instalirati tračnice lampe

Montaža kolosijeka može se nazvati prilično jednostavnim procesom, svaki ga može izvesti. Međutim, moramo razmotriti sve značajke u početnoj fazi.

Kako instalirati tračnice lampe

Glavna stvar tijekom instalacije određuje se metodom pričvršćivanja. Na primjer, ako trebate instalirati mjesto za pjesmu na stropu, morate koristiti kabele ili lance. Ako govorimo iza stropa ovjesa, ovdje nema posebnog nosača.

Članak o temi: Kako napraviti svjetiljku od LED dioda s vlastitim rukama?

Sada idite na glavnu stvar - instaliranje svjetiljki za praćenje na svoje mjesto. Cijeli postupak instalacije može se podijeliti u tri faze:

Instalacija sabirnica

Trebate uzeti u obzir sljedeće značajke:

  1. Imajte na umu da prije instaliranja morate prikupiti cijeli dizajn na podu.
  2. Gotovni dizajn je već instaliran na stropu.
  3. Za rezanje trake, koristite uobičajeni mamac.
  4. Ako trebate instalirati "baze", nije potrebno učiniti bez posebnih zglobova i rotacijski kutove (sve ovisi o dizajnu).

Svi elementi su spojeni na standardne snimke. Kako je to učinjeno, pogledajte fotografiju.

Kako instalirati tračnice lampe

Ako trebate instalirati busbar na kabele, trebali biste zapamtiti zagrade. Oni služe kao konektori između busbar i kabela. Imajte na umu da je moguća duljina kabela od 1. do pet metara. Izrežite i prilagodite ih neće biti bilo kakve poteškoće. Da biste sve povezali s vijcima za pričvršćivanje na strop. Vijci samo-tapka moraju se unaprijed pripremiti priključci u 20 centimetara.

Kako instalirati tračnice lampe

Connect SearchLoghts

Spojite svjetiljku za kolosiju na sklopljenu busbench neće biti teška. Da biste to učinili, morate laurirati stražara na traku i učvrstiti ih u blizini baze uz pomoć rotacijskih elemenata.

Kako sami spojiti svjetiljku za stazu možete saznati, čak i gledajući ovaj videozapis.

Čitaj više