Moderan Windows Centertop to učiniti sami

Anonim

Moderan Windows Centertop to učiniti sami

Windowsle Countertop, osim standardnog prozora, potpuno će promijeniti dizajn sobe, što ga čini zanimljivim. Ova tema je vrlo relevantna za male prostore, gdje čak i mali komad nezauzetog područja igra značajnu ulogu. Prozorske klupe u stambenim zgradama i apartmanima mogu se koristiti ne samo za uzgoj različitih boja. Oni su sposobni nositi i neki funkcionalni teret.

Moderan Windows Centertop to učiniti sami

Potonuti na prozor

Ideje za dizajn

U stanu malih dimenzija možete smisliti s mnogo različitih opcija za najpovoljnije korištenje prozora u korisnosti i stambenim prostorijama. U nastavku je nekoliko mogućnosti za kuhinju, prozorske prozorske prozora, koja je ugrađena u ukupni radni prostor:

  1. Češće na njemu, zona kuhanja se igra, rjeđe - sudoper jela.
  2. Slušalica lokacije za kuhinju duž nekih zidova (opcije za kutni, p-u obliku slova P, uključujući blok s prozorom, omogućit će vam da dobijete punopravnu zonu za kuhanje i druge kuhinje.
  3. Penziller countertop u kuhinji može se ugraditi u cjelokupni radni prostor, u kombinaciji s prostorom za kuhanje ili pranje posuđa.
  4. Vrlo relevantna nadogradnja sustava Windows u malim kuhinjama. Stolni stol umjesto prozorskog praga u kuhinji riješit će e-argument: organizirati puni stol za blagovanje ili staviti posebnu kuhinju.
  5. Može se napraviti sklopiv: većina stola će se preklopiti, a ako je potrebno, to će se vratiti.
  6. Kada kuhinja ima male veličine, to je točnije za obavljanje stola s prozorskog praga koji teče u bar. Tada možete potpuno napustiti stolicu za blagovanje i povećati slobodno područje kuhinjskog prostora.
  7. Pod stolom - Windows može se postaviti funkcionalne police, kao na fotografiji.

Moderan Windows Centertop to učiniti sami

Funkcionalne police

Ideje za stambene sobe

  1. Instaliranje radne ploče u sabirdovima u spavaćoj sobi, posljednji može okrenuti krevet s policom u uzglavlju. Također može igrati ulogu u stanju čekanja ili prsa. Ako je dnevni boravak kamin ispod njega, situacija će postati ugodnije i udobne. Ove obje opcije su moguće u slučaju kada nema grijaćeg radijatora ispod prozora.
  2. U uredu ili dječjim sobama, sustav Windows-strana će poslužiti kao radna površina na kojoj možete postaviti računala ili organizirati školsko mjesto za obavljanje lekcija. Pogotovo jer je tablica na takvom mjestu - vrlo racionalna lokacija. Dakle, to je na ovom mjestu da će biti obilje prirodnog rasvjete.
  3. Stolni vrh će gledati na prozor u uredu ako su police ili police na obje strane prozora.
Članak o toj temi: Aluminijski postolje za pod: Anodizirani i kabelski kanal

Koji materijal radi Windows?

Cantertop umjesto prozora (ovisno o njegovom mjestu) može biti izrađen od različitih materijala. Na primjer, u kuhinjoj zoni, može se napraviti od mramora, umjetnog kamena ili akrila. Glavna stvar je da je tablica prozora u kuhinji otporna na kapi vlage i temperature, jer ga je moguće staviti u blizini pranja ili ploča.

Mramor zbog visoke cijene koristi se rijetko, uglavnom u vrlo skupim i elitnim interijerima, kao i stolni stol opisan na prozorskom prahu umjetnog kamena. Dok akrilni stolovi ne izgledaju manje učinkovito, ali u isto vrijeme imaju pristupačniju cijenu, pluća i otporna na habanje.

U rezidencijalnim sobama, estetski izgled će imati prozori, izrađen od imitacije ili MDF-a, oponašajući pasmine prirodnog stabla. Oni su jeftini i omogućuju vam da izvodite proizvode različitih oblika s našim vlastitim rukama, koji igra važnu ulogu.

Moderan Windows Centertop to učiniti sami

Countertop iz MDF-a.

Proizvodnja countertops za kabinet

Sami napravite prozor od stola - zadatak nije iz pluća, ali sasvim savršeno. Provesti vaše ideje i implementirati plan, trebat će vam minimalne vještine graditelja, kao i odgovarajuće materijale i alate.

Postupak obavljanja rada:

  1. Za početak, potrebno je odrediti veličinu buduće tablice s obveznim računovodstvom dimenzija otvaranja. Gotovi prozori iz countertopa ne bi trebali spriječiti otvaranje prozora. Duljina tablice, širine i oblika ovisit će o dizajnu koji ste izmislili.
  2. Prema izrađenim mjerenjima uz pomoć elektrolybiz, potrebno je odrezati osnovni stol iz odabranog materijala.
  3. Sljedeći korak je ugradnja stolnih vrhova s ​​prozorskog praga u otvoru, promatrajući potpunu simetriju u odnosu na padine. Sa strane prozora uz pomoć metalnih priključaka s perforacijom, stolni vrh će biti montiran na prozorske prozorske, a na drugom - dizajn će se temeljiti na nogama ili kraju.
  4. Zatim, koristeći montažnu pjenu, morate ispuniti prostor između nagiba.
  5. Ako dizajn pruža podršku na nogama, onda se mogu izraditi od kromiranih cijevi ili drvenih šipki. Duljina regala trebala bi biti takva da se čvrsto odmaraju na podu. Uz pomoć samodostatnosti, potrebno je pričvrstiti gornji rub nogu na prozorske sabirnice iz countertops, prethodno staviti na njihove donje plastične čepove. Rezultirajući dizajn će moći izdržati ne samo težinu lonaca s cvijećem, već i knjigama, prijenosnim računalima i drugim priborom.
  6. Ako je spoj poželjan između prozora i blizu njega, prozorska ptica s tablice može se ogovarati plastičnim postoljem.

Članak o toj temi: Koje su mogućnosti za polaganje pločica na podu

Moderan Windows Centertop to učiniti sami

Ideja za vladu

Sažetak

Na vrh stola na prozorskoj dasci, koju je napravio osobno, spasit će obiteljski proračun i istovremeno će stvoriti jedinstveni interijer, što ga čini ne samo originalnim, već i funkcionalnijim.

Čitaj više