Kako izvesti svoje ruke popravak stolice

Anonim

Unutarnje stolice su najvažniji funkcionalni dio njega. A ako je nedavno u spavaćim sobama i dnevnim sobama stolice ne postanu više kao zajednički atribut, onda u kuhinji bez njih ne može učiniti. U onim kućama ili apartmanima, gdje su prostori prikazani u antičkom stilu, praktički postoje stolice u svim sobama.

Kako izvesti svoje ruke popravak stolice

Crtanje stolice.

No, u pravilu, s vremenom, bilo, čak i najvišu kvalitetu i pouzdanu, stolica može doći do stanja nestanka i popravak potražnje. A onda morate odmah biti prihvaćeni za posao i ne povući s ovim slučajem. Ranije početi popraviti, to će biti lakše ići. I manje je vjerojatno da netko padne s slomljenog stada.

Tabaret popravak u većini slučajeva ne zahtijeva nikakve posebne vještine ili vještine. Čak i ako se sva stolica mora biti ažurirana, učinite to s vlastitim rukama je potpuno jednostavno. Trebat će vam samo Stockpore i potrebne materijale.

Razmotrite glavne opcije za popravak pojedinih dijelova tokevet naizmjenično.

Popravak punjenja nogu

Za početak, analizirat ćemo kako popraviti slomljene noge tobupere. Postoji nekoliko načina da budete ovdje, ovisno o tome koji prilog imaju. Većinom se noge mogu montirati na dva glavna načina: s nizom s vijcima ili ljepilom.

Montaža s ljepilom

Kako izvesti svoje ruke popravak stolice

Shema popravka stolice.

Dakle, ako se noge na stolici čuvaju na ljepilo i jako se naleti, preporučljivo je to učiniti. Prvo morate pažljivo ukloniti potpuno loše držanje nogu s sjedala. Zatim, uz pomoć oštrog noža, oslobodite ih od ostataka starog ljepila. Potrebno je ukloniti ljepilo i od udubljenja u kojima su uključene noge. To je zgodno za čišćenje.

Članak na temu: Kako napraviti staju u kućici: i organizirati skladištenje stvari (22 fotografije)

Kada stari ljepilo praktički ne ostaje, možete očistiti ta mjesta pomoću velikih brusnih papira. Uostalom, vrlo je važno da je površina montažnih mjesta bila glatka i glatka. Pruža najbolju spojku.

Sada samo trebate ponovno zalijepiti noge. Primijenite dovoljnu količinu (ako ima puno - to nije dovoljno, višak se može ukloniti) stolarije ili super ljepilo u zareze za noge. Malo ljepilo treba primijeniti na same noge. Zatim brzo trebate staviti noge i čvrsto pritisnuti. Kada se to radi, potrebno je oko jednog dana (ovisno o specifičnoj vrsti ljepila) ostaviti stolicu u obrnutom položaju tako da ljepilo hvata.

Temeljita restauracija niti za noge

Sljedeća vrsta pričvršćivanja je na niti. Najveći problem je pričvršćivanje s navojnim stud. U pravilu je sjebano u sjedalo, a noga je uvučena u nju u iskopavanju. Najčešće, stopala padaju iz sjedala zajedno s klinom. U tom slučaju, popravak je potrebno.

Kako izvesti svoje ruke popravak stolice

Shema obnove niti nogu.

Odvojite okvir iz sjedala u koji je kose je pričvršćen izravno i izbušite rupu malo više. Nakon toga napravite novu nit u ovim rupama (po mogućnosti iste veličine), nakon čega je potrebno novom stiletu na ovoj niti i vijak tamo. Upravo takvo rezbarenje je obnovljena na samoj nozi. Ili kao opcija - samo je ažurirao stari sloj niti.

