Kako očistiti svjetiljku za uštedu energije

Anonim

Nedavno se ljudi pokušavaju prebaciti na energetske svjetiljke, jer je vrlo zgodan, ekološki prihvatljiv i ekonomski. Ali suočio se s problemom onečišćenja svjetiljke, što doprinosi pogoršanju njegovog rada. Ne uvijek, kada se smanji svjetlost svijeta, to znači da je sama svjetiljka već bolesna, najčešće se može samo kontaminirati. U tom slučaju, ako lampa za uštedu energije visi na ulici, pilot koji se nakuplja na njemu je potrebno, čisto, također u spavaćoj sobi, kupaonica. U ovom članku ćemo vam reći kako očistiti lampu za uštedu energije od onečišćenja.

Kako očistiti svjetiljku za uštedu energije od onečišćenja

Bilješka! U nekim situacijama može se činiti da je svjetiljka prljava, ali se zapravo događa da LED svjetiljka treperi. Flicker se mora ispraviti na druge načine.

Slijed čišćenja žarulje

  1. Nemojte trošiti za čišćenje žarulje bez uvijanja iz spremnika.
  2. Za rad koristite stepladder.
  3. Provjerite je li svjetlo isključeno, žaruljica se ne smije zagrijavati, očekujte 20-25 minuta, temperatura se može provjeriti jednim dodirom prsta.
  4. Za pouzdanost trebate suhu krpu kako biste uklonili nepotrebnu prašinu i prljavštinu.
  5. Nikada nemoj omotati svjetiljku u cijeloj ili djelomično, boli ga.
    Kako očistiti svjetiljku za uštedu energije

Ako su vaši pokušaji izdvajanja svjetiljke ostao beskoristan, ne biste trebali biti uzrujani, možda se nešto iz gore navedenih preporučenih stavki ne koristi, a vrijedi ponoviti postupak. Možda je vaša svjetiljka najvjerojatnije samo vjerovala, a to je stvarno vrijeme za zamjenu novog. Ali kupiti novu svjetiljku za uštedu energije, morate se vrlo pažljivo pristupiti, tako da ne sumnjate u vaše stjecanje. Sljedeći put kad znate kako očistiti svjetiljku za uštedu energije iz prašine i tako dalje. Nadamo se da ćete vam pomoći, a vaša žarulja je zaradila.

Članak o temi: Namještaj iz IKEA u unutrašnjosti (56 fotografija)

Ako savjeti nisu pomogli, možete povećati svjetlinu LED svjetiljke, naći ćete detaljne upute u odgovarajućem članku.

Kako očistiti svjetiljku za uštedu energije

Također možete podsjetiti nekoliko značajki, u početku biste trebali shvatiti da je vidljiva prašina na svjetiljci. Ako nije, onda je čisto. Sve to možete provjeriti bez mnogo truda, za to je dovoljno da dodirne prst na trup.

Bilješka! Ekonomske svjetiljke ne mogu se rastaviti, u svom pripravku imaju živu i druge štetne tvari koje mogu naštetiti tijelu.

Kako instalirati LED traku u prednju svjetlo.

Čitaj više