Ali to se događa s vremenom, niti na nozi je još uvijek štetan, kao rezultat toga što se noga počinje razbiti i mijenjati u svojoj veličini širine. Onda morate to učiniti. Uzmite najčišći konzervirani posuda i odrezali traku od metala, čija će duljina biti takva da se može zgnječiti oko nogu plus oko 2 cm za fiksiranje. Širina trake - oko 1,5 cm. S jednog ruba trake (koji će biti jahanje) preporučljivo je napraviti male klinče.

Članak o temi: Postupak remonta

Sada se takva "stezaljka" stavlja na gornji dio noge, nakon čega je popravljen uz pomoć običnog vijka. Također možete okretati dobro preostali dio trake, ako uspijete. Ali klove moraju biti zavijen - to će osigurati maksimalno držanje stezaljke na nozi.

Poboljšanje starog niti i ukras

Ali to se događa da je nit na nozi ili na peti oštećen samo malo, a to je šteta da je potpuno ponovi. U pravilu, u takvim slučajevima stolica se samo neznatno gleda. U ovom slučaju, možete promicati noge i jednostavno kompaktati niti.

Kako izvesti svoje ruke popravak stolice

Shema popravka stolice.

Lako je učiniti s lanenim vlaknima ili niti, što je jednostavno namotano na niti s jednim slojem. Također je prihvatljivo koristiti peru traku, koja se često koristi u vodovodu.

Kada su noge spremne u funkcionalnom planu, morat ćete ih urediti samo dekorativno. Da biste to učinili, najbolje ih je očistiti od stare boje ili laka, pijesak i boju ponovno. Nakon dovoljnih jazbina, bit će moguće ponovno koristiti ovaj komad namještaja.

Kako popraviti tobuck sjedalo

Ali osim nogu, može biti potreban popravak i prizor tostera. Tipično, sjedalo se jednostavno nosi s vremena na vrijeme postaje ružno. I ispušni lateralni ukras je odmah iza, a time može lako za ruku. Stoga je također važno znati kako se nositi s takvom vrstom popravka.

U slučaju da sjedalo je vrlo staro, morate smanjiti i napraviti novu. U isto vrijeme, važno je smanjiti veličine koje želite vidjeti. Također trebate zaokružiti kutove uz pomoć električne slagalice i dobrog sjedala za rukovanje papirom za emery.

Nadalje, ovisno o tome kako želite vidjeti tuberetovo sjedalo, potrebno je liječiti lakom (boju) ili se može uhvatiti tanku šperploča ili poseban film za namještaj. Obje opcije su dobre, pa ovdje već morate jasno odrediti.

Članak na temu: Kako instalirati nadzemnu bravu na drvena vrata

Zatim ostaje da napravi rub. Montirajte ga potpuno opcionalno. Ako je vaša stolica već lijepa, bez njega možete učiniti dobro. Ali ako mislite da će s rubom stolice izgledati bolje, prijeđite na posao. Odmah pouuuter s posebnim rubom namještaja u željenoj količini, čiji je pogrešan dio pokriveno termoclayerom, oštrim nožem za cipele, električnim željezom.

Prvo, glačalo se uključuje i prikazuje se najmanje 150 stupnjeva. U ovom trenutku morate odrezati željenu količinu ruba - oko 5-10 cm više nego što je potrebno za plaću. Zatim je prikladno raditi zajedno. Jedna osoba primjenjuje rub i drži ga, a drugi pogoni u grijani željezo. Verzili se zagrijavaju i popravlja rub do sjedala.

Važno je ne stvoriti ni minimalne praznine. A ako su - potrebno je sve što ne nestanu. A ako je rub nejednako zaglavio, prilično je lako popraviti: samo ga opet ljuljajte, odvojite i uzbudite. Kada je sve spremno, izrežite ostatke ruba nožem za cipele.

Popravak stolice može se smatrati u potpunosti uzeti u obzir. Od svega toga, lako je shvatiti da je ovo potpuno jednostavna stvar. Štoviše, to je apsolutno potrebno popraviti stvari u potpunosti ako se suočavaju samo neki određeni dijelovi.

Čitaj više